GOOD MORNING ISRAEL

אוֹסי א

New member
GOOD MORNING ISRAEL ../images/Emo42.gif

חיכיתי, חיכיתי, רפרשתי (ושוב רפרשתי), ושרשור בוקר טוב לא מצאתי. בטח ברגע שאני אשלח את ההודעה הזאת הוא פתאום יצוץ, חוק מרפי. אני חייבת לרוץ אז רק אאחל לכולכם יום משובח, בלי שעתיים מתמטיקה על הבוקר.

zimes

New member
מהר מהר לפני שמשהו שוב יחשוב שטעיתי

בוקר טוב. הולכת לחלק חיידקים למבחנה של האחות שתדחוף לי בגרון את הגורם-הקאה-המגעיל שלה. להחזיק אצבעות בבקשה! (לאחות! שאני לא אקיא עליה
). > צימעס מבינה שזה בוקר, ולאנשים אין סבלנות לנסות להבין. משטח גרון <

אוֹסי א

New member
ואני הבנתי ישר..

פשוט כי עברתי את החוויה המפוקפקת לפני שבועיים, ורק התפללתי לא להקיא על האחות.. אני מעדיפה 17 בדיקות דם על משטח גרון אחד.

Idan91

New member
בוקר נהדר.. ../images/Emo187.gif

לא רק שאין לי שעתיים מתמטיקה על הבוקר היום.. מה יש לי במקום? גדנ"ע "מודיעין באופק"!
אבל יהיה כיף..

mprb

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

איזו שבת... א ר ו כ ה הייתי אצל ההורים וכ-ל האחים שלי היו- וז אומר שהיינו 11 מבוגרים ו7 ילדים כשהגדול בן 4.5 והקטנה בת חודשיים! יום שישי היה נוראי! כולם רבו עם כולם אבל שבת הייתה טובה מאוד! ובמוצ"ש אבא שלי אמר שהוא לא מתכוון לעשות את זה הרבה מאוד זמן!!!

maayan15

New member
../images/Emo42.gifבוקר נחמד (יחסית ליום ראשון)..

מדוע?...מכוון שחגי חזר מהגדנ"ע אחרי שבוע ואני כבר מתה לדבר איתו, בטח שום שיחה לא תהיה רצינית אבל נו..אתם יודעים איך זה... כי אני רוצה לראות את שכבת יב´ (הם פשוט יפים..ממש ממש ממש יפים) וכי אני צריכה לדבר עם חברה שלי (כי זה לא אפקטיבי לדבר איתה בשום דרך אחרת מלבד פנים אל פנים, היא פשוט בבעיה ואני יודעת שהיא צריכה לדבר עם מישהו אז אני אחשיב את זה כדבר טוב כי הבעיה כבר הייתה ריימת קודם) חוצמזה, בוקר בדר"כ סביר בהחלט ואפילו נחמד... אם זה רק היה כל יום אחר חוץ מיום ראשון(איכסע!) זה היה יכול להיות ממש טוב....

maayan15

New member
בעיקרון כן ולא...

בי´ גדנ"ע זה של ערבית ביא´ זה של הצבא הוא היה בזאת של הצבא...

Idan91

New member
יש ויש.. ../images/Emo187.gif

יש גדנ"ע מזרחנים בכיתה י´, ללומדי ערבית, שזה אבעה ימים.. וזה הכי כיף בעולם! יש מעין גדנ"ע "מודיעין באופק" בי"א, ללומדי ערבית, וזה אחלה בחלה, אבל לא כמו מה שב-י´. גדנ"ע רגיל של שבוע יש בי"א או בי"ב (יש בתי ספר שעושים ככה ויש שככה), וזה לא קשור לערבית.

leeloo

New member
איזה לילה מחלקתי היה לי...

ידידה מהמחלקה עשתה אתמול בערב ארוחה אצל בבית והזמינה את כל המחלקה (מהקורס), רק חבל שרק 20 בנות במקום 50 הגיעו.. וחברה שלי, שהכי רציתי תראות אותה, גםלא הגיעה.. אבל לא נורא.. כמה אכלנו.. לא יאומן.. דיאטה לכל החיים.. כמויות אדירות של בשר, אורז, תפוחי אדמה, פיתות, סלטים, ולקינוח 2 עוגות וסלט פירות טעים טעים! כולנו החלפנו טלפונים מטכ"ליים שנדבר כל היום אחת עם השנייה.. אבל לכולן כמעט יש מערכת אוה"ב ולי לא.. לא פייר.. הן יכולות להתכתב במסרים.. ואני פאילו אי מייל לא יכולה לרשום להן.. אבל חפיף, הן ממש התלהבו כשסיפרתי להן איזה תפקיד אני עושה ואילו תנאים יש לי... גם הסמ"חית והמפקדת הכי חמודה קפצו לביקור והיו ממש ממש מתוקות כרגיל, הסמ"חית הבטיחה להשיג לי דברים מסוימים שנחוצים לי והמפקדת שלי ממש התעניינה במה שאני עושה ואמרה לי שהיא ידעה כל הזמן שאני אקבל משהו הרבה יותר מצפ"טית.. חמודה.. בקיצור, אתמול נהנהתי, היום אני בוכה, אני צריכה לשבת וללמוד.. ואני יודעת שהחלק הכי קשה בכל העניין זה להתחיל, אחרי זה אני סתם יצחק על עצמי שהתבכיינתי על זה, אבל עד עכשיו, זה מאיים עליי מאוד.. נתגבר.. וויש מי פאן ולאק..

