gratz me alll!! im chief bandit

One Minute

New member
מספיק או שלא, בזאקום צריך ניסיון. ../images/Emo3.gif

שזה אומר שעדיף לתת למוכר להיכנס לחשבון ולעשות את פעילות הזאקום, כדי לא למות באמצע... בטעות. תראה, צריך להיות עירני ולהפחית את הלאגים ע"י הורדת איכות הגראפיקה+ צריך לעשות את זה בשעות היום [מה שבדך כלל לא קורה] כדי לזכור ללחוץ על המקש שמחדש את החיים והמאנה ברגע שהוא פוגע בך.

Shaampoit

New member
../images/Emo28.gifבגלל זה כשהלכתי לZAKUM..

קניתי 1000 שיקויי GINGER ALE - שמעלים 70% מה- HP ו מה- MP [במיוחד אצלי שנאי משתמשת ב= MG] , אתם אולי תצטרכו לקנות רק שיקויי HP , אבל גם רצוי ב- NLC שהם יחסית זולים ... בקיצור= בסוף השתמשתי רק ב-200 .. :S ועלה לי מלא חח

P o o f i

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo215.gif לא בהכרח,

אני מאמינה שכל סוגי הלוחמים יצטרכו את זה, אבל קוסמים לא.
אני מאמינה שלא הייתי שורדת שם אפילו לשנייה. :}

TheMessyOne

New member
קודם כל מזל טוב , הסבר על זאקום 0.ם .

עם לא הייתם וזה רק משמועות אז חבל לדבר. בזמן היידים התקפות הקסם של הזאקום מגיעות ל2.8 מקס , תלוי בעבודה. פגיעה פיזית בידיים 3קיי , תלוי בעבודה . בזמן הגופים יש כמה מתקפות : התקפות הגנה של הזאקום ( פגעיות של סינים , קשתים מורידות לו 1 , רק קוסמים פוגעים בו ) . התקפות שיתוק , נופל עליכם כמה אבנים מלמעלה ( עם אתה מתחמק זה לא אפקטיבי עלייך ) שגורמות לך לא לזוז. "מתקפת ברקים " מוריד בערך 2קיי מקס וגורם למצב שאתה לא יכול לתקוף (כיף שיש פריסט איתך ) . מתקפות אחד אחד המפורסמות , אפחד לא מתחמק מזה ( חוץ מי שמקבל מיסס ^^ ) , מוריד את הMP & HP ל 1 לא לידאוג יש זמן להשתמש בפוטס... *נגיעה פיזית בגופים של הזאקום ( אחרי היידים ) = 9קיי (מקס) תלוי בעבודה. בנוסף לזה זאקום מזמן 4 סוגי מפלצות תלוי באיזה גוף אתם נמצאים וב% החיים שלו . בעעע מקווה שהבנתם ולא לזרוק סתם מילים.. אה, אני מדבר מנסיון עם הפריסט שלי הייתי הורג זאקום פעמיים בשבוע במשך 6 חודשיים.

זה קצת מעורפל ולא ברור../images/Emo87.gif

ובאמת שקראתי את זה לפחות פעמיים. מה רק קוסמים יכולים לפגוע בגופים האלה? הא? מי? הו?

TheMessyOne

New member
לאפחד אין סיבה לגעת בגוף 0.ם

תנסה לקרוא כל אחת מהעובדות לבד .. בלי לקשר לקודמות. קוסמים יכולים לגעת בגוף ירד להם 8קיי לפריסטים 7קיי. CB בגלל מסוס גארד. לוחמים בגלל שיש להם המון HP אבל בכללי אנשים נכנסים בגופים בגלל : לאגים או להשוויץ שהם לא מתים.

TheMessyOne

New member
מממ תמונה של קרב עם זאקום..

ההכנות > CB זורקים כסף לידיים הראשונות ...

TheMessyOne

New member
אחרונה ^_^

הגוף הראשון שימו לב שהCB משתמשים בDS וזורקים מסוס חח שלא יחשבו האקס.. כולם תוקפים מהצד ^^ עם יש עוד שאלות דברו :O או עם אתם רוצים עוד תמונות =] בכיף :)

blink282

New member
אף פעם לא הבנתי שיש אנשים שמצלמים תמונה

ויש כזה דבר מוזר בריבוע קטן או למטה או למעלה

TheMessyOne

New member
חחחח לCB הרבה יותר קל :X

HB + מסוס גארד.. ההתקפה של זאקום מורידה לך בערך -50% מהדמג הרגיל שלה :\ גם לבל 1 עוזר מאוד :O

קל לך לומר על הזאקום!!

יש לך 13 קיי מנה ואם אתה שם מגיק גארד..... וגם 2450 חיים !!(למרות שזה נורמלי ברמה 115 ....)

למעלה