../images/Emo58.gifמה כבר נגמר?
כותב תוך כדי צפייה... אז ההימור הראשוני שלי הוא שהתחרות תהיה בין סמואל לדמיאן. אגב הבנתי שבסופו של דבר, שני מתמודדים יזכו להופיע בסדרה. קול
ריאן בא לראות את הרביעייה מבצעים את דונט סטופ בליבינג, והוא נראה מחריד!!! ידעתי שיביאו את המתמודדים שהודחו!!! זה היה כזה שקוף!!! אהעאהאעאעה מריסה תעשי לי ילדים ^&#^$#@$%$#@%R$# לינדזי תפסיקי לצרוח כבר! דמיאן שר מדהים
אני מתאפק לא להחטיף למסך כל פעם שמראים את הפרצוף של מתיאס. עוברים להקלטות באולפן עם ניקי. שוב לינדזי לא עומדת בציפיות. דמיאן נשמע מ-ע-ו-ל-ה! "אף אחד לא נחמד ככה בהוליווד" "אבל אולי הם נחמדים ככה באירלנד" ענק
מה מתאוס הזה שם לי משקפי שמש כשהוא בחדר עם כולם?!
סמואל גם מפשל, ואלכס נותן ביצוע טוב. זה מצחיק שלאורך רוב התחרות, לינדזי וסמואל היו בין המובילים, ואלכס ודמיאן הועמדו להדחה הכי הרבה פעמים, ולקראת הסוף הם כאילו התחלפו בתפקידים. האם לזה התכוונו שאמרו שהמנצח הוא לא מי שחושבים? אולי... הקליפ יצא מהמם לדעתי, כולם היו ממש טובים. ההופעות נערכות מול השופטים, למה מארקי פאקי לא חזר?
ממש ציפיתי להופעה של לינדזי ודי התאכזבתי
איך מתאים לדמיאן הסגנון הזה! מזכיר את ליידי איז א טראמפ לא? אשלי פינק כזאת מותק
אומייגאד סמואל שר את ג'ולין!!! שיר מעלף
האם זה השיר שישנה את הכול ויתן לו את הניצחון? אלכס שוב עולה בתור דראג, לא ידעתי שמרסדס גם מתחרה
ניקי היחידה שבעד דמיאן?
אני מאוד אופתע אם לינדזי תזכה, לעומת זאת אני לא כ"כ אופתע אם אלכס יזכה, אבל אני ממש לא רוצה שהוא יזכה ואני אהיה ממש מאוכזב... אולי היו צריכים לחכות עם הגמר, ולראות איך הקהל מגיב, ואת מי הוא מעדיף... יאללה להכרזה. ראיין אומר שהם מחפשים משהו שעוד אין בתוכנית. אם כך, אני לא חושב שאלכס ולינדזי צריכים לזכות, וסאם אומנם נראה קצת "אפל" אבל גם משעמם. ריאן אומר לאלכס שהוא לא המנצח. יששששששששששש!!! אומייגאד!!!!! סוף סוף נשארנו עם הפיינל 3 שרציתי. 3 היפיופים עם העיניים המדהימות. באמת לשלושתם יש עיניים מעלפות! גם לינדזי היא לא זוכה. אומייגאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!! סמואל נגד דמיאן כמו שחשבתי
היה את הקטע שסמואל אמר בוידוי שרק לו הולך גרוע ולכל השאר הולך טוב, מה שגרם לי לחשוב שבסוף הוא יזכה. ריאן פונה לסמואל וכנראה שהוא הולך להגיד לו שהוא זוכה, ואכן הוא מכריז עליו כזוכה. אגב, זה היה אחד מרגעי ההכרזה הגרועים! ריאן כזה יבש
אבל רגע!!! גם דמיאן הוא הזוכה! אהעאהאעהאעהאעהאעהאאאאאאאא מי מלך מי?
ואז ריאן מודיע שגם לינדזי ואלכס יככבו בשני פרקים פחחחחחחח איזה גרוע
בקיצור אני שמח שדמיאן גם זכה, אבל חבל שלא הכריזו עליו ראשון