Gleek Of The Week

hodaya96

New member
היי!! עוד מישהו שרואה ד"ר הו^^

אני לא נתקלת בהרבה אז אני תמיד מתלהבתP:

shoham95

New member
שאלות ../images/Emo9.gif

הציטוט שמתאר את החיים שלך: המשקה האהוב עליך: אם היית הולכת לאי בודד, ואת יכולה לקחת רק דבר אחד, מה היית לוקחת? (נדוש אך מסקרן
) באילו פורומים את גולשת, חוץ מפה? מהו הפרק האהוב עליך בגלי? את לומדת? עובדת? ב/מה? שבוע טוב

../images/Emo9.gif

הציטוט שמתאר את החיים שלך: כשאנשים קטנים עושים צל גדול זה סימן שהשמש שוקעת זה גם ציטוט שהיה כתוב לי בכל מקום בערך המשקה האהוב עליך: קוקה קולה קר בלי קרח אם היית הולכת לאי בודד, ואת יכולה לקחת רק דבר אחד, מה היית לוקחת? (נדוש אך מסקרן):את שוהם , שלא יהיה לי משעמם
אבל אם חייבים חפץ אז מצלמה באילו פורומים את גולשת, חוץ מפה? טייק דאת האנטומיה של גריי ופעם הייתי גם בהישדרות (האמריקאי) אבל אני לא עקבתי אחרי העונה האחרונה אז לא היה לי מה לעשות שם
מהו הפרק האהוב עליך בגלי? הממפ נראה לי שריג'ינלס של סוף העונה הראשונה. יש בו משהו שלם ומגניב את לומדת? עובדת? ב/מה? אני עובדת במודונית של ילדים ממשפחות מצוקה בשכונת מצוקה בירושלים

Loriella

New member
מורי לנצח ../images/Emo39.gif

איך הגעת לתחום החינוך המיוחד? את נהנת במה שאת עושה? אם היית גרה בכל מקום *בארץ* איפה היית גרה? משהו שעוד לא עשית ואת חייבת חייבת לעשות?

הי ../images/Emo13.gif

איך הגעת לתחום החינוך המיוחד? את נהנת במה שאת עושה? זה התחיל בצבא, הייתי מו"ח במסלול פנימיות ואהבתי כל רגע . הדכרתי בפנימייה טיפולית שיקומית. ואחרי הצבא היה לי ברור שאני אוהבת לעבוד עם ילדים. אחרי הצבא המשכתי לעבוד עם ילדים ולמעשה זה בערך מה שאני עושה מאז
וכן אני מאוד נהנת מזה . אם היית גרה בכל מקום *בארץ* איפה היית גרה? או בצפון או בירושלים . יש משהו שצפון שעושה אותי רגועה וכיף לי שם וירושלים נו מה יש לומר זו ירושלים משהו שעוד לא עשית ואת חייבת חייבת לעשות? כן בטח לטוס לדרום אמריקה

sondheims Dot

New member
מה קורה מורי? ../images/Emo13.gif

אי אנסה להיות מקורית, אז אני אשאל דברים שמעניינם אותי בלי קשר. סבבה?
איך את עושה את ההפרדה בין הילדים והקשיים שלהם בסוף היום? ניתוק כלשהו? יש לך ילד מועדף שאת יכולה לספר לנו עליו (בלי להזכיר שמות או פרטים מזהים, כמובן)? מתי נפגשת בפעם הראשונה עם שוהם? והאם זה היה במסגרת הפורום הזה? תחביב לא שגרתי? איך הגעת ל-לעשות צילומי ערום אומנותי? כי זה נשמע ממש מגניב! כלבים או חתולים? למה דווקא סגול? צוות וויל או צוות סו? צוות בירטנה או צוות ארטני? חוויה שמתחשק לך לחלוק:

