Glee עושים צחוק מבריטני.

The Gloaming

New member
Glee עושים צחוק מבריטני.

הדבר הזה זה יותר נמוך מכל מי שאי פעם ירד עליה, ועוד בתוכנית שצופים בה מליוני ילדים ברחבי העולם
. לפי דעתי כל מעריצי בריטני צריכים לשלוח מכתבים חריפים ופשוט להוריד את התוכנית מהמסך. אני מתאר לעצמי את התגובה של בריטני כשהיא תראה את זה...

http://www.youtube.com/watch?v=d9IrC5ZBbnU

Someone 2011

New member
ירדו ממש נמוך ...

זה מגעיל אותי שהם ככה צחקו עליה. זה ממש מבייש לראות. מה הם מנסים בכוח לבנות רייטינג עליה ועוד לרעה..... בכלל כל ההופעות שדפדפתי עכשיו ביוטוב ביוזר שלהם זה ממש משעמם. אין כמעט תפאורה והם שרים סתם ככה....

Jasper Jasper

New member
הממ

סה"כ גלי. לא מזיקים, לא מועילים.. לא מצאתי את זה משעשע במיוחד אבל אני יכול להבין את הקטע. נקסט.

YugiBoy

New member
אם הם היו עושים את זה כמו שצריך אולי זה

היה יכול להיות מצחיק.. אבל זה היה ממש סתמי..
בכל מקרה טוב שהם נזכרו אחרי כמעט 6 שנים

לא יודע אם לקחת את זה למקום של צוחקים עליה

למרות שעדיין לא ראיתי את כל הפרק.
זה אומנם לא מכבד או מחוותי, ובכ"ז אני לא בטוח שזה במטרה לזלזל בה, פשוט הציגו בהקצנה דבר שמה לעשות - אכן קרה בקריירה שלה... אבל עדיין ברור שאני מבין למה המעריצים לא אוהבים את זה.
בכל אופן התכנית הזו כבר מזמן גרועה ומשעממת ברמות, הם איבדו את זה כבר מהעונה השנייה. אצפה בפרק רק כי בגלל בריטני

The Gloaming

New member
כן? היא אכלה במבה באמצע הופעה?

כל הפרק הזה הציג את בריטני באור מאוד שלילי.
אם אתה חושב שזה לא לצחוק עליה אתה צריך לשאול את עצמך כמה שאלות לדעתי...

The Gloaming

New member
או לצעוק " היא עושה ליפסטינג" ואז בוז

אתה באמת חושב שזה לא במטרה לצחוק עליה?

אולי הייתה להם מטרה להראות עליה ונפילה של אמן, אבל הם עשו את זה בדרך מאוד מאוד מאוד מעליבה (לבריטני ולמעריצים) ולא מכבדת.

GM1988

Well-known member
במה הם ירדו על בריטני?

זה אומנם לא מחווה כלשהי, אך זה לא מציג את בריטני בשום אור חיובי או שלילי.
סתם קטע שקרה בהופעה ב2007 (שלא זכור כמחמיא כלפי בריטני עצמה, ולא מה שעשו בGLEE).
לא מבין מה הביג דיל פה...

לגבי ה"ליפסינק" - הם צעקו "THEY" ולא "SHE", והמקלות תירס היו סתם משעשע, בלי קשר למקור.

Jasper Jasper

New member

אז נכון, היה את הקטע עם הקרחת והמטרייה(שקצת שעשע אותי למען האמת), אבל סה"כ זה היה בהומור/הקצנה והתאים להם עם מה שהם עשו לדמות של בריטני בסדרה.

The Gloaming

New member
בריטאני גם עשתה קרחת והכתה צלם עם מטרייה

גם זה בצחוק ולא כזה נורא?

מטרידה המחשבה שמהעריצים חושבים שזה בסדר לצחוק על התקופה השפלה של האמן שהם אוהבים

GM1988

Well-known member
לא הבנת, אני באמת לא רואה משהו

שהיה מכוון להוריד מבריטני ולצחוק עליה ...
כן, לבריטני הייתה תקופה מאד חסרת שפיות שהונצחה בתמונות ווידאו, וזה ידוע למי שראה, אבל מפה ועד למה שצילמו בGLEE הוא חסר הקשר.
הם לקחו משהו שמזוהה עם ההופעה של בריטני בVMA ועשו לגמרי קטע משלהם ...
תשים לב שהם לא השתמשו בכוריאוגרפיה שלה, לא רמזו דברים שהיו קשורים להופעה, למעידות שבריטני עשתה על הבמה.
לא היה לה נכה על כיסא ומקלות תירס.

The Gloaming

New member
אתה כנראה לא זוכר את ההופעה.

קודם כל הם השתמשו באותם בגדים, רוב הכראוגרפיה היא דווקא כן זהה. יאמר לזכותם שהם הצליחו לא רע בלהעליב את ההופעה
.

חוץ מזה הדמותה ראשית עשתה קרחת והכתה צלם עם מטריה, זה גם לא קשור לבריטני?

GM1988

Well-known member
זה שמוצג בפרק המלא בסדרה?

לא ראיתי אותו, ודיברתי נקודתית על מה ששיתפת, אבל אם זה בפרק המלא, יש סיבה לגיטימית שמראים דמות של בריטני במצבים שהיא עברה לפני כמה שנים, או שזה באמת משדר בדיחה על חשבונה?
אני סקרן לדעת אם פנו אליה ושאלו לאישור כדי לצלם פרק כזה, כי במקרה שלא, זה באמת לא יפה מצידם.
ועוד שהיא בעצמה השתתפה בסדרה ועשתה להם רייטינג.

theone24

New member
יכול להיות שהקטע הזה יהיה בתחילת הפרק

והוא נועד להראות את הדמות בזמן שפל, ומשם הם ימשיכו לשירים אחרים שיראו איך היא עולה ומתחזקת מהרגע ההוא?

לא יודע....

למעלה