Gossip Girl 4x08

Born To Try1

New member
Gossip Girl 4x08../images/Emo58.gif

"Juliet Doesn't Live Here Anymore" כבר לא יכולה לחכות
אז
בכותרת
וספרו איך היה
you know you want to
xoxo

Born To Try1

New member
על הפרק הזה אני יכולה לצטט../images/Emo58.gif

2 מילים שצ'אק אמר לבלייר היום: nice try הוא היה בסדר מינוס. אני אנסה להסביר, יכול להיות שאני אצטרך לצפות בפרק שוב כדי לראות אם יכול להיות שבמקרה כן אהבתי אותו. נכון לעכשיו, כמעט ולא. קודם כל ציפיתי שצ'אק ובלייר יהיו קצת יותר מרכזיים בפרק הזה ואי אפשר לומר שהם לא תפסו חלק נכבד מהפרק אבל עם זאת, הרגשתי שהפרק מחולק באופן שווה בין משולש DSN, ג'ולייט וכל מה שקרה סביבה (כולל ונסה) וכמובן צ'אק ובלייר. אבל זה כמובן לא דבר רע
אני להביע את דעתי בכל זאת על הפרק: סרינה-סוף סוף הבחורה מתבגרת. ההחלטה בסוף להפסיק את הקשר עם קולין
אהבתי את הסצינה שבה דן וסרינה אמורים להפגש בחוץ ואז משום מקום נייט נכנס לתמונה וומשבש הכל. מה שלא אהבתי שזה פתאום הזכיר לי קצת מה שקרה עם נייט-בלייר-צ'אק בעונה 1
וגם קצת ב-2... זה פשוט נראה כאילו נייט מפריע לקשרים טובים לפרוח חח. דווקא די ריחמתי על ג'ולייט וונסה עברה את הגבול
למרות שאני ממש מבינה אותה אבל חבל שהיא יורדת לרמה הזו. עכשיו נשארתי עם שאלה-איפה בן נכנס בתמונה הזו? צ'אק ובלייר היו ממש חמודים הפרק
אבל יש רק 2 סצינות שבאמת אהבתי-הראשונה באירוע הבלט שהיא התחילה להמציא לו סיפור על קולין חחח והשניה-הסצינה הקצרצרה שבעיניי, הייתה שווה את כל הפרק מהרגע שהם ישבו שם ודיברו ועד הרגע הרומנטי שבו הוא מרים אותה- Maybe because this is what we are-FRIENDS. בקיצור-נגמרו המשחקים
וג'ני בסוף...ממשיכה להיות קורבן של האפר איסט סייד... ויכול להיות שזו רק אני, אבל שמתי לב שאיכות המשחק ירודה כבר מאיזושהי נק' בעונה 3 ולפעמים אני יכולה למצוא את זה גם כאן בעונה ה-4. וגם מי שעושה את העריכה שם...לא עושה עבודה כ"כ טובה לדעתי..הכול כזה יכול להיות ממש טוב אבל זה לא עשוי טוב מבחינת עריכה ומשחק. אבל לפחות הסוף היה מדהים
*הולכת לראות את הפרומו לפרק הבא*

Jolleen

New member
איך אני יכולה לצפות בפרק?

בבלוג שאני רואה בו בד"כ את הפרקים עוד לא העלו אותו. ואני מתתתתה לראות כבר!!

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך ../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

אבל אני ממש נהנתי ומצאתי את עצמי צוחקת כל הפרק... חוץ מבסוף
מעניין מאוד מעניין.... וצאק ובלייר אין עליהם
קיצור עוד פרק טוב
מחכה כבר לשבוע הבא

רוקריתת

New member
../images/Emo58.gif אחחחחחחחח איזה פרק

שלום לכולם פעם ראשונה שאני מגיבה ההפרק היה מצויין במיוחד כל הסצינות של בלייר וצאק תהרגו אותי לא הבנתי מה בדיוק סרינה עשתה לבן לסיכום נהנתי וזה עשה לי הרבה חשק לסקס ועוגיות האממממ מעניין איפה החבר שלי ??

spiceupmylife1

New member
../images/Emo6.gif ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

כן זה בהחלט היה פרק מעולה
אף אחד עוד לא הבין מה סרינה וכל החבטרה קשורים לבן הזה שבכלא.. אבל אני מניחה שנגלה בקרוב.....

Born To Try1

New member
זה מצוין שאת מגיבה../images/Emo9.gif

וחשוב שכל מי שראה את הפרק או כל פרק אחר יגיב אבל להבא שימי לב שיש שרשור מעלייך- שרשור הפרק- שנועד בדיוק לתגובות האלה
ברוכה הבאה
והשתלבות נעימה, מקווה לראותך פעילה יותר

Born To Try1

New member
ואם כבר עוגיות...../images/Emo58.gif

שמתם לב לעוגיות הירוקות המוזרות שבלייר זללה?? כשהיא הייתה באמבטיה הייתי בטוחה שהיא אוכלת סבון

spiceupmylife1

New member
חחח אבל זה לא

זה איזה עוגיות אמריקאיות חחח "עוגיות מקרון Macaroons מוכרות היטב בצרפת, עוגיה שכולה שקדים, סוכר וחלבון ועוד תוספות ומילויים מענגים." יש גם לבנים שהם בכלל נראים כמו אלפחורס
חחח *אני בחרתי להראות את הצבעניות * זה לא נראה כזה טעים.. לדעתי

Born To Try1

New member
תודה רעות../images/Emo11.gif

גוסיפ גירל גם מעשירה אותנו גם בידע כללי
החום בצד שמאל למטה נראה טוב

spiceupmylife1

New member
חחח ../images/Emo13.gif כן הא

אני בעד בכל פרק למצוא משהו חדש) אם יש ולכתוב עליו

liat012

New member
אני חייבת לציין

טוב זה בערך פעם ראשונה שאני מגיבה אחרי שנתיים או משהו כזה אבל סתם היה לי חשוב לציין שאמא שלי הכינה יום אחד לפני הפרק בדיוק את העוגיות האלו והן מעולות

coritz

New member
שתדעו שהן טעימות!

בגלל בלייר הייתי חייבת לטעום כאלה בפריז, הירוקות זה בטעם פיסטוק...זה אחד הטובים באמת! חחחח וזה צבעוני ויפה כמעט כמו קאפקייקס :)

spiceupmylife1

New member
יפה לך.. להיות בפריז ולאכול עוגיות Macroons

אז כל צבע זה טעם אחר?
טיילת שם?

למעלה