חפירה ...
יואוו .. אני עוד לא קולטת שזה הפרק האחרון !! היה פרק מוזר , לפעמים חמוד,לפעמים גרוע . פשוט מוזר !! ציטוטים: * if i was in love with the girl and i wasn't homeless i'd totally go for it-Sam * He's cute-Patty lupone *כשדסטין אומר לשו שבגלל שהוא בוכה יחשבו שהוא נפרד ממנו

* Wev'e so got this -Kurt (איך שהוא אומר את זה .. LOL) * don'y you think it's gonna look to hot on lord tabbington ?-Brittany *i'm calling it "the kiss of the century"-finn * it was the "superman" of kisses-finn
*כשג'סי מדבר אל פין ובאמצע אומר "hey rachel" -

*Portland scale blazers *the waffletoots
*teenage scream
*peep peep horray -Kurt * it's the broadway musical about pipa midelton -Kurt
נקודות חשובות : -המוסיקה בהתחלה של הפרק - נוסטלגיית דיסני

-בעע- הכובע קסקט של שו בהתחלה .
-זה לא קצת מוזר שהם מתכננים מה הם ישירו רק בניו יורק ? -למה,הו למה לעזאזל סאם לובש בגדים של פוטבול ?? -השיר של מתיו מקסים אבל לא מתאים לגלי כל כך ..
-הסצנה של קווין ,בריטני וסנטאנה הייתה מדהימה , ממש התגעגעתי לחברות בין שלושתן . -בצעקה של דיאנה .. זה לא היה צפוי
-פאקי מחבק את שו !! זה היה כזה חמודד !! -לראות את ווקאל אדרנלין בלי ג'סי זה ממש מוזר . -סאנשיין נראתה נורא בפרק הזה !! -הקטע של סנטאנה והספרדית
- לא רוצה סאם ומרסדס !! זה מוזר מדי !! . אני בעד לסקול את ראיין מרפי באבנים , אני רוצה
סאם וקווין
!!!!!! -
קליין: אוקיי .. נראה לי שציפיתי לקצת יותר מדי אבל הסצנה הייתה ממש חמודה !! רק דבר אחד-
דארן ,תוריד את היד ההורסת שלה מהפנים העוד יותר הורסות שלך לפני שאני שוברת את המסך!!(מקווה שהבהרתי את הנקודה שלי,זה פשוט הרס את כל הסצנה !!) - דבר אחד היה חסר כדי לסיים את העונה כמו שצריך ..
של קליין
השירים: -את המאש אפ בהתחלה לא אהבתי אבל עכשיו אני חושבת שהוא מעולה . (גרם לי להתגעגע לNYC המדהימה !!) -חבל שבקושי שמעו את בלה נוטה , הוא חמוד, ורק חיכיתי לשמוע את סאם !! - FOR GOOD- ליאה בהתחלה נשמעה ממש רע ולקראת הסוף נשמעה יותר טוב , להתחיל לדבר על כריס ?? הוא פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש.
- yeah! - לזמרת הראשונה היה כל זוועתי בעיני, הקאבר היה יחסית בסדר .. והריקוד ..
- השיר של ווקאל אדרנלין היה מ-ד-ה-י-ם !!! -pretending-חמוד , הנשיקה הייתה מיותרת לדעתי .| - LIGHT UP THE WORLD - הוא מדהים !! למרות שקצת נמאס לי ממנו כי כבר שמעתי אותו בערך 6 פעמים . מצטערת מעומק לבי על החפירה, הייתי צריכה לפרוק . אם קראתם- קבלו חיבוק וירטואלי