Gossip Girl 4x08

coritz

New member
כן, יש את החום הרגיל שהוא שוקולד שזה

הכי טעים, והורוד זה תות או פירות יער חחח כן הייתי כבר פעמיים יש לי שם משפחה אז זה מוזיל את העלויות כל פעם על מלון והכל :) אבל השנה היה הכי להיט, הייתי שם בדיוק אחרי הפרק הראשון של גוסיפ גירל ובזמן השני אז הייתה השראה חחח טיילתי ברוב המקומות שצולמו שזה היה גדול :)

spiceupmylife1

New member
ואוו איזה כייף לך ../images/Emo13.gif

נשמע טעים
אז עשית לעצמך טיול גוסיפ גירל בפריז
קחי אותי איתך פעם הבאה
בפריז עוד לא הייתי :]

coritz

New member
יאללא הולך :)

למרות שפעם הבאה אני נראה לי אשאר שם הרבה כדי ללמוד :p אבל את יכולה להצטרף! חחחח

מקורי3

New member
הפרק:)

האמת שהיה קצת מאכזב,, אהבתי ממש את הקטע שצ'אק היה מתחת לשמיכות. את זה שעכשיו ג'ני ג'ולייט וונסה יחד מזעזע. ה3 השנואות עליי. נראלכן שג'ולייט באמת תפסיק להיות בקשר עם בן ? אני כלכך רוצה שצ'א' ובלייר יחזרו כבר.. אבל בעיקר את דן וסרינה. עכשיו שגם אין לי את פן ובלייק :'( (Aאני מאמינה שהם יחזרו ) הייתי כל כך עצובה שבמזרקה קולין בא. דן כבר חיכה לה, הסתכל עליה. אוף. ויש לי שאלה- לא הבנתי מה היה עם ג'ולייט, זה נכון שיש לה בעיה של כסף או לא ? לא הבנתי את הקטע.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo58.gif..ממה שהבנתי

ג'ולייט ואחיה בן עשו משהו וכנראה באמת אין לה כסף וקולין בן דודה העשיר והחתיך בא לעזרתה ושילם לה על הלימודים ועל הדירה אבל בגלל שהיא כזאת ביץ שקרנית הוא החליט שזהו ובהחלט מגיע לה!!! אבל נחכה ונראה מה יהיה...

Born To Try1

New member
כן../images/Emo58.gif

לג'ולייט הייתה בעיה של כסף וקולין עזר לה בתמורה לדברים שהיא עשתה בשבילו. בן וג'ולייט ימשיכו בקשר לדעתי
אני חושבת שבן יפתיע אותנו בשחררו מהכלא אולי
סתם השערה כן? מחקתי את תגובתך על הפרומו בקשר לצ'אק ובלייר מכיוון שהכילה ספוילר בכותרת, חשוב להקפיד על סימן
בכותרת ובפנים אפשר לכתוב חופשי הכל.
ההוראה לסמן
בכותרת היא כדי לא לקלקל לאלה שלא צופים כמונו בקצב של ארה"ב
ולשאלתך-הם לא חוזרים בגלל שהוא אמר לה שהוא אוהב אותה, אנחנו אפילו לא יודעים אם היא תענה לו חזרה. אני מקווה שכן
נכון לעכשיו הם נמצאים בעמדה שלא ברורה לשניהם.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo58.gif

מה ג'ולייט עושה בשביל קולין
אילו דברים....? וצאבלייר נמצאים בעמדה של frenemmis חחח with benifets

Born To Try1

New member
לא דברים רעים../images/Emo58.gif

או משהו בסגנון, דברים פשוטים כאלה, לא זכור לי כ"כ מה אבל אני אבדוק את זה, לא התעמקתי
וכמו שאני רואה את זה,צ'אק ובלייר נמצאים בעמדה לא ברורה לגבי המערכת יחסים שלהם- הם מצד אחד יודעים שזה לא בריא להם להיות יחד בגלל כל מה שקרה, כי הם צריכים עדיין לפתור דברים אבל מצד שני הם לא יכולים להתרחק אחד מהשני

מקורי3

New member
ללא ספק כן.

ועוד משהו, קודם כל מי שלא רוצה לדעת דברים על הפרקים לא יסתכל בכלל בנושא שמיועד לפרק. זה סתם מטופש. ואני רוצה ספויילריםםםםםם פליז דן וסרינה :)

Born To Try1

New member
בגדול../images/Emo58.gif

אני מסכימה איתך. אבל כרגע זה למען הסדר הטוב:) אז לגבי דן וסרינה בפרק הקרוב... זה יהיה קשור גם לנייט: נייט ודן ינסו להיות עדיין חברים טובים למרות כל מה שקרה ויחליטו שהם לא יתנו לסרינה להשפיע עליהם אבל יותר מאוחר שניהם מתכננים דייט איתה ואחרי שהיא לא מגיעה לאף פגישה הם מכריחים את סרינה לבחור בניהם. יותר מאוחר תהיה מסיבה בה ג'ולייט תהיה מחופשת לסרינה. ג'ולייט תנשק את נייט (נייט חושב שזו סרינה), וגם את דן ויותר מאוחר גוסיפ גירל תראה את התמונות בבלוג וכמובן שדן ונייט, שבטוחים שזו הייתה סרינה, באים ומתעמתים איתה כשהיא באמת לא עשתה כלום...זה לגבי הסיפור של נייט-סרינה-דן, אבל הפרק יהיה ממש דרמתי. (פחות או יותר, זה מה שיהיה) ויש עוד ספוילר, שיקרה יותר מאוחר העונה, סרינה אכן תבחר עם מי להיות בסוף

Born To Try1

New member
היא תבחר ב...|בספוילר|

בטוח שאת רוצה?
אולי שווה לך לחכות...?
יש לך בסה"כ 10 ימים לחכות

למעלה