idanyd

New member
בוקר. יום ראשון. nuff said

למה היום הזה קיים? איך התחילה המסורת של ימי ראשון? אתם מודעים לעובדה שללא ימים אלה, הסופ"ש היה נמשך ונמשך לאין קץ, ומסתיים רק כשאנחנו מתסיימים? (אח, הפואטיקה...) שוב הלכתי לישון מאוחר. שוב קמתי מוקדם. שוב אני ארדם מול המחשב בעבודה. And on the lighter side - יש מבחן בכימיה ביום חמישי (זה לא החלק הטוב), אז לקחתי חופש מיום שלישי, לכן זה עומד להיות שבוע קצר במיוחד. ומה יותר טוב? שבשבוע הבא אותה פרוצדורה - מבחן בפיזיקה ביום חמישי (שוב, לא החלק הטוב), שגורר לפניו שלושה ימי חופש מבורכים. ולחלק הכי טוב - ביום ראשון שלאחר מכן אני טס לאיטליה המושלגת, לחופשת סקי מצופה ביותר. אבל על הכל מעיב קיומו המעיק של יום ראשון...

dana2909

New member
הוא התחיל טוב

הסופשבוע - לא משהו אחר. סוף סוף ראיתי את שר הטבעות, אחרי המתנה א-ר-ו-כ-ה. והסתיימה ביום שבת ביום מלא בחילות ורצון להוציא כל מה שאי פעם נכנס. היום אני בבית, בהרגשה זהה, דחויה אפילו על ידי הרופא שלי, שלא היה לו זמן בשבילי היום. נו, איך אומרים, שוין, אני די בטוחה שבקצב שזה מתקדם (איך לקרוא לזה? מחלה? שפעת? רצון בלתי נשלט להקיא בלי הפסקה?) לא יגמר עד מחר. בינתיים אני גאה לבשר שאכלתי כבר 2 קרקרים שלמים שנשארו. לפחות זה טוב לדיאטה....

מיטללל

New member
../images/Emo10.gif

היום היה אמור להיות הזימון הראשון שלי, בקרית שליטה ימית בחיל הים. לא משהו אבל נחמד. בחיפה. אבל לא התעוורתי בזמן. למרות שהשעון המעורר חוזק גם ב"התרעה" של הפלאפון. התעוררתי כמה דקות לפני 8. בעוד שהייתי אמורה להיות שם בשעה 9. התקשרתי אליהם.. להבדיל מפעמים קודמות ישר ענו לי, סיפרתי להם שהתעוררתי עם חום גבוה בקול של חולה, זאת שענתה היתה ממש נחמדה ואמרה שישלחו לי עוד זימון. ובכל זאת, אני מעט כועסת על עצמי.. "שיו". החוסר אחריות הזאת. מצד אחד זאת לא אשמתי. בקושי ישנתי בסוף שבוע הזה והייתי מאוד עייפה. מה גם, שאני ושוענים מעוררים לא הולכים ביחד. מצד שני, ויתרתי על "משהו" בשביל הזימון הזה לשווא, וגם.. החוסר אחריות הזה. זה שהיא אמרה לי שישלחו לי עוד זימון זה היה במקרה. יכול היה להיות שהייתי עוד משלמת על זה.. דנה תרגישי טוב

leeloo

New member
זה היה התפקיד השני שרציתי לעשות..

