Glee- finale

neurotica

New member
יש לי יותר מדי רגשות כרגע. ../images/Emo58.gif

אז תסלחו לי, אבל זה לא הולך להיות מסודר. או קוהרנטי. בליין אוהב את קורט! וקורט אוהב את בליין! הם אוהבים אחד את השני! (אני כבר מתה לראות את הmusical glee cap של ג'ים
) והדואט של רייצ'ל וקורט! וקורט ובליין יעברו לניו יורק! וסאמסדס!!! ובריטני! ואפילו פינצ'ל שימחו אותי בסוף הפרק! כאילו, באמת, עם כל זה - למי אכפת שהם לא זכו? (במיוחד כשבערך כולם גם הניחו שהם לא יזכו..)

boopy 1

New member
../images/Emo58.gifקטע גדול

חחח איך היא התפוצצה בספרדית ענק!!

Bell J

New member
כן מיכל, דארן לא גיי. בכלל לא.../images/Emo58.gif

גאש ההבעת פנים שהייתה לו הייתה שווה את כל הפרק העלוב הזה :/ סורי, אבל הפרק היה עלוב. אהבתי את הקללות של סנטנה, את התספורת של דיאנה (אוסום!), בריטני והשיר שלה על הקאפ (אני חייבת להוריד אותו...) וכמובן האיילאביו של בליין(דארן. מיליון אחוז שהוא התכוון לזה. אני מוכנה לצלם את ההבעה הזו כדי להוכיח. רק אני או שהוא באמת נראה כמו גיי :/. איפה תלבושת הוורבלר?!). מה ששנאתי - הכל חוץ מקורט :p. אבל השיער שלו היה זוועתי הפרק! חפירה ארוכה תגיע כנראה המשך. אולי כן הייתי צריכה לראות ספויילרים, זה מוריד לי מהאיכות של הפרק אם אין לי למצא לצפות :/.

mich223

New member
את האמת? ../images/Emo58.gif

היה אפשר לתייג את הפרצוף הזה גם בתור אני-הולך-לישון. הם שם יד על הפרצוף OO" ומה כבר יכלו לספיילר לך? שקווין הסתפרה? היה משעמם

Bell J

New member
תפוזבל >> ../images/Emo58.gif

את ראית את המבט שיש לו בעיניים?! פאק, הבנאדם מאוהב בכריס קולפר, לא משנה מה תגידי! והתספורת של דיאנה - ראיתי אותה מסתפרת. לא יודעת, לקרוא קצת ספויליירים גורם לי לרצות משהו לראות יותר (אהמפרק18הסצנהשלשירפרידהאהמ)

mich223

New member
אני מאוהבת בכריס קולפר../images/Emo58.gif

לא הוא.הממ..אם את אומרת.אני לא ראיתי את זה.בסה"כ שחקן נורא טוב. לא,התכוונתי-שמה לעזאזל היו מספיילרים לך וזה היה יכול לגרום לך ציפיות?!פינצ'ל?הנשיקה? משעמם.

A TotalGleek

New member
חפירה ...

