GOLDEN GLOBES

y a m i girl

New member
לגמרי!|מדוזה|../images/Emo82.gif

היו לי גם כן דמעות בעיניים! זה היה כ"כ מדהים ומרגש.. וכאילו... זה מה שכתבתי בפייסבות כשפרסמתי שם את הסרטון - "פשוט כ"כ מדהים ומרגש. לאף אחד מעולם לא הגיע גלובוס הזהב יותר מלכריס קולפר. אוור!"

neurotica

New member
זה כאילו שאנחנו אותו בנאדם

זה בדיוק מה שאני כתבתי עם פרסום הסרטון בפייסבוק
רק באנגלית: I've never been this happy for anyone else. I don't think anyone has ever deserved an award as much as he did.

y a m i girl

New member
אני חושבת שכבר סיכמנו|מדוזה|../images/Emo82.gif

שיש כמה דברים שאנחנו לא מסכימות עליהם אחת עם השניהXD ותמונה כזאת אדירה מהגלובס!XD!!! חמודים! ( מי היה מאמין שאני אעלה תמונה של דארן עם מישו שהוא לא כריס?!
)

shaharory

New member
צילמתי את זה בפלאפון בשידור חי חחח

כל כך התרגשתי, קפצתי ורקדתי עם הכלב שלי XD

Jottamme 20

New member
מרגש בטירוף.../images/Emo83.gif

היה נוגע ללב לראות את ההתרגשות וההלם שלו ושל שאר חברי הקאסט. נאום "רגיל" כביכול, אבל שני המשפטים האחרונים פשוט עשו את כל ההבדל...כל הכבוד לו.

mich223

New member
הממ, מישו רוצה לתרגם לי את הנאום?

כי אני גרועה בלשמוע אנגלית , אני מצליחה רק לקרוא.

shaharory

New member
אין לי כוח אבל יש לי חצי כתוב

החצי החשוב יותר :)
Most importantly, to all the amazing kids that watch our show and the kids that our show celebrates, who are constantly told 'no' by the people in their environments, by bullies at school that they can't be who they are or have what they want because of who they are. Well, screw that, kids |סלינק|

גם אהבתי מה שהוא אמר בהתחלה

הוא היה כ"כ בשוק שהוא זכה שהוא אמר שהוא השאיר את המשהו שלו (לא זוכר בדיוק מה הוא אמר) בין שתי שחקניות מפורסמות (לא זוכר את מי הוא אמר חחח) ואז הוא ביקש שמי שמוצא את זה נא להחזיר

SHTRUDIDI

New member
איזה כיף שכריס זכה!

כל הכבוד גם לג'יין ולסדרה עצמה על הזכיות

למעלה