Gilmore Girls Fight

Velma Kelly

New member
Gilmore Girls Fight ../images/Emo18.gif

הקדמה קצרה: כן, כן, כן, לא טעיתם ברוכים הבאים ל Gilmore Girls Fight סיבוב מספר 4
אכן מספר מכובד מאוד וכל תחרות שתהייה קפיצות של 5 (5,10,15,20 וכך הלאה.. בתקווה שיהיו כל כך הרבה!) נעשה סיבוב חגגי ומיוחד אז תתכוננו כי עוד תחרות אחת ויש משהו מיוחד
אז, בלי הקדמות נוספות אפשר להתחיל? את הכללים אתן זוכרות? אה ומנהלות יקרות (מתחנפת) את הרעיון שלי כבר ראיתם?
בכל אופן אני בטוחה שאתם במתח היסטרי (נו כמובן..) אז קבלו אותם בסיבוב ה-4 במחיאות כפיים סוערות: Get ready to RAMBOOOOOOOOO המקרה: זה היה עוד יום רגיל בסטארס הולו כש טיילר תלה מודעות בזמן ש לורליי הלכה לה ברחוב בדרך לפגוש את רורי אצל לוק כשהיא שמה לב לטיילר תולה מודעות ומחליטה לבדוק במה העיניין.. לורליי: אממ סלח לי? טיילר: כן? לורליי: האם אני קוראת נכון? אתם הולכים לסנן סרטים מספריית הוידאו? טיילר: כן. לורליי: מותר לי לשאול למה? טיילר: הובא לידיעתי שהרבה מהסרטים שם הם אלימים או וולגרים למדי והקהילה החליטה שעדיף שישארו שם רק סרטים מצויריים. זה לא אלים ולא וולגרי. לורליי: זה הולכת להיות ספריית וידאו של סרטים מצויירים בגלל שזה לא וולגרי או אלים? טיילר: בהחלט! לורליי: בחייך טיילר, אי פעם ראית טום וג'רי? ביט ביט וקיוטי? טיילר: כן.. לורליי: וזה לא וולגרי או אלים? כל פעם שקיוטי המסכן מנסה לאכול ארוחה מזינה כמו ששרשרת המזון השאירה לו הארוחה מפוצצת לו פצצה שנועדה לה בפרצוף! אתה מבין את ההגיון פה? ושהמוח החולני של הילד אמור עוד לצחוק מזה! מה קרה לשרשרת המזון ידיד? אני יגיד לך מה: היא נעלמה! ולמה? כי ביט ביט ממשיך לסובב את כל הTNT כלפי קיוטי. טיילר: את בהחלט צודקת! לורליי: באמת? זאת אומרת ידעתי שאני יכולה להיות פרקליטה טובה אבל.. בחייך טיילר אני ממש לקחתי אותך בכיס הקטן שלי עכשיו אה? טיילר: אל תהייה טיפשונת! אנחנו נסגור לגמרי את החנות! לורליי: מה?! טיילר: זה לא רק הסרטים הרגילים מלאים באלימות ובוולגריות שעלולה לפגוע במוח ילדינו זה כל הסרטים בעולם מלאים בתוכן שכזה! לורליי: אתה רוצה לומר לי שאתה הולך לסגור את החנות היחידה שעדיין נורמלית פה בגלל שהיא וולגרית ואלימה? ראית בכלל סרטים אי פעם? תיקח את "הנסיכה הקסומה" (קלאסיקה קולנועית אגב, כל מי שלא ראתה זה הזמן!) לדוגמא! אין שם שום וולגריות ושום אלימות! בסה"כ סיפור אהבה קסום.. טיילר: (
לסרט אין מה לעשות.. אפשר לדלג או לקרוא ברפרוף) באיזה חלק? בקטע שהוא מרעיל את הקירח? או בקטע שהספרדי תוקע באיש חרב? לורליי: זו נקמה! מה אתה רוצה שהוא יכניס אותו לעיירה שכל החנויות בה הם של חתולים מפורצלן והחנות וידאו היחידה שהייתה הולכת להיסגר? ג'י זה נשמע יותר גרוע.. טיילר: תסלחי לי גבירתי! אני הולך לחנך את הדור הבא של הילדים ואם זה לא נאה בעינייך את מוזמנת לעבור מהעיירה הזו
לורליי: מה?! טיילר: בדיוק! יודעת מה? לי נמאס שכל חג או החלטה שלי את והחבר הקטן שדואג לך לקפה הידוע כ"לוק" או כ"זעפני" (דמות משלגיה ושבעת הגמדים - בחייכם מי לא ידעה את זה?!?!?!) חייבים להתלונן! לורליי:I see you did a little bit of Snow White (זה בעצם 2 משמעויות, הראשונה שהוא ראה את "שלגיה ושבעת הגמדים" והשניה שהוא לקח סמים "Snow White" שלג זה כינוי לסמים.. סתם בשביל הידע הכללי) טיילר: את רואה?! כל העיר הזו חייבים לאשפז אותה! לורליי: אני חושבת שאתה הוא זה שצריך לאפשז אותו! טיילר: אל תתחילי איתי גבירתי הצעירה לורליי: [דוחפת את טיילר קלות כאילו תנועה של "בחייך"] נו טיילר תחזיר לנו את החנות! טיילר: את רוצה להתחיל ריב? לורליי: ממ כן רק אם זה יהיה וולגרי ואלים.. אה רגע אין כזה דבר בסארטס הולו! טיילר: יודעת מה? עכשיו יהיה וזאת תהייה הפעם האחרונה! מי שינצח יחליט מה עושים עם החנות קפיש? לורליי: As your wish (קטע מפורסם מתוך הנסיכה הקסומה שצויין למעלה) סיכום? כן, אז זה קצת מטומטם והזוי אבל בראש שלי זה נשמע הרבה יותר טוב!! במיוחד אם מעבירים את השיחה לאנגלית.. אה ואני מצטערת שיש כל כך הרבה סוגריים אבל תמיד בבנות גילמור הם שמים איזה משהו אמריקאי לגבי מוזיקה או סרט או אישיות שרק אמירקאים מבינים ואני תמיד כועסת שאין סוגריים שאני יבין את הבדיחה! אז הנה הסוגריים! ומי שלא אוהבת אותם שתגיד לי כי זה חשוב שאני אדע מה לעשות בפעם הבאה! בקיצור? בהצלחה

