gratz me alll!! im chief bandit

???? רק 1900 חיים?!?!?

זה מה שיהיה לי?!?!?!?!?!??!?!? אי אפשר לישרוד שניה עם זקום ככה!!!!! איך זה יתכן?!!?

One Minute

New member
-_- זאקום משאיר 1 חיים. צריך להיות עירני

כל רמה 50+ שורדת שם

One Minute

New member
כשהוא פוגע בך, בניגוד למפלצות\ בוסים אחרים,

הוא משאיר נקודת חיים אחת ובודדה. בגלל זה רמות 50 עם בקושי 2000 HP הולכים להשיג קסדות זאקום.

blink282

New member
יש לו מכה שמביא שוק שמשאיר לך 1 חיים גם

לפאפ יש את זה

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif זאת אומרת,

אם נגיד אני אלך לזאקום ואעשה את הקווסט המלא שלו, כשהוא ייפגע בי, יישאר לי 1 חיים? לא ראיתי את זה על הפאפא, להיפך, הרבה פעמים נעלם לי הMG כשבאתי להרוג אותו והוא הרג אותי, לא היה שום זכר ל1 חיים הזה. O_O

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif כן שמתי לב לזה,

כל כך מדכא. מזכיר לי שפעם אחת התייאשתי מהפאפא כי התעצבנתי שהוא מעיף לי את הסקילים כל הזמן (מה שעוד יותר מדכא זה לבקש כל כמה שניות מחברי הפארטי לעשות הייסט וHB) והלכתי להרוג את הפרחים האלה למעלה, ואז איזשהו פרח ירק עלי ולא היו עלי סקילים, ועם המזל שלי נפלתי על הפאפא.
ועד היום, אני לא מפסיקה להגיד בכל PQ עד כמה שהוא שמן.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאני רוצה ללכת לזאקום..TT

מי לוקח אותי לטיול נופש שם?=[

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifהמ..=\

ואם אני מצתרפת בתור חברת צוות פעילה ברצח זאקום, אני עדיין צריכה לשלם?0.O לא שאני יכולה ברמה 62 אבל עדיין..P: או שאנשים עושים את זה רק בפארטי עם גילדה?=\ ובכלל, למי זה הולך ה50 מיל האלה אם קורה ואני קונה הלמט, זה מגיע בסופםו של דבר לגילד לידר, או שכל מי שבא לו מהגילדה יכול לשלשל את זה לכיסו הפרטי?:p סתם תהיות..^^

blink282

New member
דבר רשאשון ברמה שלך לא יקחו אותך אלא אם את

קונה תקסדה כי רק רמות 100+ פוגעים בזאקום

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifאבל המ

לא לוקחים צ'יף באנדיטים ברמות יותר נמוכות מרמה 100 כי הם יכולים לפגוע בזאקום ע"י המזו אקספלוד?..=]

זאת רק אחת מהמקפות שלו.../images/Emo108.gif

זה לא כל מה שאו עושה. חוץ זמה הוא מזמן גם מפלצות אחרות..

למעלה