Gilmore girls

Gilmore girls

מישהו פה רואה את התוכנית המדהימה הזאת?
שמרית.

oh please

אל תדברו איתי על הסדרה הזאת! אתם מכירים את הקטע שאכלתם יותר מדי פרוסות עוגת שוקולד ובא לכם להקיא והדבר האחרון שאתם רוצים זה לראות עוגת שוקולד? אז ככה אני מרגישה. הרגע חזרתי מהעבודה, ונאלצתי לצפות ב3 פרקים של גילמור בעבודה. לא מומלץ! סוזן

Jenkins

New member
סוזן...

טוב ויפה שאת לא אוהבת את הסדרה אבל כמו שאת לא תהני במיוחד מזה שאנשים יבואו וישתמשו בתאורים מגעילים על דברים שאת אוהבת, גם אל תעשי את זה לאחרים... תודה...

לא, ממש לא

אני חושבת שהדיאלוגים מזוייפים ומלאכותיים. אף אחד לא מדבר כך, ובטח שלא בכמות הזאת! (כמה מלל!) ואני ממש לא מבינה את הדמות של האם. היא אמורה להיות אימא לנערה בת 16, אבל מתנהגת כמו בת 13 בעצמה. תתבגרי כבר! סוזן

אבל זה כל הקטע!

כל השנינות הזאת גרמה לי להשתנן, ובעצם כל "הדיאלוגים המזוייפים" הופכים להיות מאוד אמיתיים. וכל הקטע של לורליי והגיל שלה, זה מה שזה אמור להיות. אפילו היה באיזשהו פרק (השני, נראה לי) קטע שלורליי אמרה שבמשפחה הקטנה שלהן רורי היא המבוגרת משתיהן.
שמרית.

זה לא ריאליסטי במובן שאת מתכוונת

אבל גם "הבית הלבן" לא ריאליסטי, וגם "סיינפלד" לא ריאליסטי, ובטח ובטח כל סדרות המדע בדיוני שאת אוהבת הן לא ריאליסטיות. ממתי ריאליזם הוא ערובה לאיכות? בכל אופן, אני לא מבינה משהו. את לא אוהבת את הסדרה, טוב ויפה. אבל למה את מרגישה צורך להגיב בכל פעם שאומר משהו טוב עליה? אם מישהו שואל "עוד מישהו רואה את הסדרה המדהימה הזאת?" אז כנראה שהשרשור לא מיועד אליך. את מנסה לשכנע אותנו שאנחנו טועים בכך שאנחנו אוהבים משהו שאת לא? אני לא אתווכח איתך עם הסדרה טובה או לא, אבל אני עוד פחות אתווכח איתך אם לאהוב אותה או לא. זה כאילו את מנסה בכוונה להשבית שמחות. קבלי את זה שאנחנו כנראה מוצאים בסדרה משהו שאת לא.

זכותי להביע את דעתי

בין אם היא תואמת את דעתם של אחרים אם לאו. הרי אף אחד כאן לא ממש עצר מעצמו מלומר מה הוא חושב על כל מיני אנשים שאני אוהבת, למשל. זה מגוחך. הרי עדיין קיימת לי זכות הדיבור, אני חושבת. אם כי במדינה הזאת אי אפשר לדעת...

ברור שזכותך להביע את דעתך

ואני באמת מצטערת שאנשים ירדו על דברים ואנשים שאת אוהבת. אבל משהו בצורה שבה את מביעה את דעתך איכשהו תמיד גורם לי להרגיש כאילו את חושבת שמי שצופה בסדרות כאלו הוא אידיוט או לפחות צריך לחשוב שהוא אידיוט ולזרוק את הסדרות שהוא צופה בהן ולהשתפר, ובתור מישהי שאוהבת את הסדרות האלו, זה מעליב אותי. אני חושבת שהשורה התחתונה היא שלמרות שיש לך זכות בלתי מעורערת להביע את דעתך, הייתי שמחה אם היית מגלה קצת יותר התחשבות בצורה שבה את משתמשת בזכותך זו, לא מתוך כבוד לסדרות שאת לא מכבדת, אלא לאנשים שאת כן.

אני אמרתי משהו כזה?

הרי לא אמרתי שום דבר שלא נגתצב נגיד באי אלו עיתוני טלויזיה... בכל אופן, אני כל כך עייפה ועסוקה בלאב לייף שלי שאין לי כוח אפילו לדסקס את הנושא...

נכון, אבל עיתוני טלויזיה עושים כסף

מלהיות מגעילים. הם לא דוגמא טובה לאיך רצוי להתנהג. אני מניחה שקשה לי ליישב כמה דברים. בכל מקרה, זה הרושם שנוצר אצלי מההודעות שלך, גם אם לא לזה התכוונת. בהצלחה עם הלאב לייף שלך.

Jenkins

New member
זוועה...

זה לא רק הביקורת שהם נותנים על סרטים\סדרות... זה גם הראיונות שלהם ובכלל צוות העובדים. נוראי.

dylan

New member
זה בכלל לא הביקורת

הבעיה היא הכותבים, שמשום מה במקום לכתוב על טלוויזיה מעדיפים לספר לנו (כל שבוע) על החיים שלהם לייק ווי גיב אה שיט... אביעד קיסוס למשל, שנון ככל שיהיה, משום מה חייב כל הזמן להזכיר לנו שהוא הומו ופעם הוא סיפר משהו על אחיו שרצה משהו ממנו או משהו בכלל והם רבו או משהו כזה. וההיא שאני כבר לא זוכר איך קוראים לה (איילת?), שהחליטה פעם לוותר על השעמום שבביקורת ופשוט סיפרה על הטיסה ההולכת וקרבה שלה לטיול בחו"ל.. הרבה מאוד זמן אגב לא קראתי ´רייטינג´ אז יכול להיות שהשתנה שם משהו בינתיים

shirakl

New member
זו דרמה קומית

אמורים להיות בה דברים שהם לא לגמרי ריאליים! זה נראה לך בגיוני שאמא לילדה בת 16 היא כ"כ צעירה? אבל זה הקטע של הסדרה! בנות גילמור היא סדרה נהדרת, אבל זכותך לחשוב אחרת... לא כולם אוהבים את הסגנון הזה...

Jenkins

New member
לצערנו...

יש בנות שנכנסות להריון בגיל 16... לורליי בת 32.

shirakl

New member
נכון, אבל

האחוז של הבנות שגם נכנסות להריון בגיל 16, גם יולדות את התינוק, גם שמחות מזה, וגם לא מרגישות עוינות כלשהי כלפי הילד בגלל שהוא תקע אותן בבית מגיל כ"כ צעיר הוא מאוד קטן...

Jenkins

New member
צודקת...

ופה נכנס הפן המאוד לא ריאליסטי של הסדרה. אבל לא לשכוח שיש ללורליי אופי מאוד מאוד מעניין (קראתי איזה אתר... פתאום קולטים כמה אנוכית היא באמת, כמו שמקס אמר לה בפרק שהיה)... אז who knows...

למעלה