Glee- finale

YourStarDust

New member
רק אני התבאסתי כש... ../images/Emo58.gif../images/Emo35.gif

כשוויל לא עזב באמת את הGLEE קלאב ובזכות זה גם את התוכנית?!
כשהם הפסידו, שוב פעם... מה נסגר? רק בסוף העונה השלישית הם ינצחו
?
שלא הראו את סו בכלל בפרק הסיום?!
שלא הייתה נשיקה של בריטנה / קליין
זה אולי היה הכי חסר לי. יותר בקטע של בריטני וסנטנה אפילו כי להן בכלל לא הייתה סגירה של הסיפור... הקטע בסוף היה יפה והכל, אבל בכלל לא מכסה שום דבר. הפרק היה מקסים בעיניי, אחלה פרק לסיום עונה. לא הכי גדול, לדעתי אם פרק 16 היה איכשהו יוצא כסיום עונה הוא היה הרבה יותר עוצמתי. אבל גם זה לא היה לגמריי נוראי כמו שאנשים כותבים פה. היו מלא רגעים שצחקתי - כמו החיבוק של פאק, השיר של בריטני, כמעט כל הרגעים עם סנטנה, ההתפרצות המגוכחת של קווין (סתם בלי קשר זה הצחיק אותי). היו מלא רגעיי GLEE אולטימטיביים כמו שהם מתחילים לשיר מאחורי רייצ'ל ופין, כמו שקווין עצבנית רצח אבל בסוף מקבלת אותם בכיף כזה לשיעור, כמו התעלמות כמעט מוחלטת מטינה וארטי (אפילו מייק קיבל שורה בפרק! וטינה לא... אם אני זוכרת נכון.) התעלמות מבורכת כמובן. השירים היו מקסימים, השיר של ניו יורק בהתחלה היה כייפי. השיר של רייצ'ל וקורט (אני פשוט אוהבת את שניהם ביחד, הגעתי למסקנה הזאת בפרק הזה
) זה היה ממש מרגש. השירים בגמר עצמו היו טובים. אפילו הבית ספר של הבנות עם הלבן, שנראו כאילו כולן בהריון בגלל השמלות המוזרות האלו! בכל מקרה, אני עדיין חושבת שהעונה הזאת הייתה יותר כייפית מהקודמת. אולי פחות מגובשת, אולי היו בה חורים, אבל היא הייתה מהנה וטובה במיוחד. אני ממש מחכה כבר לעונה השלישית
רק באמאשלהם, שיצלמו מספיק פרקים לפני שהם עולים, אין לי כוח לשבוע כן שבוע לא, חודש כן חודש לא

hodaya96

New member
במילה אחת?../images/Emo58.gif

ווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואוו וואוו וואוו וואוו וואוו וואוו וואווו ווואאואואוווווווו!!!!!! אוימיגאד!!!!!!!!!! אוקיי.. אני חייבת להתחיל מהסוף Blaine:"I love you"
ואני לא מאמינה שהם חיכו עד לכמעט הסוף כדי להשים את זה
והתגובה של קורט איזה מתוק
והסמיילי הזה ממש לא מספיק גדול כדי להראות כמה אני מאוהבת בקטע הזה
פינצ'ל
איזה כיףףף הם חזרו להיות ביחדדד יאיי ייאיי ייאיי^^ והנשיקה, למרות שחשבתי שיהיה משהו כזה עוד לפני שהתחילו לשיר בכל זאת הייתי עם הפה ככה:O ופין היה כזה מתוק בפרק הזה
סאם ומרסדס!!! זה היה כל כך צפוי במיוחד איך שהם התחבקו אחרי ההופעהXD אבל איזה כיףףףף סוף סוף יש למרסדס חבר
ועוד סאם המתוקי הזה
סנטנה!!!!! היא הורגת אותי מצחוק
איך שהיא איימה על רייצ'ל ב.. איזה שפה זאת הייתה? לא הצלחתי לזהות
אוקיי, והביצועים: my cup- אני צריכה להגיד אפילו? חחחח בריטני ע-נ-ק-י-ת
I love new york\new york new york-מדהים!!! כל כך אהבתי!!! אבל ממש, ממששש אהבתי!! still got tonight-יפה.. יש סיכוי שאם אשמע את זה עוד כמה פעמים אני יאהב יותרP: bella notte-נקרעתיי כשפתאום הם התחילו לשירXDDD for good- מה אני יכולה להגיד? דואט מושלם
למרות שאני לא כל כך אוהבת את הסגנון של השיר הזה... נורא אהבתי את הסצנה הזאת בתוכנית.. yeah!-הרסו את השיר
as long as you're there-אממ.. לא התלהבתי pretending-
וואי איזה יפה השיר הזה
light up the world-חרישה חדשה נרשמהXD בקיצור.. נראה לי שזה הפרק הכי יפה שהכי בגלי!!!!!!