היי

איך את עושה את ההפרדה בין הילדים והקשיים שלהם בסוף היום? ניתוק כלשהו? קודם כל זה דבר שהולך איתך הבייתה ברור . אבל לומדים לעשות את הניתוק הזה . זה משהו שהיום אני כבר עושה אותו באוטומט. אני יודעת לקחת אותם איתי במינון נכון . אני יודעת לחיות את החיים שלי .. יש לך ילד מועדף שאת יכולה לספר לנו עליו (בלי להזכיר שמות או פרטים מזהים, כמובן)? אוקי אז הילד המועדף עלי שם הוא ילד בן 9 וחצי עבריין קטן וחמוד בצורות רצחניות. הוא ילד שבחייב להראות שהוא הכי גבר והוא מנסה להראות לכוולם שהוא לא בן 9 ושהוא גדול ושצריך להזהר ממנו . כולו פוזות. בתכלס הוא ילד בן 9 וחצי תכף 10 . וכשלומדים להכיר אותו מגלים שהוא מקסים וחמוד וילד. מתי נפגשת בפעם הראשונה עם שוהם? והאם זה היה במסגרת הפורום הזה? חחחחחחחחחחחחח אז ככה , את שוהם הכרתי וירטואלית לפני כמה שנים ,בפורום הישרדות האמריקאי. איכשהו אל תשאלי אותי איך החלטנו שיהיה מגניב להתחיל לדבר , ואז גילנו שיש לנו מלא דברים משותפים בחיים ושאנחנו מסתדרים מצויין. הפגישה הראשונה שלנו
הייתה דווקא ממש לא מזמן
.יצאנו לדייט לבהות בעידן חביב
תחביב לא שגרתי? וואלה אני ממש רגילה ,לצייר זה לא כזה לא שגרתי לא ? איך הגעת ל-לעשות צילומי ערום אומנותי? כי זה נשמע ממש מגניב! מישהו שאני מכירה שהוא צלם הציע לי ואני סירבתי בתוקף כי מה נראה לך! אבל אז איכשהו דיברנו וזה היה נשמע לי מגניב והחלטנו ללכת על זה . הוא הגיע אלי והיה כל כך מגניב ברמות שקשה לי להבין למה כל כך פחדתי מזה. זה כיף גדול. כלבים או חתולים? כלבים כל כך כלבים למה דווקא סגול? כי אחים שלי היו בגבעתי
סתם כי אני אוהבת אותו יש בו משהו מרגיע כזה . צוות וויל או צוות סו? צוות סו ללא צל של ספק צוות בירטנה או צוות ארטני? למען האמת אף אחד , לא מגיע להם אותה . הם שניהם הוכיחו שהם לא רואים בה כלום מעבר לפוסטמה בלונדינית
חוויה שמתחשק לך לחלוק: לפני כמה שנים הדרכתי בפנימייה מקסימה בירושלים. זה היה בשנה השניה שלי שמה ,עבדתי שבת אחת עם מדריך חדש ויצור לא מהעולם הזה. בשבת בצהריים עמדתי במטבח ושמעתי רעשים מוזרים מבחוץ. ראיתי שהוא לא עושה כלום אז ביקשתי ממנו שילך לבדוק בבקשה מה לכל הרוחות קורה שם. הוא יצא ואחרי דקה חזר אלי ואמר לי ,אה הם רק לוקחים סולם מעמידים אותו על הגג של החניה ויורדים מהמרפסת = בורחים ההפנימייה עם סולם
והוא עמד והסתכל עליהם
... כן ללא מילים הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

sondheims Dot

New member
../images/Emo13.gif

אני מריעה לך על היכולת לעשות את ההפרדה. אני לא הצלחתי לעשות אותה עד יומיים לפני שהשתחררתי
ולמה כלבים ולא חתולים? אני שולחת כאפה ווירטואלית ועל זמנית לבחור שהיה איתך בפנימיה.. כאילו, מה?

sondheims Dot

New member
אבל חתולים יכולים לגרגר...

ושיהיה ברור- אני מאוד אוהבת כלבים! אבל טיפוס של חתולים, בעצמי

sondheims Dot

New member
מה עובר עליכם, רבותיי?

יש לי חמישה חתולים, ואני לא מזהה את התכונות האלו באף אחד מהם. למעשה, כולם עד האחרון הם זונות צומי בסדר גודל שלא היה מבייש את בליין.

mich223

New member
הופה,לא משווים את בליין לחתולים

ואני לא אגיד את דעתי עליהם....

sondheims Dot

New member
רציני, מה רע בחתולים??

יצורם אינטיליגנטיים, מגרגרים, נקיים, שופעי אהבה ודואגים להדברה שוטפת של מזיקים ועכברים מסביבת המחיה המיידית שלכם. bring it on

X יו יו S

New member
../images/Emo86.gif../images/Emo87.gif

את מתעניינת בספורט כלשהו? אולי בהפועל קטמון במקרה? נ.ב ומשחק הזה ממש נחמד
לא הייתי כאן שהתחלתם לשחק ואני לא אתפלא אם שוהם
הציג אותו

למעלה