Glee Project פרק 6

• פותח הנושא 5ifi
  • פורסם בתאריך

5ifi

New member
חחח באמת??!?!

חחח הם מחוקים מהתחת.... איייש דארן. הוא והגבות שלו....

mich223

New member
מה.מההה.../images/Emo58.gif

הייתי בטוחה שאלכס יעוף-גם כי זה הגיוני וגם בגלל כל הספויילרים. איך היא עפה? בפרק שהתחלתי לחבב אותה? ריאן מרפי,אני מתעבת אותך. (וגם את אלכס,אגב. כמו שקמרון אמר: O.M.G)

חברים תזהרו עם הכותרות שלכם, כי כבר ידעתי מי

הודח רק לפי זה... בכל אופן, זה עשה את המכה קצת פחות כואבת... כ"כ שמחתי שמקס בחר במריסה כמנצחת! למרות שאני חייב לציין שרובם לא נשמעו טוב בBULLETPROOF שזה שיר שאני מאוד אוהב! הקליפ של המאש אפ לעומת זאת, היה מוצלח מאוד! היה לי ברור שאלכס לא יודח אחרי ביצוע כזה, ואני חושב שהגיע לקמרון ללכת, די השתעממתי מהביצוע המקורי שלו, ובכלל הוא מתחיל לאבד מהקסם שלו... מתאים לו לרצות לפרוש בפרק הבא
מריסה
אני דורש גלגל הצלה!!!! בכל אופן נדרג את מי שנשאר:
דמיאן
לינדזי, קמרון
סמואל
אלכס, האנה

dilan angel

New member
../images/Emo42.gifמההההההההההההההההההההההההה

הייתי בטוחה שהיא מנצחת
עכשיו אלכס הוא התקווה האחרונה *מנגבת את הדמעות*

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif ועוד דבר ../images/Emo46.gif

הזה עם המשקפיים *לאזוכרתתשםשלו* מה מה מה מה מה מה איך בדיוק הוא נשאר כל פעם מחדש? חסר עמוד שידרה! (בחייאת גבר שנבהל מקצת קרח!) וכישרון לא כזה מטורף ףףף אני גם לא מבינה את החוסר פירגון שלכם לאלכס כל הביצוע שלו של איים טלינג יו הייתי צמרמורות אין דברים כאלה איזה קול וכישרון יש לבנאדם *זהו פרקתי*

5ifi

New member
מפרגנת.

הביצוע האחרון באמת היה מהמם, אאאאאבל!!! הוא היה מעצבן ולא חברותי ולא כלום בשלושת הפרקים האחרונים. אני בעד שהוא יעוף.

dilan angel

New member
../images/Emo42.gif בהתחלה קראתי "מפגרת"../images/Emo6.gif

אמרתי מה יפי יוצאת עליי וזה
ווהוא לא סנוב הוא פשוט מכונס בעצמו אני מתה עליו אני רואה אותו משתלב בעלילה

5ifi

New member
חחחח חלילה!!!

איך הוא ישתלב? בתור המעריץ הסודי של קורט? המממ כבר יש אחד כזה.... ובלי להעליב, כמות ההומואים בסדרה הזאת כבר מוגזמת,והכוונה היא שהיא כבר לא תואמת את המציאות... עוד שנייה קווין תצא מהארון ותגמור את הסיפור. אני דווקא בעד קמרון, כי הוא דמות שאין בסדרה. כאילו, הם כולם חננות, אבל חנון מרוכז. וזה מדהים. והוא יכול להיות החבר הבא של מרסדס! |התמוגגות|

dilan angel

New member
../images/Emo42.gifאיך זה ישתלב? מצויין!

קו עלילה אפשרי- אלכס מגיע לגלי קלאב ומה שקורה הוא סוחף אחריו את כולם הוא שר הכי יפה הכי מצחיק כולם אוהבים אותו קורט מתחיל לקנא, אפילו בליין מתאהבה באלכס (לא בקטע רומנטי, ממש לא, פשוט מתחיל לחבב אותו ממש) קורט נדחק הצידה ובעצם מתחילה להיות יריבות בין השניים על תשומת לב ותחרותיות עכשיו בגלל שהקהל נאמן לקורט (חיימשלי) מה שקורה זה שאלכס הוא בעצם ממש זדוני ורשע, אף אחד לא שם לב לזה בגלי קלאב ורק קורט מגלה עליו כל מני דברים הוא מנסה לשכנע את כולם שאלכס לא כזה טוב כמו שכולם חושבים והגליקלאב משוכנעים שכל זה מקנאה קורט מתוסכל... המשך יבוא......
בערך נו

5ifi

New member
LOLZ!

את מלכה, אין לי מה להגיד...!
אני בעד שהוא בעצם יהיה האח החורג המרושע של מרסדס, והוא חודר לגליקלאב כדי להשפיל אותה כי הא מקנא שהיא חייתה עם אבא שלהם כל הזמן. ואז קורט יגרש אותו, ויציל את הBFF שלו! ואז הוא ובליין יתנשקו שוב. ומי שראתה devil beside you והסיפור מוכר לה..... אז כן. אהמ. כן.

A TotalGleek

New member
הנה הסיבה שאני אוהבת את קמרון ...>>>>

חח .. סתם , הוא באמת חמוד ויש לו קול מיוחד והוא קצת דורקי כזה , ולא יודעת,אני ממש מצליחה לראות אותו משתלב בגלי :) והלוואי שתהיה כזאת דמות של חנון !!!

למעלה