hodaya96

New member
אמרתי נראה ליXD

אני צריכה לראות את הפרק שוב כדי להחליטXD אבל גם אם זה יהיה הפרק הכי אהוב עליי אני לא נוטשת את פרק 16!! הוא פרק מדהים אין סיכוי שאנטוש אותו
אהה.. חח חשבתי שזה ספרדיתXD תודה

hodaya96

New member
../images/Emo2.gif אוקיי, עכשיו אני קוראת את התגובות שלכם..

רק אני התלהתי כל כך? יכול להיות שזה בגלל העייפות?
טוב, אני אראה מחר את הפרק שוב בראש צלול ואז אדעP:

YourStarDust

New member
גם אני ממש אהבתי ../images/Emo13.gif

את לא לבד. אף על פי שאנחנו במיעוט

Loriella

New member
אני אני אני!! ../images/Emo58.gif

אתחיל בסיפור קצר- אתמול בלילה שודר הפרק בשידור חי ביס. אין לי יס. אבל בכל מקרה לא הייתי בבית. הייתי בצבא. סיקרתי פעילות בחמ"ל כלשהו. וירדתי לשתות מים. והטלויזיה הייתה דלוקה. וראיתי את הפרק!!!!!!! זה היה מושלם. אזזזז הפרק!! האמת? אחלה פרק!! היה כיף לראות אותו. דברים מעולים-
בליין, דההה!!! הוא הופיע לשנייה ועשה אותי מאושרת. האיילאביו הזה היה בדיוק במקום, להגיד לנו שיהיה לנו עוד קליין בעונה הבאה :)
גלי--עשו--פאקינג--דיייססססננננייייי!!!!!! אני בשוק לגמרי!!!!!!!! זה חלום שמתגשם והם גם עשו את זה מושלם. שלא יפסיקו!! דארן צריך לבצע את a whole new world או part of your world
השירים המקוריים שוב הפתיעו, היה מעולה!
שהם לא ניצחו. זה לא היה אמין אם כן...
כל השירים!!!!!!! חוץ מהשיר של וויל. פיכס.
I
NY
החיבוק של פאק ושו!!!!! פאק מושלםםםם דברים מעצבנים-
פינצ'ל. על אמת, נמאס לי. בעיקר מפין, שכל רגע משנה את דעתו (עוד שנייה הוא יחליט שקווין עושה לו זיקוקים) ורייצ'ל, כאילו מה??? קצת עמוד שדרה!!
הסוף של בריטאנה...מה נסגר??? :(
סאם ומרסדס....הכי לא קשור בעולם, ומאולץ. לסיכום היה ממש טוב, נהנתי, ועשה לי שמח בצבא!
שירים הכי טובים במיוחד
light up the world bella notte הדואט של רייצ'ל וקורט

Loriella

New member
הממ רק עכשיו קלטתי ../images/Emo58.gif

שהשיר של שוסטר הוא מקורי של מתיו (?!) והשיר של ניו דיירקשנז היה גם מקורי. אז...שני אלה היו מפגרים קצת. וגם...קווין הייתה מעצבנת בפרק הזה, שכחתי לכתוב.

