Governer - כבוד לי אליך.

Intere

New member
Governer - כבוד לי אליך.

המשך להלחם בבורים. אני כ"כ אוהב את שליחי אמנון יצחק, הטענות שלכם פשוט מקסימות אותי כל פעם מחדש, והאיומים על "גילוי האמת כולה" פשוט מלהיבים אותי. מה שיפה אצלכם, שאתם מתעלמים מ"האמת" שתפריך את "האמת" שלכם, ולא מציגים אותה, קלאסי. עם כל ה"אהבה" שלכם, קירוב לבבות בע"מ, אתם מאיימים לחשוף את פרטיו של גוברנר? האיומים שלכם בהחלט מוכיחים שאתם מפחדים ממנו, המשיכו כך. "באהבה" או איך שלא קוראים לך, תמשיך להביא טענות אידיוטיות ולהציף בהם את הפורום, זה באמת מוכיח את צדקתך. דר"א, כיצד תסביר שכל העמים הקדומים, פרימיטיביים, האמינו באלים על מנת להסביר דברים שלא היה ביכולתם להסביר, הא? ואם כבר קיים אל, כיצד תדע שיהוה הוא האל האמיתי? ולא בודהה? ובכלל כל אדם שנולד לאמונה מאמין בה באופן שלם ויחשוב שהאל שלו הוא האמיתי וכל השאר שקר, כך גם אתה. ראיתי שהזכרת "מדענים" וכו', לשם מה? האם אתה חושב ש"מדען" אחד שטוען לקיומו של יהוה מייצג את כל שאר עמיתיו? התשובה היא בהחלט לא. לדוג' סטיבן אוקינג, הפיזיקיאי הנודע, כשהוא אמר משפט אחד "אני מאמין בכוח כלשהו שכיוון את היווצרות היקום"(לא משפט מדוייק) כל המסיונרים חגגו על המשפט שלו, קלטות וכו' למרות שדבריו כלל לא קשורים ליהוה שלנו. נכון כיף להאחז בישות כלשהי ודרכה להסביר הכל? בהחלט כיף. תהנו!

אוי זה כל כך חמוד!!.....

גופי מנסה לעודד את עצמו
יפה גופי.........LOL

Intere

New member
אויי הטפשות שלך מדהימה

אותי מחדש! אם תשים לב יש לי הודעות בפורומי תפוז מלפני חודשים, איך תסביר זאת? אם אני 'גופי', זה בטח לפני מספר חודשים חשבתי שאני אתקל בך, לכן התחלטתי בפיתוח אישיות נוספת על מנת לשבח את עצמי, נכון?

Intere

New member
IQ150 ../images/Emo128.gif

הידעת שהגיל השכלי שלך שווה ל:1.5? ז"א יש לך מנת משכל של תינוק בן שנה וחצי, בהחלט מרשים.

בּאהבה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמעורר רחמים...

בור זה מי שהולך אחר הרוב כמו פתי!!! כמו שאמר שלמה: "פתי יאמין לכל דבר!!! מצטער לאכזבך אבל זה אתה!!! וזה שאיימתי לגלות את האמת לא מדובר באיום על גוברנור! אלא חשיפת הפשע החילוני במלוא הדרו! בלי רחמים! עם הציפורניים והכל!!! הבנת אדיוט? אז תתעורר!!! הגיע הזמן!!! נ.ב: אם אתה תוהה: "פשע חילוני? יש דבר כזה???" אז אעזור לך קצת! (בלינק הבא, אם לא תראה הכתבה תלחץ על הכפתור שמחזיר לעמוד הקודם!!!) הפשע כבר השתלט על המנהיגים שלך!!! קוקו!!! בוקר טוב אליהו!!!

Intere

New member
מיסיונר.

הצעקות שלך לא משכנעות, דברי חכמים בנחת נשמעים.

Governor

New member
נו, הבט ברשימת השטויות בהן מאמינה

היהדות (העולם נברא לפני 5764 שנה, מוצא האנושות מאדם ומצלעו, לפני 5764,...). אלה טענות שטותיות בברור מבחינה עובדתית!

בּאהבה

New member
../images/Emo45.gifאל תשכח, ידידי משכבר ימים ש...

"מבחינה עובדתית" התאוריה שהעולם בן מיליארדי שנים מבוססת על ההנחה שקצב התפתחות העולם היה תמיד זהה!
לדוגמא: אם בשנה מצטברות 5 שכבות באדמה אז סך כל השכבות נוצרו במיליארדי שנים... זה רק בתנאי שקצב התפתחות השכבות היה תמיד אחיד וזהה!!! מי אמר שכך היה???

neko

New member
תער אוקהם.

חוצמזה, בגישה שלך אפשר גם להגיד "מי אמר שאלוהים תמיד היה?"

neko

New member
לא, לפי תער אוקהם,

יש לבחור בתזה הפשוטה של יצירת שכבות בכדוה"א באופן קבוע, ולא ברעיון המשעשע של "באהבה" ששכבות נוצרות במהירויות שונות.

בּאהבה

New member
../images/Emo4.gifNEKO!!! מה הקשר???

הטענה שהעולם קיים מיליארדי שנה מבוססת על הנחה ש"אם השנה נוצרו 5 שכבות אז כל השכבות נוצרו ב-@%$& שנה" מי אמר שהקצב תמיד היה 5 לשנה??????? ולמה אתה אומר ש"אפשר גם לשאול 'מי אמר שאלוקים תמיד היה'"??? זה בכלל לא דומה!!! הטענה לקיום אלוקים אינה מבוססת על שום הנחה מראש! אלא על ההגיון הישר בלבד!!! כל חפץ מסודר (שעון, מחשב...) אתה מודה שמישהו סידר ולא הסתדר מעצמו! כל שכן היקום המסודר "קצת" יותר... פשוט! ישר! ולעניין! ללא שום "הנחה מראש"...

neko

New member
שקר וכזב, פתית שלג מסתדר מעצמו,

שרשראות של חומצות אמינו מתקפלות מעצמן, בני אדם נוצרו מעצמם, וכו'. לעומת זאת, ה"אלוהים" שלך לא פותר דבר, אלא רק מציב שאלות חדשות: האם אלוהים "מסודר"? אם לא, כיצד מתנהלת מחשבתו? ואם כן, מי סידר אותו? היקום ממש לא מסודר, ד"א... כאוטי יותר מכל דבר שמוכר לנו על כדוה"א.

בּאהבה

New member
../images/Emo150.gifמה יש לך מהפתיתים האלה???

1. התופעות הנ"ל לא מוכיחות שסדר נוצר במקרה כי אינן קורות במקרה!!! אלא ע"י חוקי טבע מסודרים שגם הם חלק מהסדר המדהים השורר בטבע!!! שמחייב מסדר! בדיוק כמו ששעון מחייב מסדר!!! 2. אלוקים לא מסודר כי אינו מורכב מחלקים אלא הוא אחד!!! 3. היקום לא מסודר??? המדע חולק עליך אחי... עיין פה בכותרת: "מהקוורק עד הקוסמוס- סימטריה!!!" (עיין שם למעלה סימטריה= הרמוניה וסדר!!!) ו-"הפיסיקאים גילו שחוקי הטבע צופנים בחובם סימטריה!!!"

למעלה