על הפרק הזה אני יכולה לצטט../images/Emo58.gif
2 מילים שצ'אק אמר לבלייר היום: nice try הוא היה בסדר מינוס. אני אנסה להסביר, יכול להיות שאני אצטרך לצפות בפרק שוב כדי לראות אם יכול להיות שבמקרה כן אהבתי אותו. נכון לעכשיו, כמעט ולא. קודם כל ציפיתי שצ'אק ובלייר יהיו קצת יותר מרכזיים בפרק הזה ואי אפשר לומר שהם לא תפסו חלק נכבד מהפרק אבל עם זאת, הרגשתי שהפרק מחולק באופן שווה בין משולש DSN, ג'ולייט וכל מה שקרה סביבה (כולל ונסה) וכמובן צ'אק ובלייר. אבל זה כמובן לא דבר רע
אני להביע את דעתי בכל זאת על הפרק: סרינה-סוף סוף הבחורה מתבגרת. ההחלטה בסוף להפסיק את הקשר עם קולין
אהבתי את הסצינה שבה דן וסרינה אמורים להפגש בחוץ ואז משום מקום נייט נכנס לתמונה וומשבש הכל. מה שלא אהבתי שזה פתאום הזכיר לי קצת מה שקרה עם נייט-בלייר-צ'אק בעונה 1
וגם קצת ב-2... זה פשוט נראה כאילו נייט מפריע לקשרים טובים לפרוח חח. דווקא די ריחמתי על ג'ולייט וונסה עברה את הגבול
למרות שאני ממש מבינה אותה אבל חבל שהיא יורדת לרמה הזו. עכשיו נשארתי עם שאלה-איפה בן נכנס בתמונה הזו? צ'אק ובלייר היו ממש חמודים הפרק
אבל יש רק 2 סצינות שבאמת אהבתי-הראשונה באירוע הבלט שהיא התחילה להמציא לו סיפור על קולין חחח והשניה-הסצינה הקצרצרה שבעיניי, הייתה שווה את כל הפרק מהרגע שהם ישבו שם ודיברו ועד הרגע הרומנטי שבו הוא מרים אותה- Maybe because this is what we are-FRIENDS. בקיצור-נגמרו המשחקים
וג'ני בסוף...ממשיכה להיות קורבן של האפר איסט סייד... ויכול להיות שזו רק אני, אבל שמתי לב שאיכות המשחק ירודה כבר מאיזושהי נק' בעונה 3 ולפעמים אני יכולה למצוא את זה גם כאן בעונה ה-4. וגם מי שעושה את העריכה שם...לא עושה עבודה כ"כ טובה לדעתי..הכול כזה יכול להיות ממש טוב אבל זה לא עשוי טוב מבחינת עריכה ומשחק. אבל לפחות הסוף היה מדהים
*הולכת לראות את הפרומו לפרק הבא*