Greatest Hits 87-97 בישראל - אולי!!

tatababa

New member
Greatest Hits 87-97 בישראל - אולי!!

BMG הודיעה כי האוסף יקבל הוצאה כלל עולמית במהדורתו החדשה. נכון לעכשיו בריטניה *לא* תקבל את ההוצאה הזו כי היא כבר קבלה את ההוצאה המחודשת. עתידה של אוסטרליה בעניין לא ידוע ובכלל - לא פורטו אילו מדינות כן יקבלו את ההוצאה הזו. מה שכן, פולין תיהיה הראשונה לקבל את המהדורה המיוחדת בעשרים ושתיים לספטמבר. אני כבר שלחתי אימיילים לכמה כתובות אימייל שמצאתי בכח באינטרנט. אין לי מושג אם מישהו עוד משתמש בכתובות האימייל האלה בכלל, מקווה שכן. אימיילים נשלחו להד ארצי (שהאתר שלהם מת), לאיזו מייצגת של BMG בישראל ולזומבה\ג'יב הבריטית שהוציאה את ההוצאה המחודשת המקורית בבריטניה. בתקווה שמישהו מהם ידע לענות לי, אני אשמח אם מישהו פה יברר ויודיע לי (יניר, אולי יש לך שמץ אם זאת תיהיה הוצאה של הד-ארצי ואם כן, אולי אתה יכול ליצור איתם קשר?). אז זהו, אולי ישראל לא תישאר הפעם מאחור... מקווה מאוד, רן

tatababa

New member
אנשים...

איזה חברה מייצגת בישראל את ההוצאות של BMG / Zomba? אני יודע שהד ארצי מייצגת את BMG / Arista אבל לא בטוח אם היא מייצגת את שאר ההסתעפויות של BMG..

tatababa

New member
ביררתי עם הד-ארצי ו

דרכם בינתיים לא יוצא כלום בארץ - לא Impossible Princess ו Kylie Minogue בגרסאות המחודשות או האלבום והדיוידי של Greatest Hits. אם ככה, אני בספק אם ארצנו המחורבנת תקבל את ההוצאות האלה ואם כן, זה יהיה ע"י יוזמה של Tower Records לייבא עותקים כי כמו שהמצב נראה לי עכשיו, הד ארצי שעובדת עם BMG לא מעוניינת. אולי מישהו יודע עם איזה חברה ישראלית עבדה Jive/Zomba? (חושב שזה הליקון אבל לא בטוח).

יששששש!!! יששש!../images/Emo70.gif איזה מגניבבבב

אני מקווה שישראל לא תישאר מאחורררר!!! איזה כיףףף אני אקנה!!!!

zender

New member
NMC היא החברה שמוציאה בארץ את..

jive בארץ ועד חנוכה אתה תקבל אוסף של קיילי כך נימסר לי מהסוכנת שלהם

p i n g o

New member
על סמך מה אתה אומר את זה?? :-O

ואיזה אוסף של קיילי זה יהיה??

tatababa

New member
AHHH ../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

רגע, זאת תיהיה הגרסה האירופאית (עם השירים של BMG או ההוצאה הבריטית הצולעת?) והאם יש לך מושג לגבי ההוצאות המחודשות של Impossible Princess & Kylie Minogue? שתי אלה בטח אמורות לצאת דרך הד-ארצי לא? כי גם הן מקבלות הוצאה כלל-אירופאית..

zender

New member
BMG זה לא יהיה בטוח

אני ישבתי עם הסוכנת של NMC לפניי איזה חודש והיא נתנה לי סקירה על כל הכותרים שיצאו בקרוב ואני זוכר שהיא אמרה גם אוסף של קיילי מן הסתם זה לא יהיה עוד אוסף של שנות ה90 כמו שיש כבר בחנויות-hits plus בהוצאה של הד ארצי (Arista) אז זה לא יהיה אוסף של BMG כי זה של הד ארצי ובקשר להוצאות של הד ארצי אין לי מה לחדש,לא שמעתי על אוסף שהם מיתכוונים להוציא אבל הכל יכול להיות וחברות התקליטים בארץ מייבאות בדרך כלל דיסקים דרך אירופה ולא ארה"ב

