Governer - כבוד לי אליך.

neko

New member
מדהים - כשנוח לך תגיד שאלוהים עושה

ניסים וזו ההוכחה לקיומו, וכשנוח לך - תגיד שההוכחה לקיומו היא בכך שהכל פועל בדיוק אותו דבר, ואין שום ניסים או סטיות מהנורמלי. אולי פשוט תודה שבעיניך אלוהים קיים, ואין לכך קשר למציאות שמחוץ למוחך? כבר הצגתי בפניך דברים שמסתדרים בלי אף מסדר.

Governor

New member
את חוקי הטבע מגלים החוקרים, ולא

יושבי בתי מדרש, מגרדי ביצים תוך עיול פילא בקופא דמחטא. במציאות קימות מערכות סימטריות, אולם גם לא-סימטריות. הסבר מדוע סמטריה פרושה קיום אלהים...

Lu Tze

New member
הא?

איך את יודעת שהיקום "מסודר"? בעצם, את בכלל יכולה להגדיר את המושג?

Governor

New member
`הטענה לקיום אלוקים אינה מבוססת על

שום הנחה מראש! אלא על ההגיון הישר בלבד!!!` מדהים עד כמה פשוט להוכיח קיום אלהים. אימבציל, אימבציל, אולם דומה שאתה יכול ללמד פרק בהלכות הוכחות את טובי הפילוסופים של כל הזמנים `כל חפץ מסודר (שעון, מחשב...) אתה מודה שמישהו סידר ולא הסתדר מעצמו!` אין בעיה, אני יודע שמדובר במעשה ידי אדם. אנו יודעים ששעון מיוצר בתהליך תעשיתי ולא נוצר מעצמו ביער בן-שמן של אמנון איזאק `כל שכן היקום המסודר "קצת" יותר... פשוט! ישר! ולעניין! ללא שום "הנחה מראש"` זו אינה ראיה לקיום אלהים, אלא אם כן אלהים מתחבא מאחורי תהליכים טבעיים, והוא indistinguishable מהם, ואז אין לי צרך בו. אני יכול לעבוד ישר את הטבע, יש בזאת הרבה יותר הגיון ויופי, שכן אם אלהים הוא responsive בדיוק כמו השמש (היינו, "פה" לו ולא ידבר, "עיניים" לו ולא יראה, "אזניים" לו ולא ישמע, "אף" לו ולא יריח, "ידיו" ולא ימישון, "רגליו" ולא יהלכו, לא יהגה בגרונו), אזי עדיף כבר לעבוד את השמש ______________________________________________________________ 0284392570 בּאהבה

Governor

New member
לא. הבעיה עם שוטה/קטן כמוך היא

שתדיר אינך מבחין בין כדה"א לבין היקום (אי אפשר לדעת למה כוונתך במלה `עולם`), אולם, מכיוון שאתה מדבר על שכבות, אניח שהתכוונת לכדה"א. קרא על גיל כדה"א קרא על שיטות תארוך ______________________________________________________________ 0284392570 בּאהבה

בּאהבה

New member
כן. הבעיה עם נורמלי/בוגר כמוך היא

שאתה שולח למליוני אתרים מלאים במאמרים ארוכים יותר מהגלות! פרט, נמק, הסבר, במילים שלך מה לא נכון מדבריי...

Governor

New member
לא אתרגם. קבלת תשובה מפריכה.

אינך קורא אנגלית? בקש מחבר שיתרגם, ובינתים יקראו אחרים ויווכחו...

אתה מסיונר!

ומדהים שאתה לא שם לב לכך... ואגב, המשפט שציטטת נכתב ע"י יהודים מאמינים, אלא שאתה מזלזל בקיומם, אז... אין לך רשות להשתמש בו. תודה

neko

New member
הוא מזלזל בקיומם של מאמינים?

מוזר, לא חשבתי שיש כאלה שטוענים שאין מאמינים

סליחה, הוא לא מכבד אותם

הוא מלגלג נוכחם, לכן בכלל לא רלוונטי שהוא יצוטט אותם

Intere

New member
אני מכבד אותם כאנשים.

אך מלגלג לאמונתם, ובמידה שהציטוט היא: "דברו בנחת כי אלוהים שומע" או בסגנון לא הייתי בוחר לצטט את המשפט.

Lu Tze

New member
לבחורה המסכנה סה"כ קשה לקבל

את הרעיון שאתה יכול לא לקבל דיעה של בנאדם ועדיין לא לעשות לו דמוניזציה.

Lu Tze

New member
והמחשב שבו את משתמשת הומצא ע"י

אתאיסטים/נוצרים. והבית שלך נבנה ע"י מוסלמים. אז בבקשה כבי את המחשב שלך וצאי מהבית. אין לך רשות להשתמש בהם. אבל את יכולה לקרוא בתנ"ך. הוא *כן* הומצא ע"י יהודים מאמינים.

מה הקשר?!

גם הבית שלך נבנה אולי ע"י מוסלמים, ואינך מוסלמי... לא אזמין אותך לצאת מהבית בגלל זה... אבל לומר שמישהו טיפש ולצוטט את דבריו על מנת להטיף לאחר כדברי חכמה... זו חוצפה!

Lu Tze

New member
פיספסתי את ההודעה שבה

הבנאדם אומר שכל הדתיים טיפשים.

למעלה