טנקיו אה ופאנפייק (ככה כותבים?) בקרוב
R RJlake New member 12/9/04 #24 חחחח אחלה של סוף!! רציתי לשאול אם זה תסריט שאת המצאת או מהסדרה? כי חלק מהמונולגיים אני בטוחה שראיתי כבר בבנות גילמור וחלק פשוט לא מוכרים לי בכלל אז או שאני חולמת או שלא יודעת מה....
חחחח אחלה של סוף!! רציתי לשאול אם זה תסריט שאת המצאת או מהסדרה? כי חלק מהמונולגיים אני בטוחה שראיתי כבר בבנות גילמור וחלק פשוט לא מוכרים לי בכלל אז או שאני חולמת או שלא יודעת מה....
V Velma Kelly New member 12/9/04 #25 הכל אני.. הרעיון עם הסרטים היה משהו דומה בבנות גילמור, שכבר יש על זה דיון יותר למעלה בתחרות הזו אבל השאר זה אני המצאתי..
הכל אני.. הרעיון עם הסרטים היה משהו דומה בבנות גילמור, שכבר יש על זה דיון יותר למעלה בתחרות הזו אבל השאר זה אני המצאתי..
R RJlake New member 12/9/04 #26 פשששש יפה!!!../images/Emo45.gif איזה כישרון!!! זה ממש יפה ומאוד מצחיק!!
R RJlake New member 12/9/04 #27 פשששש יפה!!!../images/Emo45.gif איזה כישרון!!! זה ממש יפה ומאוד מצחיק!!
D dafi daf New member 12/9/04 #28 הכול מצויין../images/Emo70.gif מה איתך../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif *גאה כי הכירו אותי* רדו על ברכיכם ונשקו את רגלי פעמיים פעם אחת כי המשיח ופעם שניה כי הזכירו אותי יווווו מחר כולם ירצו לגעת בי אני אהיה נגועה וואוהו
הכול מצויין../images/Emo70.gif מה איתך../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif *גאה כי הכירו אותי* רדו על ברכיכם ונשקו את רגלי פעמיים פעם אחת כי המשיח ופעם שניה כי הזכירו אותי יווווו מחר כולם ירצו לגעת בי אני אהיה נגועה וואוהו
T ThE uVa New member 11/9/04 #23 חע../images/Emo60.gif ו.. הנסיכה הקסומה יו קילד מי פאט'ר. פרייפר טו דיי. (אנליכוחלאנגלית)