GOOD TO BE BACK

akineret

New member
GOOD TO BE BACK../images/Emo24.gif

אחרי שני מבחנים נהדרים החלטתי שפעם שלישית גלידה
טוב האמת שסתם התגעגעתי לפורום הזה אז לחזור לפה זאת אחלה סיבה לעשות עוד מבחן
בכל אופן הפעם אני עושה לבד, בלי קורס (די אני כבר יודעת את החומר של גבע בע"פ..) אזזז... למי שלומד/למד לבד.. איזה ספרים מומלצ לקנות? עם מה ללמוד? ומישו יודע אם יש סימולציות חוצ מהאוגדן המהולל שכדאי לעשות?

joannasvansk

New member
זה אחלה

שאת יודעת את החומר של גבע בע"פ.. אבל האם את יודעת את החומר של המרכז הארצי בע"פ? נקודה למחשבה
בכל מקרה, בהצלחה!

akineret

New member
טעות שלי

סורי.. אבל כן קשה זה נורא ארוך.. לפחות שיהיה רווח !

ברוכה הבאה (או... השבה)

אני קניתי ממישהי בפורום כמה ספרים והשגתי עוד כמה מחברים בפנסיה(ספרים ישנים). הספרים הגדולים של קידום מ06 סבבה לגמרי וגם כל החוברות הקטנות שלהם עם שאלות ברמה עולה וקצת הסברים ואנקדוטות, יואל גבע גם חביב,במילולי אני פחות מתחבר להסברים בפתרונות אצלם משום מה .ברם, יש רמה סבבה בחוברות למרתון שלהם ,החומר של לחמן עד עכשיו היה קצת לא ממוקד ,אז לסיכום אני משתמש בעיקר בשיטות מקידום +מה שני כבר יודע ומתרגל על לחמן,גבע ו...קידום איזה ספר הייקיו משנת הרפפו, כנ"ל לגבי סימולציות. לגבי מילים אחרי שכבר סימנתי את אלו שאני לא יודע מכל המילונים ליכדתי אאותן לאסף וזה המילון שלי מעכשיו,לקראת הבחינה אני מקווה להעלות לפה מילים קשות שהופיעו לאחרונה באמי"ר ופסיכומטרי שלא אמצא במילונים. בהצלחה ומקווה בשבילך שאחרי פעם השלישית דווקא כן ת צ ר ח י, מאושר...

1234191

New member
חחחחח מוזר.

למדתי פעמיים מהספרים של קידום ולא מצאתי בהם אפילו מעשייה או סיפור מבדח אחד!

מתוך חוברת כמותי מס37...

כל כמה עמודים יש סיפור מדעי או היסטורי... "צבי המים וצבי היבשה התפתחו לפני 260 מליון שנה,הרבה לפניי הדינוזאורים. צב היבשה הענק מסוגל לחיות עד 200 שנה. זהו משך החיים הארוך ביותר הידוע בעולם בחי..." ויש כל מיני סיפורונים קטנים וציטטות גם בכמותי וגם במילולי, אני משער שכדי להפיג קצת את המתח והשיעמום או שסתם כי המחברים אוהבים להעתיק מבריטניקה... מתוך 'המלה האחרונה '(חוברת 38) ציור קומיקס של אדם מכוסה באשכבה ו'מילותיו האחרונות' כמו..."להוציא את הנצרה ולספור עד...כמה?" חחח רק שלא יתבעו על זכויות יוצרים! אני כנראה תמים אבל זה סתם טפשי ונחמד.

akineret

New member
ספרים של קידום

אפשר לקנות.? או שיש רק משומשים מ-X תלמידים
מה לגבי סימולציות?

Proteous11

New member
ספרים של קידום אפשר לקנות בסטימצקי למינהם

וסימולציות לדעתי תקני את האוגדן ( אני יודע שכבר פתרת אותו ) , תרשמי באתר של תיכון תל אביב , הם שולחים 2 סימולציות חינם - דווקא נחמדות ... ואם את רוצה יש לי מלא סימולציות מקושקשות לחמן + היי קיו , אז אם תרצי סתם לפתור בשביל התרגילים ולא בשביל הסימולציה עצמה אני אשלח לך , אין בעיה ...

שיהיה בהצלחה

גם אני הפעם אוכל גלידה לכבוד הפעם השלישית, ואלמד לבד. אני לומד עם הספר הגדול של קידום (2007 מאחותי) ומתרגל על לחמן, אנקורי והאוגדן. יש בפורום לוח של אנשים שמוכרים את הספרים המשומשים שלהם, אני מציע שתחפשי שם.

אומרים שיש שם חומוס טוב, לא?

וגם בית ספר לרפואה לא רע בכלל
מזל שכדי לאכול חומוס לא צריך 760 בפכיסומטרי.

למעלה