Gleek Of The Week

shoham95

New member
ועוד שאלה אחת

מה פירוש הכינוי שלך?

Loriella

New member
השאלה שחששתי ממנה XD

פתחתי את המשתמש הזה בשנת 2005... אי שם בשלהי כיתה ז'. באותה תקופה כתבתי הרבה פאנפיקים של הארי פוטר, בעיקר בכיכובם של הקונדסאים. אז המצאתי דמות, וקראתי לה לורי (או בשם המלא- לוריאלה) וכתבתי עשרות פאנפיקים בהם סיריוס מתאהב בה שוב ושוב ושוב ושוב ושוב. וכמובן דימיינתי שזו אני. וזהו.

Loriella

New member
תודה!! ../images/Emo6.gif

הדבר הכי מטורף שעשיתי בחיים...אני מניחה שלמטורף יש הגדרות שונות אצל כל אחד, אבל... בסוף כיתה יא' הפלגתי על יאכטת מפרשים ליוון. שלושה ימים רצופים בים, בלי הפסקות, בלי יבשה, מעט מאוד שינה, בלי מקלחת בכלל. שלושה ימים מטורפים. גם החמישה ימים שבאו אחרי, בהם הפלגנו בין אי לאי היו מטורפים, אבל לא באותה מידה. המקום האהוב עליי בעולם- עם כמה שאני מאוהבת בעיר שלי, המקום האהוב עליי בעולם זו הכנרת...אני מתה על המקום הזה, הוא מרגיע אותי ותמיד כיף לי שם. חבל שהורסים אותה :( האלבום האהוב עלי...back to black של איימי ווינהאוס. אף פעם לא נמאס.

hodaya96

New member
אז.....

חיה אהובה? ספר אהוב? סדרה אהובה? סרט אהוב? מאכל אהוב? זמר/ת/להקה אהובה? צבע אהוב? מקצוע אהוב? שחקן אהוב? תחביבים?

Loriella

New member
../images/Emo66.gif

חיה אהובה?
יש לי 2 100ממים! ספר אהוב? אשתו של הנוסע בזמן סדרה אהובה? נחשו! ;) סרט אהוב? קשה לבחור אחד...שיהיה מולאן. מאכל אהוב? סושי!
זמר/ת/להקה אהובה? כבר עניתי על זה בהודעה אחרת.. צבע אהוב? ירוק, לאחרונה גם ורוד מקצוע אהוב? מקצוע? של בצפר? אומנות שחקן אהוב? ג'וני דפ. בנאלי, אבל אי אפשר בלעדיו תחביבים? לצייר, לצלם, להפליג, לטייל ולצחוק :)

Loriella

New member
אהוביי ../images/Emo54.gif

הראשון הוא מושו, בן שנתיים וחצי, מהממם ביופיו ובאופיו.

5ifi

New member
|מתעלף|

איזה חתיך הוא!!! הוא אשכרה נתן לך לצלם אותו ככה? יש לו עיניים של יונתן ווגמן....

sondheims Dot

New member
אוי, הוא יפה...

אני אוהבת חתולים אציליים כאלה
והM על המצח שלו מושלמת

Loriella

New member
וואי וואי וואי

בחיים לא שמתי לב לזה עד עכשיו איזה גילוי מרעיש!!! :eek:

Loriella

New member
אחשלו ../images/Emo108.gif

ג'יני, בן פחות מחצי שנה, משוגע על כל השכל. אספתי אותו גוסס מהרחוב. נקרא על שם הבת היחידה במשפחת וויזלי (כי לא הצלחנו לבחור בין ביל, צ'רלי, פרד, ג'ורג' ורון
) (מושו על שם הדרקון ממולאן, כמובן, שכחתי לציין)

sondheims Dot

New member
|מתעלף| הוא כל כך חמוד! ../images/Emo9.gif

והוא נראה בדיוק כמו הג'ינג'י שלי, רק בגרסא מוקטנת

mich223

New member
אני שונאת חתולים,

אבל באמת מכל ליבי. אז מה זה הדבר החמוד הזה?!?

mich223

New member
אז כן...

הדבר הכי מפגר שעשית בחיים שלך? הדבר שאת הכי גאה בו שעשית? הדבר הכי מבאס שקרה לך?

למעלה