רק הח&*%&$ות בצה"ל דאגו לגרור לי את הצו ראשון על גביי כל המיונים... איזה יום קצר היה לי היום.. ביצעתי שיחת נהלים (בפעם השלישית) עם המפקד שלי, עשיתי כמה משימות, דיברתי עם כמה חברות שיש להן טלפון מטכ"לי (כמה כיף לנצל ככה את צה"ל..), אח"כ הגיעה הארוחת צהריים, אח"כ למדתי במשך איזה שעתיים, הלכתי לבקר חברה במעבדה, חזרתי ללמוד, עשיתי עוד כמה משימות, החברה מהמעבדה באה לבקר אותי, למדתי איך לתאם דיון רב משתתפים וקיבלתי תשובה חיובית, דיברתי עם עוד כמה חברות ולפתע 17:00.. כמה מוזר.. ואז לקחתי כמה תמונות של פוני קטן והתחלתי לצבוע.. שיהיה לי תלוי במשרד.. ואז לפתע 17:30.. היום ממש עבר מהר, שתמיד יעבור ככה.

d u c k y

New member
בוקר טוב

אחרי חופשה בת שבועיים וסופשבוע כיפי במיוחד שכלל הרבה אבא, קניות ומשפחה, גם אנוכי חוזרת היום לעבודה. קשה לחזור מחופשה, אבל זה טוב לחזור לשגרה... שבוע טוב כולם

אוֹסי א

New member
אני חייבת לסדר את החדר,

אבל אני לא אעשה את זה בזמן הקרוב, כי זה פשוט ייקח הרבה יותר מדי זמן. המצב מחריד, אני רצינית.