Kill Bernard

New member
אוי כאילו שזה לא ברור - לורליי

א, רק כדי לראות אותה מכסחת לטיילר את הצורה!
ב, כי היא פשוט שולטת, וצודקת (תמיד) וטיילר מעצבן אותי.

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif לורליי../images/Emo47.gif!!!

נו..מה? אם טיילור ינצח אני אבכה.. [ד"א למה טיילר? קוראים לו טיילור..לא?] בכל מקרה..כי ברור שלורליי צודקת..!!
וחוצמזה אני שונאת אותו ואוהבת אותה..אז..יש בכלל ספק? אהה..וכבר היה הקטע עם הספרים בסדרה..
כל כך מתאים לטיילור..אהה..ואני כל כך רואה את לורליי מתחילה ללכת איתו מכות..למרות שאני לא רואה אותו ממשיך גם כן..
אההה..כן..תודה על הסוגריים! מאוד מועילים..אני גם שונאת בגילמור שאני לא מבינה..
לא יכולה לחכות לסיבוב הבא!

Velma Kelly

New member
לא מדויק..

היה פרק שרורי אמרה שהסרטים שלא מתאימים לילדים קטנים נמצאים במדף התחתון וכדאי להעלות אותם..

gilmorefreak

New member
כן נו...ואז הוא החליט

שבמקום לשים במדף נפרד הוא ישים אותם מאחורי וילון..אבל שם הוא גם צינזר סרטים מצויירים..אפילו את במבי [או לא זוכרת איזה סרט הם ציינו בתור דוגמא מגוחכת...]

on my way

New member
../images/Emo3.gif טיילר. לא סתם. לורליי (ברור...)

הנסיכה הקסומה שולתתת! הסרט! וגם הספר! במחשבה שניה, הסרט יותר מהספר!

RJlake

New member
לורליי....

כי טייליר מעצבן אותי וההצעה שלו דפוקה!!! אגב זה משחק ממש יפה!!!!

dafi daf

New member
טיילור../images/Emo70.gif

כי אני מיוחדת
ו"שלג לבן" שולט
חוץ מזה הסרטים באמת הורסים לילדים קטנים את המוח! זה הכול קונספרציה של הממשל שמנסה להכניס לילדים קטנים שזה טוב להרוג כדי שהם ירצו להתגייס לצבא! וטיילור הוא כזה פולקה ווכחני...{אמממ יש מילה כזאת בכלל?}

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gif פולקה ווכחני....

