Gleek Of The Week

Gleek Of The Week

שוב אני פותחת את הפינה קצת מוקדם ,כי יש לפנינו יום הזיכרון/העצמאות . אז קודם כל נודה להודיה על שירות מצויין
. עכשיו,הודיה בחרה למי להעביר את השרביט,אבל בגלל דברים שקרו (צה"ל בעיקר) ודברים שהייתי צריכה להתחשב בהם .. הקורבן של הודיה יקבל ממני מסר והוא/היא יהיו הקורבן של השבוע הבא. ואחרי ההקדמה נעבור לקורבן השבועי שלנו - Loriella הידועה גם כ צוף. אז קדימה שבי בנוח ותעני לנו על שאלות הבסיס: מאיפה את בארצנו ? מי הדמות/דמויות האהבוות עלייך בסדרה: חמישה שירים שאת אוהבת מהסדרה : תהני

Loriella

New member
הידד! ../images/Emo47.gif

אז אני מתל אביב העיר הכי יפה שיש
הדמויות האהובות עליי הן קודם כל בליין כמובן
ובריטני
ואני גם מאוד אוהבת את פאק
חמישה שירים שאני אוהבת
קשה לבחור רק חמישה...אבל bills bills bills valerie don't rain on my parade animal ו.אמ...קשה לי לבחור אז כל השירים מהפרק של בריטני יכנסו ביחד במקום חמישי ^^

mich223

New member
רגע,אתה רציני?

|מוחהדמעה| הדואט השני של קליין,בפרק 15 XD

sondheims Dot

New member
היי Loriella!

שנתחיל?
אז... מאיפה את בתל אביב? ולמה את אוהבת את העיר הזאת?
למה התחלת לראות גלי? ומה היה הפרק הראשון שראית? מה את עושה בשעות הפנאי חוץ מלראות גלי? ובנושא רלוונטי- את מעדיפה את בריטני עם ארטי או עם סנטנה?

boopy 1

New member
ובהמשך לשאלה האחרונה...

ריצ'ל עם פין, פאק או ג'סי?

Loriella

New member
../images/Emo140.gif

אני גרה בשכונה שנקראת "הצפון הישן" היא הייתה צפון תל אביב עד שהגיעה רמת אביב וחברותיה... אני אוהבת את העיר הזאת כי היא יפיפיה. כי יש בה הכל. כי אפשר ללכת ברגל לים. ובעצם, אפשר ללכת ברגל לכל מקום. וגם באופניים. הכל נגיש. ומה שאני הכי אוהבת- שאין כזה דבר "תל אביבי". כל אחד פה ממש ממש שונה ומיוחד. וזה בסדר. (חפרתי
) התחלתי לראות גלי...הממ. 3 חברות שונות אמרו לי שממש מתאים לי לראות גלי (כל השטויות של גלי זה בול אני) אבל לא ידעתי מה זה בכלל כי היה לי הוט...ואז איזה יום אחד בחופש סוכות לא היה לי שומדבר לעשות, התעוררתי מוקדם וראיתי ברצף את כל העונה הראשונה מהבוקר עד הערב. התאהבתי מייד, כמובן. (חפרתי 2
) מה אני עושה בשעות הפנאי? אני ממש אוהבת לצלם, אבל לאחרונה לא היה לי הרבה זמן לזה. למזלי, אני ברגעים אלו ממש נכנסת לתפקיד החדש שלי בצהל שהוא כתבת וצלמת, אז אני אוכל לצלם ולהנות
אני גם אוהבת לצייר מידי פעם. חוץ מזה...אתם יודעים, להפגש עם חברים, לראות סרטים (בעיקר של דיסני)...ולצחוק :) (חפרתי 3
- גלידה!!
הידד!) בריטני- כמובן שעם סנטנה אהובתי

Loriella

New member
כן!

אני בשוק שמישהו מכיר את השם הזה, אנחנו הדבר הכי לא מוכר שיש. אתה קשור איכשהו? המון תודה!

אממ

אני כתבת של עיתון "במחנה", אפשר לומר שאתם המתחרים שלנו :) סתםםםם! האמת שלהיות כתב זה אחד התפקידים הכי כייפים שאפשר לעשות בצבא (ואני אומרת את זה בוודאות אחרי שנתיים ושמונה בעיתון P: ), וזה נחמד שהיום כמעט לכל חיל יש את העיתון שלו. .

אז צוף...

שלושה דברים שאת בחיים לא יוצאת בלעדיהם מהבית? אם היית יכולה לבחור כוח על -מה היית רוצה? איזה מוזיקה את שומעת?? איך את מחזיקה מעמד בקיץ בתל אביב (ברצינות, איך???)

Loriella

New member
../images/Emo47.gif

שלושה דברים שאני לא יוצאת בלעדיהם מהבית- פלאפון, אוזניות לפלאפון (כדי שלא ישעמם :) וגומייה לשיער. מתולתלת, צריך להשתלט על הפרא. כוח על- מאז שאני קטנה אני חושבת על זה, ועדיין לא שיניתי את דעתי. לעוף. מוזיקה
- גלי, כמובן. וחוצמזה, מה שמתחשק. זה ממש משתנה. כרגע אני מאוד אוהבת את אדל, פאניק!, fob, ארקטיק מאנקיז, ושירים של דיסני. תל אביב שלי
- זה פשוט....הרבה הרבה הרבה ים! חחחח סתם, מתרגלים...זה לא כזה נורא ואני בנאדם של קיץ בכל מקרה

5ifi

New member
וווהו!! חובבת פאניק! עצרי שם!

שמעת את החדש? ראית את הקליפ החדש? |אני מתלהבת רצח, תזרמי איתי| ו... מה את מציירת מדי פעם? תראי לראות!

Loriella

New member
../images/Emo79.gif

שמעתי, וראיתי, והתאהבתי מחדש
אני מציירת מה שיוצא... הנה פעם אחת שיצא ממש נחמד :)

5ifi

New member
אוההה!

דבר ראשון, כל הכבוד על הציור, את ממש טובה בכל הקטע הזה של ההבעות- כאילו, ההבעה של מג מעולה. תמשיכי! (ואת מקבלת את זה ממישהי שמאוד מאוד רוצה לצייר ואין לה מתי. אני אגשים את השאיפה שלי דרכך...
אל תפסיקי להתאמן!) ו...פאניק כאלה מושלמים! |פאנגירל|

shoham95

New member
היי צוף

קודם כל, יש לך שם ממש יפה
ועכשיו לשאלות: מה הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך? מהו המקום האהוב עליך בעולם? מהו האלבום האהוב עליך? שבוע טוב

למעלה