GOLDEN GLOBES

o0Invisible0o

New member
אני גם ראיתי בשידור חי..../images/Emo9.gif

הופתעתי לחלוטין מכמות הזכיות שלהם.
ועם כמה שהיה מרגש שכריס קולפר זכה [ובאמת היה מרגש, והם כולם היו שם בדמעות.
] אני לחלוטין לא מסכימה עם ההגזמה שבזכייה גם בסדרה קומית, גם ג'יין לינץ' וגם כריס קולפר.
בכל מקרה, כתבתי פוסט על הגלובוס עם כל מיני קטעי היילייטס [ודעות על הזכיות וההפסדים] מוזמנים לקרוא..
http://the-remote-controls.blogspot.com/2011/01/2011.html

נהניתי לקרוא../images/Emo13.gif

הבאת שם קישור למועמדים ולזוכים, אבל משום מה אני רואה רק את המועמדים...

YourStarDust

New member
לא מכירה את השחקנים האחרים,

אבל בפנים אני כן מזהה, ואני חייבת להגיד שזה ממש שוק שכריס זכה. עם כמה שאני חולה עליו, לא חשבתי שיש לו סיכוי, אבל אני כן חושבת שזה מגיע לו ושמחה מזה במיוחד בשביל הסדרה, שקטפה עוד פרס
היה ממש כיף לראות את הפרצופים שלו, ואת ליאה מישל ממש בוכה מההתרגשות בשבילו. זה כיף כזה לראות איך כולם שם חברים אמיתיים כזה (שבלב בטח מקנאים בו בטירוף, אבל עדיין
).

shaharory

New member
חח כן

ולא יודעת אם שמתם לב, אבל הוא זכה בפרס שחקן המשנה הכי טוב בטלוויזיה. כלומר אין חלוקה בין דרמות לקומדיות וגם אין הפרדה בין סדרות טלוויזיה למיני סדרות לסרטי טלוויזיה. בגלל זה זה פרס הרבה יותר שווה מהאחרים שהוא היה מועמד להם-> ואני יותר גאה בו D:

sondheims Dot

New member
איזה כיף שהוא זכה!

הייתי בבסיס בלי טלווזיה או אינטרנט אתמול בלילה, ולא יכולתי לראות! בבוקר חיפשתי בעיתון מי זכה בשחקן המשנה הכי טוב והיה כתוב שם מישהו אחר. חשבתי שהוא הפסיד... כמה מרגש שהוא זכה!! (-:

בעיתונים ציינו את הזוכים בקטגוריית הסרטים

ובקושי הזכירו את הזוכים בקטגוריית סדרות טלוויזיה

sondheims Dot

New member
נכון

אבל בידיעות אחרונות היה כתוב על הזוכה בשחקן הטוב ביותר בסדרה קומית, והיה כתוב שם מישהו אחר (ג'ים פרסוננס, נדמה לי..) אז הייתי בטוחה שהוא הפסיד, בכלל לא ידעתי שהוא מועמד בקטגוריה אחרת!

למעלה