|הולכת להוסיף את קמרון לטוויטר שלי|
ח חובבת ארנבים New member 27/7/11 #45 גם אני ישר הלכתי להוסיף אותו ../images/Emo6.gif ממליצה לכם להציץ אצל הערוץ יוטיוב שלו... הוא כזה חמוד בסרטון הראשון שהוא העלה
גם אני ישר הלכתי להוסיף אותו ../images/Emo6.gif ממליצה לכם להציץ אצל הערוץ יוטיוב שלו... הוא כזה חמוד בסרטון הראשון שהוא העלה
ח חובבת ארנבים New member 27/7/11 #46 נראה לי שלא עבד לי הקישור אני ינסה ככה.... http://www.youtube.com/cameronmitchellmusic#p/u/9/24rcJc3Mnoc
נראה לי שלא עבד לי הקישור אני ינסה ככה.... http://www.youtube.com/cameronmitchellmusic#p/u/9/24rcJc3Mnoc
X X יו יו S New member 27/7/11 #47 הוא יכול לשחק את סופרמן../images/Emo12.gif הוא לגמרי נראה שונה בלי משקפיים (ידוע שאנשים נראים שונים אבל אף פעם לא ברמה כזאת)
הוא יכול לשחק את סופרמן../images/Emo12.gif הוא לגמרי נראה שונה בלי משקפיים (ידוע שאנשים נראים שונים אבל אף פעם לא ברמה כזאת)
ח חובבת ארנבים New member 27/7/11 #48 הוא נראה קצת יותר ילד בלי משקפיים... אבל לא נראה לי שהוא יוריד אותם... נראה לי הוא ממש אוהב אותן... נפתח עצומה, 'קמרון, תוריד את המשקפיים' XD
הוא נראה קצת יותר ילד בלי משקפיים... אבל לא נראה לי שהוא יוריד אותם... נראה לי הוא ממש אוהב אותן... נפתח עצומה, 'קמרון, תוריד את המשקפיים' XD
ח חובבת ארנבים New member 27/7/11 #52 חלילה, לא אמרתי שלא יפה לו! אל תבינו אותי ככה >< אמרתי שהוא פשוט נראה לגמרי אחרת, ומותר לו מדי פעם להוריד אותן
חלילה, לא אמרתי שלא יפה לו! אל תבינו אותי ככה >< אמרתי שהוא פשוט נראה לגמרי אחרת, ומותר לו מדי פעם להוריד אותן
ב בלונדי211 New member 27/7/11 #27 אמממ אני דווקא לא חשבתי שיש סיכוי שהיא תנצח, וגם לפי איך שזה נראה כרגע אחד הבנים הולך לזכות... אלכס נתן ביצוע טוב אני מודה אבל חוץ מזה הוא מזעזע!
אמממ אני דווקא לא חשבתי שיש סיכוי שהיא תנצח, וגם לפי איך שזה נראה כרגע אחד הבנים הולך לזכות... אלכס נתן ביצוע טוב אני מודה אבל חוץ מזה הוא מזעזע!
B boopy 1 New member 27/7/11 #30 ממש מבאס.. כבר בניתי לה תפקיד בדמיון שלי... נו טוב אז לינזי? אולי סאם... באסה... ורק הערה קטנה - איזה מוזר היה לשמוע את הערה של אלכס על איימי ויינהאוס בדיוק השבוע...
ממש מבאס.. כבר בניתי לה תפקיד בדמיון שלי... נו טוב אז לינזי? אולי סאם... באסה... ורק הערה קטנה - איזה מוזר היה לשמוע את הערה של אלכס על איימי ויינהאוס בדיוק השבוע...