Glee project- finals |ספויילר|

Glee project- finals |ספויילר|

יש לי תחושה שהמנצח הערב הוא... היא- לינדזי!! ראיין אמר שזה מישהו שאף אחד לא מצפה שהוא ינצח- לינדזי רואים אותה מופיעה בתמונות מהעונה החדשה- לינדזי וחוץ מזה, אין שום ערובה שזה שראיין מרפי מדבר בלשון זכר (כנראה) שהזוכה הוא זכר יהיה מעניין לגלות

A TotalGleek

New member
../images/Emo58.gif

טוב ,אז אני ב-99% בטוחה שדמיאן מנצח . בלי קשר לכל הספוילרים .. אמרו שלא רק המנצח יופיע בגלי ..

5ifi

New member
../images/Emo58.gif

לאחרונה גם אני ממש רוצה שהיא תנצח. או היא או סמואל. סתם כי הוא חתיך...חיחיחי.

shaharory

New member
דרך אגב אם מישהו רוצה לראות בשידור ישיר

תגידו כי יש לינקים

אני! אני! אני! אני! ../images/Emo13.gif

מה? מי? איפה? מתי?
התלהבות יתר
תוכלי לשלוח לי לינקים בבקשה?

אכלתי אותה, אני צריכה לקום בשעה הגיונית.. ../images/Emo3.gif

נראה את זה כבר ב... ההפך מלייב
אבל תודה בכל מקרה
אולי אני כן יוכל... נראה...

Twilight Girll

New member
ספוילר -

חח הקו של הסמיילי לא עובד לי XD לא הלוואי שזה לא נכון הלוואי שלאאא. לא רוצה. פליז דמיאן. או סמואל. אבל לא לינדזי.

shaharory

New member
אומייגאד!!!../images/Emo58.gif לזוכה

אני הייתי כל כך בהתלבטות ולא ידעתי מי אני רוצה יותר שיזכה- אלכס או סמואל ואז שניהם יאאאא. אוף למה ריאן אח"כ נתן גם לאלכס ולינדזי?? חשבתי שזה יגמר ככה ואז זה יהיה כזה חהחהחה רק אלכס לא קיבל כלום (בגלל התמנות של לינדזי מהסט). אבל טוב נו שני פרקים רק.. ויואו דארן!

Twilight Girll

New member
מההה ~ספוילר~

שניהם??????? אומיגאדדד כאילו אין מספיק דמויות!~!!! חחחחחח סתם איזה כייףףףףף אבל מה אלכס מה? הוא בטח יכניס גם את קמרון חחח

5ifi

New member
../images/Emo58.gif

הלוואאאאאאיי שיכניס גם את קמרון. נסיך. למרות שלא נראה לי, קמרון כל היום רק מצייץ בטוויטר על זה שהוא הולך להקליט ולהקליט ולהקליט- הוא עובד על האלבום שלו.

X יו יו S

New member
../images/Emo58.gif

יאו את כתבת בטעות אלכס במקום דמיאן ואני לא ראיתי את פרק אז שקראתי את הודעה שלך בצהריים התבאסתי שדמיאן לא זכה ועכשיו סתם נכנסתי לקישור למטה לראות איך סאם הגיב לזכייה ופתאום רואה שדמיאן גם זכה איזה כיף שהוא זכה

למעלה