Gleek Of The Week

לא מתה על ספורט

והמשחק היה דווקא רעיון שלי צר לי לאכזב אותך

5ifi

New member
מורי מורי

את בעצם בחור?
או שאין קשר בין הכינוי לבין 'מרי לנצח' של עיברי? כי הוא לא הופיע ברשימת האהובים הישראליים שלך, אז תמהתי... ו... ו... אם סו, פאק ובריט הן הדמויות האהובות שלך, איך זה שיש לך רק שיר אחד של אחד מה ברשימת השירים האהובים? (ולא, בריטני מהמהמת ב'לנדסלייד' לא נחשב שיר!
) ירושלים מושלמת! כולי קנאה בך שאת גרה שם... נולדת שם או שאת אורחת? ואיך זה הגיוני שאף גליק אוף דה וויק לא העלה תמונה של עצמו? |דורשת תמונה|

ייפי ייפיי

את בעצם בחור? חחחחח לא או שאין קשר בין הכינוי לבין 'מרי לנצח' של עיברי? אז כן יש קשר .. הפורום הראשון והמשמעותי שכתבתי בו בתפוז הוא פורום עברי לידר. כן כן הייתי גרופית פעם של הבחור . אבל זה עבר לי אחרי האלבום הרביעי שלו . והניק הקודם שלי היה מרילנצח אבל היה נמאס לי להסביר שאני בחורה ולא בחור אז הפכתי את זה למורי לנצח
כי הוא לא הופיע ברשימת האהובים הישראליים שלך, אז תמהתי... ו... ו... אם סו, פאק ובריט הן הדמויות האהובות שלך, איך זה שיש לך רק שיר אחד של אחד מה ברשימת השירים האהובים? כתבתי את בת' לא ? ואני מתה על ביצועי פאק והדיסק של מארק הוא אחד הנחרשים שלי . הלכתי על ה - הכי נחרשים (ולא, בריטני מהמהמת ב'לנדסלייד' לא נחשב שיר! ) ירושלים מושלמת! כולי קנאה בך שאת גרה שם... נולדת שם או שאת אורחת? נולדתי פה
ואיך זה הגיוני שאף גליק אוף דה וויק לא העלה תמונה של עצמו? וואלה לא יודעת |דורשת תמונה| קחי תמונה

5ifi

New member
אם את כבר גונבת את הווארד!

תבריחי לי את מארק אוון במזוודה, קטנטן שכמותו! לא אהבת את האחרון של עיברי? מהמם שכזה...

האחרון של עברי אז אין אלבום?!

אפילו לא טרחתי לשמוע את כולו ,הספיקו לי הסינגלים שהוא הוציא לרדיו כדי להזדעזע..

5ifi

New member
מההה

יש שם שירים מקסימים.. אבל אני אסכים איתך בקטע של הסינגלים- אל תבקש כזה..

למעלה