tatababa

New member
האוסף היחידי שלא יכול להיות של BMG

הוא משנת 2000 והלאה. BMG קנו את Jive/Zomba - מה שנותן להם זכויות יוצרין על כל החומרים של קיילי משנת 87 עד שנת 99 להוציא כמה שירים בודדים שהיא הקליטה תחת Mushroom ולגביהם אני לא בטוח אם מאשרום מכרו את זכויות היוצרין או לא. זאת הסיבה ש BMG מרשים לעצמם עכשיו לשחרר באירופה את Greatest Hits 87-97 : ובגלל זה אני שואל אם נקבל את האוסף הזה או את הגרסה הבריטית הצולעת.. (או יותר טוב - גרסה מיוחדת לישראל!! ממששששששש........). מאמין שנקבל את הגרסה המשובחת האירופאית כי אנחנו תמיד מקבלים את הגרסאות האירופאיות ולא הבריטיות (ע"ע Hits+). יש לך מושג אולי מתי זה אמור לצאת בארץ? רב אירופה מקבלת את זה בין העשרים ושתיים לעשרים וחמש בספטמבר. עוד שאלה - האם נקבל רק את האלבום או גם את הדיוידי? Cheers רן

zender

New member
אני לא שמעתי על הקנייה של BMG

וגם לא קיבלתי שום דיווח על זה עדיין NMC מפיצה בארץ את JIVE שזה כולל את בריטני וג'סטין ולא היה שום שינויי בזה ההחלפה היחידה שהייתה היא שהליקון מפיצה עכשיו גם את כל קטלוג EMI שהייתה של NMC בנוסף לווירג'ין שהיה שלהם

tatababa

New member
אולי כנראה

Jive הפכה לחברת בת של BMG? כי הם קנו אותה קצת אחרי ההוצאה של Greatest Hits בבריטניה. לגבי הליקון - הם מפיצים את קיילי אם ככה? יש לך מושג למה?

zender

New member
בוא נעשה את זה מסודר

הד ארצי מפיצה את BMG אריסטה זאת חברת בת של BMG וגם הם מפיצים עכשיו מחדש את וורנר מיוזיק הליקון מפיצים את יוניברסל שיש לה מלא חברות בת כמו verve או island וגם הם חטפו השנה מNMC את הקטלוג של EMI שהוא כולל את:capitol של רובי וויליאמס,ווירג'ן שהיתמזגה איתה השנה ועוד מלא חברות בת קטנות וNMC מפיצה את sony music שכולל את epic וקולומבייה וגם את jive ששיכת לzomba באמת ניתקלתי עכשיו בכתבה מיוני שנה שעברה שאומרת שBMG קנו אותם אבל כנראה שמשהו הישתבש כי בפועל זה לא נכון דיסקים של בריטני עדיין מגיעים מNMC אני צריך לבדוק את העניין לעומק ישך כמה קישורים למטה

tatababa

New member
עוד שאלה (מצטער שאני קרץ היום)

הד ארצי ייצרו את הדיסק של Whitney Houston - Just Whitney בארץ. למה הם לא ייצרו את Hits+ נגיד בארץ גם כן?

אווו זה חדש.....

...רן שואל שאלות! חחחח חשבתי שאתה יודע הכוווול טוב לא מדובר פה בקיילי אלא בחברת תקליטים.....

tatababa

New member
חומץ, זה מצב מבלבל כשחברה קונה

חברה אחרת. בייחוד כשחברות כאלה עובדות עם חברות בישראל שלא באמת מייצרות תקליטים אלא רק אחראיות על הפצה של דיסקים... כי יש עניין של חוזים, ואם החברה הנרכשה נשארת חברה בזכות עצמה רק תחת בעלים חדשים או נמחקת מהעולם. העסק הזה לא פשוט..

zender

New member
כי זה לא מישתלם

זה דיסק שמביאים בהזמנות ממש קטנות לארץ והדיסק של וויטני יוצר בכמויות גדולות כי הוא היה חלק ממבצע של הד ארצי של דיסקים ב60 שקל היו כמה כאלה שבאו ביחד כמו אבריל לוין שמיוצר בארץ TLC האחרון ועוד כמה

למעלה