../images/Emo58.gif כן

זה קצת עיצבן אותיאותי שנתנתו לו שיר מקורי משלו. לא בסדר מצידם

sondheims Dot

New member
פרק מגניב! ../images/Emo13.gif

אבל לא הרגיש לכם קצת עמוס מדי? כאילו דחסו פרק של שעה וחצי לתוך ארבעים ומשהו דקות?? בכל מקרה, סיכמו כבר את הכל, אז אני אתייחס לנקודה שבאמת ריגשה אותי בפרק- ניו יורק!! אני לא יכולה אפילו להתחיל להסביר לכם כמה אני אוהבת את העיר זאת. מדובר בערש חיי, המקום שבו אני רוצה לגור ולחיות ולהיות קרובה לברודי. כשרייצ'ל עמדה בטיימס סקוור... ככה אני נראיתי בטיול הראשון שלי לניו יורק. כל כך הזדהיתי איתה הפרק הזה... כשריי'צל וקורט מתגנבים לתאטרון של וויקיד... התחלתי לבכות, באותה שניה. וויקד הוא המחזמר הראשון שראיתי בברודווי. הוא המחזמר שגרם לי להוציא את הראש מהתחת לאהוב מחזות זמר אחרים חוץ מrent (שיפה בפני עצמו). הפעם הראשונה שראיתי תארטון בסדר גודל אמיתי, מחזמר ברמת הפקה גבוהה ומקצועית, איך שחקן ברמת ברודווי יכול להעביר רגשות על במה, ולתקשר עם הקהל והדמות שלו.. באותו רגע נשביתי בקסם של ברודווי. כשהם עמדו על הבמה ושרו את for good... הרגע הזה היה כל כך משמעותי בשבילי. הנה חלום חיי לפני, ושני האנשים האלה, שאני כל כך כל כך אוהבת ומעודדים אותי כל שבוע להגשים את החלומות שלי ולהיות אני עצמי, חיים אותו. הרגשתי קצת כאילו גם אני זכיתי בהזדמנות לשיר על במת ברודווי אמיתית.. יש בי יותר מרייצ'ל ממה שאני מוכנה להודות, האמת. הייתי היא הפרק הזה. הרגע הזה הוא מה שגרם לי להגיד שזין על הכל, אני לא הולכת ללמוד פסיכולוגיה ולאמלל את עצמי במקצוע שאני טובה בו אבל לא אוהבת. אני הולכת לפתח את כישרון הציור והעיצוב שלי, ולהיות מעצבת תפאורה בברודווי. אני יודעת, זה נשמע תלוש, אבל זה הולך להיות אמיתי. כי אני לא רואה את עצמי חיה בכל מקום אחר בעולם מלבד ליד רחוב 42. תודה, גלי, שננתם לי את האומץ להודות בזה פני עצמי.

YourStarDust

New member
ריגשת../images/Emo140.gif

באמת אבל. אני שמחה שהגעת להחלטה הזאת עכשיו. את לא צריכה לעשות משהו שאת לא אוהבת. מאחלת לך המון בהצלחה
וכן זה היה טיפה דחוס. אם זה היה פרק של שעה אפילו, היו מוסיפים טיפה יותר עלילה בין השירים שנראו הרבה פעמים כאילו קפצו משום מקום זה היה מוסיף לדעתי.

דפייייייייייייי../images/Emo24.gif

כפרעלייך! כולנו מאחורייך ואני שמח שאת הולכת בעקבות החלום שלך! וברור לך שאם אני בניו יורק את מארחת אותי
ולגמרי הפרק היה צריך להיות ארוך יותר, ואז אולי זה היה פותר הרבה בעיות.... בהצלחה מאמי

Loriella

New member
דפי, חיבוקי! ../images/Emo24.gif

איזה באסה שהייתי בצבא ולא ראינו את הפרק ביחד :( כיף לשמוע שכל כך התחברת לפרק ושהוא השפיע עלייך ככה! גם לי ניו יורק מעבירה רטטים ואני מאוד מקווה ללכת ללמוד שם. לכי בעקבות החלומות שלך, ואל תתפשרי על פחות מזה! אנחנו מאחורייך

riktal

New member
כל הכבוד לך! ../images/Emo24.gif

אני גאה בך ומבינה אותך לגמרי. אומרים לנו שנחיה רק פעם אחת, אז אנחנו צריכים לחיות את החיים כמו שאנחנו רוצים. זה קצת כמו עם הטיול שלי שאמור לצאת לדרך בעוד פחות מחודשיים, אבל רק השבוע הזמנתי (סוף סוף) את המלונות כי עד עכשיו התלבטתי בגלל הכסף והכל. אבל חברות שלי אמרו לי כולם - תעשי את זה כי זה מה שאת רוצה באמת וזה בדיוק מה שאני הולכת לעשות ובעניין הכסף - אני אדאג לזה כשאחזור (אם אחזור
).

למעלה