יואוו .. אני עוד לא קולטת שזה הפרק האחרון !! היה פרק מוזר , לפעמים חמוד,לפעמים גרוע . פשוט מוזר !! ציטוטים: * if i was in love with the girl and i wasn't homeless i'd totally go for it-Sam * He's cute-Patty lupone *כשדסטין אומר לשו שבגלל שהוא בוכה יחשבו שהוא נפרד ממנו :) * Wev'e so got this -Kurt (איך שהוא אומר את זה .. LOL) * don'y you think it's gonna look to hot on lord tabbington ?-Brittany *i'm calling it "the kiss of the century"-finn * it was the "superman" of kisses-finn
*כשג'סי מדבר אל פין ובאמצע אומר "hey rachel" -
:) *Portland scale blazers *the waffletoots
*teenage scream
*peep peep horray -Kurt * it's the broadway musical about pipa midelton -Kurt
נקודות חשובות : -המוסיקה בהתחלה של הפרק - נוסטלגיית דיסני :) -בעע- הכובע קסקט של שו בהתחלה .
-זה לא קצת מוזר שהם מתכננים מה הם ישירו רק בניו יורק ? -למה,הו למה לעזאזל סאם לובש בגדים של פוטבול ?? -השיר של מתיו מקסים אבל לא מתאים לגלי כל כך ..
-הסצנה של קווין ,בריטני וסנטאנה הייתה מדהימה , ממש התגעגעתי לחברות בין שלושתן . -בצעקה של דיאנה .. זה לא היה צפוי
-פאקי מחבק את שו !! זה היה כזה חמודד !! -לראות את ווקאל אדרנלין בלי ג'סי זה ממש מוזר . -סאנשיין נראתה נורא בפרק הזה !! -הקטע של סנטאנה והספרדית
- לא רוצה סאם ומרסדס !! זה מוזר מדי !! . אני בעד לסקול את ראיין מרפי באבנים , אני רוצה
סאם וקווין
!!!!!! -קליין: אוקיי .. נראה לי שציפיתי לקצת יותר מדי אבל הסצנה הייתה ממש חמודה !! רק דבר אחד- דארן ,תוריד את היד ההורסת שלה מהפנים העוד יותר הורסות שלך לפני שאני שוברת את המסך!!(מקווה שהבהרתי את הנקודה שלי,זה פשוט הרס את כל הסצנה !!) - דבר אחד היה חסר כדי לסיים את העונה כמו שצריך ..
של קליין
השירים: -את המאש אפ בהתחלה לא אהבתי אבל עכשיו אני חושבת שהוא מעולה . (גרם לי להתגעגע לNYC המדהימה !!) -חבל שבקושי שמעו את בלה נוטה , הוא חמוד, ורק חיכיתי לשמוע את סאם !! - FOR GOOD- ליאה בהתחלה נשמעה ממש רע ולקראת הסוף נשמעה יותר טוב , להתחיל לדבר על כריס ?? הוא פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש.
- yeah! - לזמרת הראשונה היה כל זוועתי בעיני, הקאבר היה יחסית בסדר .. והריקוד ..
- השיר של ווקאל אדרנלין היה מ-ד-ה-י-ם !!! -pretending-חמוד , הנשיקה הייתה מיותרת לדעתי .| - LIGHT UP THE WORLD - הוא מדהים !! למרות שקצת נמאס לי ממנו כי כבר שמעתי אותו בערך 6 פעמים . מצטערת מעומק לבי על החפירה, הייתי צריכה לפרוק . אם קראתם- קבלו חיבוק וירטואלי

mich223

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo46.gif../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

ההתחלה המדהימה,תחתכו הכל עד קליין,השיחה של בריטני וסנטנה,ותעצרו שם. התחלתי בהתלהבות עצומה,הייתה התחלה מדהימה! ניו יורק ניו יורק
וכל חמש דקות אני בערך "אהה!כמה שאני אוהבת את המקהלה הזאת!". ואז הנישונלס-->תגידו,רק אני מרגישה שהכל קצת ממוחזר? שיחה של פין ורייצ'ל.נכנסים מ2 צדדים של הבמה.דואט.שיר קבוצתי עליז. כן,מיצינו. אבל זה שהם לא זכו..היה דפוק.הם היו יכולים לעשות כל סיומת אפשרית,אבל ה"לא ניצחנו,סאקס" נורא עלוב. קלייייייייייין
i love youuuuuuu. זה היה קצר ולא מספק בכלל. אז היה נחמד. נחמד פלוס אפילו,והיו כמה קטעים אדירים שאני אוהב לנצח.אבל נחמד.

A TotalGleek

New member
LOOOOOOOL

Reallistic?VERY We all wanna see the gaaaaaaays..... yaaaaaaa הוא פשוט ג-א-ו-ן !! (למרות שהקאפ הכי טוב הוא של פרק 16)

Bell J

New member
הפרק אשכרה נכתב בלילה.. ../images/Emo122.gif

לא השקיעו בו בשיט. כמו שאמרתי, כשהפרק לא הולך, דוחפים קליין :p.

shaharory

New member
ראיתי עכשיו איזה 5 ברצף חחח

כאילו כל מיני שלא ראיתי. רוקי הורור- he stole schuester's girl and he's famous! stamos חחחחחחחחח הוא באמת אדיר

למעלה