Good Enough קאבר :)

numb77

New member
שייי חתיך שלי התגעגעתי

איפה הייתי כל הזמן??? למה נעלמתי??

BocaJunior

New member
נעלמת התכוונת? חחחח, אישפזו אותי

במוסד לחולי נפש אני בריא עכשיו חחח

numb77

New member
לא.. התכוונתי "נעלמתי" עם דגש על ה"י"

חחחחח רק אתה וחולי נפש

Zalevas21

New member
נו באמת ...

ממש ביקורת חח, אנשים שמדברים שטויות ולא מעריכים את המוזיקה וההשקעה שבעניין, אנשים בוגרים ! נראה אותכם, (בנים) מנסים לשיר בקול כל כך גבוה ולהשקיע את מרב הזמן על זה. יש אנשים שמעריכים את הדברים הקטנים האלה. וקאבר לא חייב להיות משהו שונה, קאבר זה (הגרסה שלי לשיר). וחוץ מזה, זה בסך הכל הראשון, מריחה של מילים ? נו באמת, אם אתם אומרים דברים כאלה על איימי, כנראה שאתם מעריצים לא כאלה משהו. הרי בסך הכל זה פורום של אוונסנס.

wannaKnow1

New member
אני מתנצל אם נפגעת, לא התכוונתי.

הקול שלך מאוד מזכיר את הקול שלה, זה הכל. שום עלבון, יש לה קול מאוד נחמד. בהצלחה ותעשה מה שאתה אוהב!

BocaJunior

New member
מדברים שטויות? אתה לא יודע לקבל ביקורת

אמרתי את דעתי לא אמרתי שאתה שר מסריח ותחזור לעסוק במשהו אחר אם אתה לא יודע לקבל ביקורת,בחיים לא תהיה זמר

BocaJunior

New member
לא מעריצים משהו? אני חייב לאהוב כל שיר

של אוונסנס? אם לא אז אני לא מעריץ? סורי לא אוהב את GE והרבה שירים שלא מתחברים לי והאלבום האחרון לדעתי לא משהו אז אני לא מעריך אותם? אל תדבר שטויות ואם אתה לא יכול לקבל ביקורת,אל תפרסם ותעלב מזה כי אף אחד לא בא לפגוע בך אחרת לא הייתי רושם למעלה "סוריי"

iEvan

New member
למה לא לעודד אותו כמו שצריך?

שמעתם על ביקורת בונה אנשים?

מאור 448

New member
קול יפה , אהבתי!

numb77

New member
תשמע,

קודם כל, אני פרפקציוניסטית.. אז קח הכל בערבון מוגבל.. יש לך יכולות.. יש לך טונים גבוהים.. אתה צריך קצת לשיר יותר עמוק.. כאילו, יש לך קול יפה, אבל תוסיף לו עומק.. אתה מבין על מה אני מדברת? כי זה לא ריגש אותי. אבל יש לך פונטציאל, שלא תבין אותי לא נכון.. אתה לוקח שיעורי פיתוח קול? כי זה יכול להועיל.. השתמשת לטעמי, ביותר מדיי מניירות.. תשיר נקי יותר, מלוכלך יותר. קיצר, אולי פשוט השיר לא ישב הלך טוב כ"כ.. היית לחוץ נראה לי.. כי פתאום נדחפת לבתים.. ולא נתת למנגינה ללטף לך את הקול.. אולי תנסה שיר אחר? בהצלחה :)

adi11151

New member
אל תקשיב להם יש לך קול יפה

יעני יש לך תפוטנציאל לדעתי האישית, פשוט אתה צריך לפתח אותו, היו קטעים שלא היית ממש בסולם או שעברת בפתאומיות מנמוך מדיי לגבוהה מדיי, אבל אני חושבת שזה עניין של תרגול ולמידה מה שחסר לך..

BocaJunior

New member
מישהו אמר שיש לו קול מכוער? אל תקשיב להם?

נו הנה עוד אחת שיודעת לקבל ביקורת חחח

למעלה