De-Panther

New member
בוקר מוזר בהחלט לכולכם!!!!!!!!../images/Emo42.gif

קודם יש לי מילה שמציינת את כל מה שעברתי הרגע בדקה האחרונה במדויק המילה היא דמט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש גם את המילה פאק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועכשיו למה שקרה לי בדקה האחרונה ידידה שלחה לי איזשהו קישור לתמונה באייסיקיו לחצתי על הקישור התמונה נפתחה לי בחלון של תפוז... בו התחלתי לכתוב את הסיכום היומי שלי... ואז עשיתי הקודם... וזה נעלם!! נעלם!!!! פאק!!!!!!!!!!! דמט!!!!!!!!!! ועכשיו לענינינו: התעוררתי מאוחר כי הלכתי לישון מאוחר... חזרתי לישון התעוררתי שוב פעם חזרתי לישון התעוררתי שוב חזרתי לישון התעוררתי וראיתי שיש לי רבע שעה להתארגן... התארגנתי מהר וכמעט איחרתי את האוטובוס... הידעתם שלאנשים יש תכונה כזו לשבת במושב לבד בבוקר?? הם יכולים לשבת ליד חברים שלהם אבל הם לא יעשו את זה הם ישבו כל אחד מושב ליד חבר שלו וככה הם יתפסו את כל האוטובוס אז התיישבתי לייד מישהו מוזר שהתכונן למבחן אחרי זה האוטובוס המשיך לסוע הגיע מישהו מוזר אחר וזה שהתכונן אמר לי שהוא צריך שהמישהו הזה יעזור לו אז עברתי למושב לייד וככה נסענו עד שהגענו לבית הספר ואז הבנתי שאני צריך להתכונן אז הלכתי לאיפה שבדרך כלל חברים שלי נמצאים והם כמובן התכוננו למבחן ובין לבין הקשבתי למה שהם אומרים... והביאו לי גם את החומר שבכלל לא ידעתי מה הוא... יש לי אותו פשוט לא זכרתי מה הוא... ואז היו שעתיים ביולוגיה ביזבזנו כמעט שעה על לנקות את המעבדה... פעם בכמה זמן יש ניקיון שולחנות ומנקים את הכיתות... במקרה זה היה היום... ואז ראינו סרט מוזר על הלב ובמעבדות אני יושב לייד ידידה שלי וחברה שלה בקיצר חברה של ידידה אומרת לי למה אתה אומר שאני טיפשה?? ואני שואל אותה מתי אמרתי כזה דבר ואז היא התחילה לזבל לי את השכל על הציונים במבחן שקיבלנו... ובסוף התברר בכלל שילד אחר אמר שהיא טיפשה... ואז היה סרט על הלב והחברה של ידידה שלי התחילה לדבר שטויות
ואז היה 20 דקות עבודה... ואז הייתה הפסקה עליתי לכיתה המשכתי להתכונן עם חברים שלי וכמובן שגם אכלתי באותו זמן... אני רק לא מבין למה שמו לי גם פיתה עם שקשוקה?? גם ככה פיתה עם שקשוקה מתפרקת תמיד עוד כשמכינים אותה... אז גם שהיא תיהיה בתיק שלי?? אז בהתחלה כשהוצאתי אותה חשבתי שחלק ממנה נמצא בתיק... מזל שלא... בקיצר אכלתי אותה בצורה מוזרה כי היא כבר הייתה ממש מפורקת... ואז היה שעור אנגלית שעבר בשינה נחמדה ואז הייתה הפסקה גדולה והתכוננתי והתכוננתי וגיליתי שחברים שלי מעצבנים כי כולם כבר תפסו מקומות ליד אלה שיודעים את החומר... ומעט מאוד תלמידים באמת ידעו אותו... בקיצר אז אמרתי טוב נו אז כאלה שגם לא כל כך יודעים את החומר... ואפילו גם הם לא רצו והעדיפו לשבת עם עוד אנשים כאלה ברמה שלהם
בסוף הם נאלצו לשבת לייד כאלה שבכלל לא יודעים
וכן אני נאלצתי לשבת ליד חבר שלי שהתעצבן בגלל שעשיתי קליקים בידיים וכל שניה אמר לי להפסיק
ואז התחיל המבחן... ואני גמרתי אחרון!!(אני תמיד גומר לאט) והמערכת שלנו היא כזו ביולוגיה ביולוגיה אנגלית היסטוריה מתמטיקה היסטוריה מתמטיקה שורה ריקה אומר הפסקה בקיצר המבחן התחיל בשעור היסטוריה הראשון ואחרי זה עבר לשעור מתמטיקה כי זה מבחן של שעתיים אבל לאאאאא אני הייתי צריך גם את ההפסקה בין מתמטיקה לשעור השני של ההיסטוריה וככה המורה פשוט נתן לי 10 דקות הפסקה מזמן השעור... אז הלכתי לקנות צ´יפס וחזרתי לכיתה והוא אמר טוב תאכל את הצ´יפס בכיתה ותקשיב איך שאני בא לשבת איזשהו ילד מעצבן אחד שואל אותי אם הוא יכול... אבל זה הצ´יפס שלי... טוב נוו אז נתתי לו אחד... וכבר בוקשי נשאר לי גם ככה... ואז עוד ביקשו ממני... בקיצר המורה אמר לי לצאת אחוצה איך שאני יוצא אחוצה ילדה אחת יוצאת גם כן ומבקשת ממני נתתי לה ואז אני שואל למה היא בחוץ "הוא אמר לי לצאת כי דיברתי איתך"
אכלתי מהר את הצ´יפס חזרתי לכיתה הפעלתי תמחשב(לא שהייתי צריך אותו השעור הזה) ואז סתם היה שעור מוזר... לאף אחד לא היה חשק ללמוד וגם למורה לא היה חשק ללמד אז סתם עשינו שטויות והוא דיבר ומידיי פעם צעק על תלמיד אחד או שניים או הוציא כמה אחוצה... אבל זה הכל... לא משהו מיוחד כזה של זה ירשם לך כאילו לא היית בשעור...(כי גם המורה לא ממש היה שם) ואז היה שעור מתטיקה והמורה החזירה לי את המבחן של מועד ב´... אני נשאר הקבצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא יורד ל3 יחידות!!!!!!!!!!!! אני נשאר ב4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קיבלתי 63
עברתי!!!!!!!!!!!!!!! ואז לא ממש היה למישהו חשק ללמוד כי בכל זאת היינו רק חצי כיתה היום לא יודע למה... אבל בכל זאת יצא לנו ללמוד כמה שטויות... ואני סתם הסתובבתי בכיתה... בכל מקרה את השטויות האלה למדתי שנה שעברה כבר... משפט פיטגורס... ואז נסענו הביתה... ואז כשירדתי מהאוטובוס לא היה לי חשק להכנס הביתה אלא לדבר עם מישהו... אז ראיתי את שכן שלי שלא יוצא לי בכלל לדבר איתו ואני שואל אותו מה קורה והוא אומר הכל בסדר מה איתך בלה בלה בלה... שטויות עניינים... ואז הוא שואל אותי אם אני בכלל נכנס לאייסיטי וכלמיני שאלות מוזרות על אייסיטי ואז אני שואל אותו אם הוא קרא את הכתבה בעיתון והוא אומר בטח!!!!!!!! כולם שמעו על זה!!!!!!!! אני שם גם כן מידיי פעם... בקיצר זה היה לי נחמד... ואז הלכתי הביתה עליתי למעלה הפעלתי את המחשב ירדתי למטה לאכול ואז הייתה סידרה מוזרה של התאומות אולסון... הבלונדות הקטנות האלה... רק הן מצוירות!! זה היה כל כך מוזר... וגם השקיעו להן בחזון... יש להן שם יותר מאשר במציאות
ואז היה בייבלייד והיה פרק כל כך יפה!!!!!!!!! חבל שלא ראיתי את הפרק הקודם כי זה היה המשך כל כך קטוע... הפרק הקודם היה מאוד חשוב... בעעעעעעעעע לא נורא... ואז עליתי חזרה למחשב כתבתי את הסיכום הזה... וזהו
המשך יום נחמד לכולם...

De-Panther

New member
ככה אתם עוזבים אותי... ועכשיו גם...

התחלתי לכתוב פחות צפוף....

למעלה