טיילור? לא לורליי??? איך איך איך??? טוב טוב..דעתך..אני לא מתערבת..גם ככה לורליי מובילה..ותנצח [
כדאי מאוד!] טוב, טוב..*שותקת*

Nerade

New member
לורליי כמובן../images/Emo99.gif,

את צוחקת עלי?! זה אחד הריבים הכי טובים פה!^_^^_^ "הנסיכה הקסומה" זה אחד הספרים והסרטים הכי טובים ביקום!^_________________________^^_____________________________^ ואני אוהבת את הסוגריים,^_^ למרות שברוב הפעמים הבנתי...^_^ לא חשוב.^_^

Velma Kelly

New member
|חצוצרות| תוצאות../images/Emo70.gif

כן גבירותיי ורבותיי יש תוצאות והמנצח\ת הם..: טיילור
וכמו שהבנתם בניצחון די מוחץ המנצחת היא לורליי
לורליי |||||||| (8 קולות) טיילור | (קול אחד. דאפי? הכל טוב?) אז כמובן שלורליי היא המנצחת וכולנו מאוד שמחים בשבילה למרות שזה היה מאוד צפוי ואישית לא אהבתי את הריב שכתבתי אלו התוצאות ואני מאחלת לה המון מזל טוב
איך זה קרה? [טיילור דוחף בחזרה את לורליי] לורליי: וואו דוד (Dude) מה אתה עושה?! טיילור: חשבתי שזה ברור, אנחנו הולכים מכות. לורליי: אה תן לי להבין, אתה הולך להרביץ לבחורה וזה כן חינוכי? טיילור: אממ.. לורליי: בחייך טיילור, ברצינות, אתה מחנך את הילדים של העיר להרביץ לבנות ואז אתה מוריד את הסרטים? ועוד אומרים שהילדים מקבלים הכל מהטלויזיה! אני אומרת "לא" שימו לב מה קורה ברחובותכם ילדים! כי אולי גם שם יש מטורפים שמרביצים לבנות! אני אומרת לך טיילור, אני בהחלט המומה מהגישה שלך! הייתי מצפה ממך לפתור את זה במילים לא במעשים, אומרים שמי שמרביץ לבנות כועס על אמא שלו.. אתה כועס על אמא שלך טיילור? אתה רוצה שאני אחפש לך טלפון של פסיכולוג נהדר? כי חבל לתת לילדים להתחנך ע"י מישהו שבעצמו לא פתר את כל הבעיות בחיים.. [כל זה במהירות הדיבור שרק לורליי יודעת לדבר ככה
) טיילור: את בהחלט צודקת
אני לא יודעת מה עבר עליי.. אני חושב שאני באמת הולך להתקשר לאמא שלי.. יש כמה דברים שאני צריך לפתור איתה.. [טילור הולך משם נראה מבולבל, לורליי עומדת בשוק מעצמה כשרורי רואה אותה] רורי: מה זה היה? לורליי: זה ידידתי, היה fight ביני לבין טיילור רורי: היה לך קרב עם טיילור?! לורליי: יאפ. רורי: ומי ניצח?! לורליי: זה לא ברור? אני! רורי: מה?! איך?! לורליי: דרך קסמי הפלא של דיבור יתר.. רורי: זה ברור
לורליי: אני לא צוחקת איתך, אם אכילס היה חי היום כל מה שהוא היה צריך לעשות זה פשוט לדבר כל המלחמה הוא לא היה זקוק לשום סיפורים על העקב שלו מספיק שהוא היה מספר להם שטויות הם היו בורחים משם בלי להתקרב בכלל למקום מסריח כמו עקב! אני רצינית זה כל מה שהוא היה צריך לעשות
רורי: בואי אמא, נלך לקחת מאפין מלוק, אני חושבת שמספיק עם קפה להיום.. לורליי: אני חושבת שאני צריכה לכתוב ספר עם ההיסטוריה החדשה! כן! זה הפרוייקט הבא שלי.. [לורליי הולכם עם רורי תוך כדי בירבורים על ההיסטוריה החדשה..] אהבתם? לא אהבתם? תשאירו תגובות ותחכו לתחרות הבאה כי יש משהו מיוחד
אה ועוד שני דברים: 1. אני אוהבת את התמונה של לורליי ששמתי
2. למה לא הרבה אנשים ענו על הסיבוב הזה? סיבוב הבא כ-ו-ל-ם עונים!!

gilmorefreak

New member
../images/Emo12.gif אני ממש לא אוהבת את התמונה

הזאת שלה..
טוב שיהייה.. למה לא הרבה אנשים? לימודים אני מניחה...ובגלל כל אלה שטוענות שהן לא ממש מרגישות שייכות? [תשתתפו בסיבוב הבא!
] אהה..וברור שאהבנו..דרך מצויינת לסיים את הקרב הזה!

למעלה