היי
איך את עושה את ההפרדה בין הילדים והקשיים שלהם בסוף היום? ניתוק כלשהו? קודם כל זה דבר שהולך איתך הבייתה ברור . אבל לומדים לעשות את הניתוק הזה . זה משהו שהיום אני כבר עושה אותו באוטומט. אני יודעת לקחת אותם איתי במינון נכון . אני יודעת לחיות את החיים שלי ..
יש לך ילד מועדף שאת יכולה לספר לנו עליו (בלי להזכיר שמות או פרטים מזהים, כמובן)? אוקי אז הילד המועדף עלי שם הוא ילד בן 9 וחצי עבריין קטן וחמוד בצורות רצחניות. הוא ילד שבחייב להראות שהוא הכי גבר והוא מנסה להראות לכוולם שהוא לא בן 9 ושהוא גדול ושצריך להזהר ממנו . כולו פוזות. בתכלס הוא ילד בן 9 וחצי תכף 10 . וכשלומדים להכיר אותו מגלים שהוא מקסים וחמוד וילד.
מתי נפגשת בפעם הראשונה עם שוהם? והאם זה היה במסגרת הפורום הזה? חחחחחחחחחחחחח אז ככה , את שוהם הכרתי וירטואלית לפני כמה שנים ,בפורום הישרדות האמריקאי. איכשהו אל תשאלי אותי איך החלטנו שיהיה מגניב להתחיל לדבר , ואז גילנו שיש לנו מלא דברים משותפים בחיים ושאנחנו מסתדרים מצויין. הפגישה הראשונה שלנו
הייתה דווקא ממש לא מזמן
.יצאנו לדייט לבהות בעידן חביב
תחביב לא שגרתי? וואלה אני ממש רגילה ,לצייר זה לא כזה לא שגרתי לא ?
איך הגעת ל-לעשות צילומי ערום אומנותי? כי זה נשמע ממש מגניב! מישהו שאני מכירה שהוא צלם הציע לי ואני סירבתי בתוקף כי מה נראה לך! אבל אז איכשהו דיברנו וזה היה נשמע לי מגניב והחלטנו ללכת על זה . הוא הגיע אלי והיה כל כך מגניב ברמות שקשה לי להבין למה כל כך פחדתי מזה. זה כיף גדול.
כלבים או חתולים? כלבים כל כך כלבים
למה דווקא סגול? כי אחים שלי היו בגבעתי
סתם כי אני אוהבת אותו יש בו משהו מרגיע כזה .
צוות וויל או צוות סו? צוות סו ללא צל של ספק
צוות בירטנה או צוות ארטני? למען האמת אף אחד , לא מגיע להם אותה . הם שניהם הוכיחו שהם לא רואים בה כלום מעבר לפוסטמה בלונדינית
חוויה שמתחשק לך לחלוק: לפני כמה שנים הדרכתי בפנימייה מקסימה בירושלים. זה היה בשנה השניה שלי שמה ,עבדתי שבת אחת עם מדריך חדש ויצור לא מהעולם הזה. בשבת בצהריים עמדתי במטבח ושמעתי רעשים מוזרים מבחוץ. ראיתי שהוא לא עושה כלום אז ביקשתי ממנו שילך לבדוק בבקשה מה לכל הרוחות קורה שם. הוא יצא ואחרי דקה חזר אלי ואמר לי ,אה הם רק לוקחים סולם מעמידים אותו על הגג של החניה ויורדים מהמרפסת = בורחים ההפנימייה עם סולם
והוא עמד והסתכל עליהם
... כן ללא מילים
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0