Gilmore girls

mirikel

New member
זאת לא הסידרה היחידה עם..

דיאלוגים לא ריאליסטים . זוכרים את דוסון קריק בהתחלה??? ילדים בני 15 שמדרים ככה?????!!!!!!! i think NOT !!!! העניין הוא שכל הקטע עם טלויזיה זה בריחה מהמציאות שלנו ולכן אני לא חושבת שמוכרחים להתחבר לגמרי למציאות (במיוחד במדינה כמו שלנו עם מנת יתר של מציאות כואבת) כי כמו שג´ואי מדוסון קריק אמרה פעם בראיון כשנשאלה על הדיאלוגים בסידרה : " אם היינו אמורים לדבר כמו בני עשרה רגילים כל הטקסט היה אממ... קול אמממ יה." והיא לגמרי צודקת. כן גם אני אוהבת את הסידרה בנות גילמור כי בזכות הדיאלוגים הלא ריאליסטים היא מהנה ושנונה. אני מודעת לעובדה שהטקסט בסידרה הזאת באמת עמוס וכבר ציינתי את זה באחת מההודעות הקודמות. ולסיכום, שכל אחד יצפה במה שבה לו ויבקר איזה סידרה שבא לו כי בשביל זה קיים הפורום הזה..(אני חושבת...)

ממתי עוגות שוקולד נחשבות דבר מגעיל?

הרי האנלוגיה הייתה עוגות שוקולד (לכל הדעות דבר שאינו מגעיל) לבין בנות גילמור. סוזן

Jenkins

New member
אוי באמת

זה כל כך קיטשי ומתוק שבא לך להקיא. אף אחד פה לא מתקשה. אני לא הייתי משתמשת בכאלה תאורים מיותרים על סדרות שאת אוהבת, ואני לא היחידה שמצאה את זה פוגע.

לו היו דוחפים לי שלושה פרקים רצופים

של באפי, נאמר, הייתי משתמשת באותה מטאפורה. הפורום הזה קיים כדי כדי להביע בו דעות שונות. הגזמתם בגדול!

Jenkins

New member
סוזן... חוסר סיבולת

ראה: מרתון ימי שבת של ערוץ 3... היה גם של גילמור... נהנתי מאוד. גם מבאפי הייתי נהנית 3 פעמים (ואפילו 4, שזה מה שערוץ 3 עושים) ברצף. אבל אם זה היה דברים שאני לא מסוגלת לראות גם פרק אחד, ברור שלא הייתי נהנית. אבל לפחות לא הייתי משתמשת בדימויים של גן ילדים כדי להמחיש כמה קשה היה לי עם זה.

למה דימויים של גן ילדים?

אני חושבת שגם הסו-קולד בוגרים בינינו חוו מדי פעם את התופעה של אכילת פרוסות יתר של עוגת שוקולד ותוצאותיו. אין מטאפורה פשוטה יותר, זמינה יותר ונהירה יותר. ונכון, לעת זיקנה הסבלנות שלי פוקעת אחרי גג של פרקים רצופים של אותו דבר...

Jenkins

New member
לצערי

גם אני חוויתי את הזוועה. בכל מקרה... זה פשוט הטריד אותי, הצורה שבה היית צריכה לכנות את הסידרה... אבל עזבי, זה הכל חדשות של אתמול... רק רציתי שתביני למה זה הפריע לי.

Jenkins

New member
It´s okay...

הכל טופ.

dht16

New member
אני ממש מכור לסדרה

אני חולם על רורי בלילות ממש. יש לי את כל הפרקים ששודרו עד עכשיו בארץ וגם מצאתי דבר נדיר - כמה פרקים חדשים בקאאזה. זה סדרה ממש מרתקת ודמויות מצחיקות ומדהימות כל אחת לגופה

the double jack

New member
גם אני אחי.... ../images/Emo26.gif

אני גם חולם על רורי בלילות סידרה מעולה. רק חבל שיש כאלה בפורום הזה שחושבים שרק מה שהם רואים הוא יפה ומעניין, וכל מי שרואה את שאל ה"זבל" הוא לא שווה ונחות. אני חושב שקצת סובלנות לא תזיק פה לכמה אנשים (או בעצם למישהי) - שיחשבו מה הם ירגישו אם ככה ירדו על התוכניות שהם רואים. ובקשר לבנות גילמור - סידרה פשוט מעולה. מצחיקה, שנונה ומה לא. התחלתי לראות אותה מאמצע העונה הראשונה ככה שאני לא ממש הכי בקיא בפרטים אבל בכל זאת. ולדעתי רורי ממש מדהימה!!!! double

dylan

New member
ניסחפת(ם) קצת, לא?

היא סה"כ ביקרה את הסדרה, מה הבעיה? היא לא אמרה שמי שרואה את זה הוא לא שווה ונחות, זכותה, חוץ מזה שוויכוח/דיון זה כיף כל עוד הוא מתנהל בצורה נכונה (בלי אלימות והעלבות אישיות) והרבה יותר מעניין משירשורים של "ראיתם את..." "כן היה מה זה מגניב" "נכון, וואי איך אהבתי את הקטע ש..." "וואלה, באמת היה גדול גם הקטע ש..." טוב, נראה לי שהבהרתי את הנקודה..

למעלה