Glee Project פרק 6

• פותח הנושא 5ifi
  • פורסם בתאריך

5ifi

New member
Glee Project פרק 6

שמישו יסביר לי מה זה טנסיטי...דה הל.

5ifi

New member
../images/Emo58.gif מע?! מעעעעע!!!!!

די שאני בשוק כאילו, וואט דה הל. מה העיפו את מריסה?! איך???? טוב, זה לא היה הפרק הכי טוב שלה, אבל ארררר. אני רוצה שאלכס יעוף כבר, הוא מבאס לי את התחת, יש לו גישה מחורבנת אף על פי שהביצוע שלו היה טוב ברמות אדירות! מקס אדלר היה כזה חמוד, הוא פשוט נהנה להסליש (מלשון סלאשי!) את כולם!
רוברט וזאק היו כאלה סדיסטיים, הם פשוט נהנו לראות את כולם סובלים! וקמרון חייב לקחת את עצמו בידיים. סטאפ ביינג א צ'יקן. אולי הוא צריך להשמין, וזה יעזור לו להתמודד עם הקור. תינוק מסכן...

X יו יו S

New member
מי זה מקס? ויש לי שאלה שאולי../images/Emo58.gif

מקינלי עפה או לא? אני עוקבת בקצב של יס ויש פער של פרק בין הפרק שאתם רואים לשלנו ואני יודעת שבפרק הבא עף מת'אוס לפי התגובות שלכם מבינה שגם היא כבר לא חלק מפרויקט אז מה אני מפספסת ? ואם היא עפה אם זה היה לפניו או אחריו?

5ifi

New member
../images/Emo58.gif על אחריותך

את באמת רוצה לדעת? אז כן. היא עפה. וממש ממש חבל, כי בביצוע הפרידה שלה היא הייתה נהדרת. היא עפה לפני מתיאס.. לא זוכרת באיה פרק. נראלי 4.

X יו יו S

New member
../images/Emo58.gif זה לא מסתדר לי

פרק 1 זה רק אודשינים פרק 2 ברייס פרק 3 אליס פרק 4 אמילי ואז פרק 5 שאותו לא ראיתי ובשירשור הזה אתם מדברים על פרק 6 אז היה הדחה כפולה או משהו כזה?

5ifi

New member
בואי נראה... ../images/Emo58.gif

היו 12 מתמודדים. ברייס הודח, אח"כ אליס אמילי מקינלי מתיאס ובפרק הזה הדיחו את מריסה... פרק 1 לא היה אודישנים.. זה היה הפרק של אינידוויואליטי... בכל מקרה הפרק הבא הוא פרק 7, ונשארו אלכס, האנה, דמיאן, קמרון, לינדזי וסמואל... לי זה כן מסתדר... |shrug|

A TotalGleek

New member
יפי,יש אתר קסום ...../images/Emo189.gif

בשם מורפיקס , שזה הדבר שהציל לי את החיים בערך . תתרגמי כל מה שעולה לך בראש :) טנאסיטי זה בעיקרון עקשנות,דבקות במטרה למרות הקשיים וכ'ו וכ'ו .. __ ראייין מרפי יו באסטרד ! (כשאני כותבת את זה בעברית אני מרגישה יותר מנומסת
) אלכס המעצבן הזה כבר 3 פרקים ברצף בבוטום 3 ואתה לא מעיף אותו ??? ואת מריסה כן ? שניצחה פעמיים ברצף במשימות ?? לראיין יש חולשה לגייז,כבר שמתי לב . והוכחה ? כשקמרון לבש חליפה הוא כעס עליו ואמר לו לשיר שוב , אבל כשאלכס בא עם פעה ושמלה,פאקינג פאה ושמלה .. זה בסדר כאילו ? בינתיים קצת ירד לי מקמרון,ואני מחבבת את לינדזי קצת יותר .. אבל עדיין , אני בעד קמרון ודמיאן .

X יו יו S

New member
מגל אוחובסקי ../images/Emo11.gif

אבל ברצינות זה ככה בכל המגזרים או שאני טועה?

X יו יו S

New member
סליחה

ברור שזאת הכללה ולא אמרתי שב100 אחוז נכון ואתה הוכחה לכך אתה לא אוטומטי בעד הומאים (גם בגלי וגם בפרויקט) אבל פשוט לפעמים שמישהו ממגזר מסוים בעד מישהו ממגזר שלו רק בגלל שהוא ממגזר וכמובן שבשירשור הזה סתם צחקתי אבל אל תגיד שאין דברים כאלה במציאות גל אוחובסקי כאלה או מרגול שהיא בעד תימנים

5ifi

New member
בה, איי נואו מורפיקס

אבל לא היה לי כח. יש לי הרגשה שהגלי פרוג'קט ממציאים מילים ,(אהמ, פייראבילטי, וואטאבר) וכשקמרו לבש חליפה הוא היה נראה מגוחך. כשאלכס עלה כדראג... טוב... הוא היה בחורה לא רעה. והביצוע היה מעולה. אבלאבל... מריסה...

A TotalGleek

New member
כן,דארן אמר שזאת לא בדיוק מילה ..

ולפרק האחרון יקראו glee-ability ...

למעלה