Get Right מקום 40 בטבלת 40

QueIronia

New member
Get Right מקום 40 בטבלת 40

השירים המצליחים ביותר של עכשיו. הטבלה מתבססת על נתונים של השבוע האחרון והשבוע שלפניו, כך שהוא אמור לעלות עוד בהמשך... אני מקווה שהוא לא יהיה כשלון. נראה לי שהוא לאט לאט מתחיל להצליח...

Lopezit

New member
איך בדיוק הוא מצליח?

מקום 40 מתוך 40 זה טוב?? לא נראה לי והיום הוא עשה עוד 300 אלף רק

Crunk Boy

New member
אם הוא עשה היום 300 אז זה טוב...

השיר של מראיה קארי שמוכתר כהצלחה היסטרית בארה"ב עשה היום 100 אלף... אז תיקחי הכל יחסית, ביום שבת זה אף פעם לא עולה ברמה היסטרית...

Lopezit

New member
לא מזיז לי כמה מראיה עשתה!

כולכם סתם אובסיסיים עם כל התחרות מראיה-ג'ניפר הזאת!! ואני ייקח יחסית עם זמרים אחרים לא עם מראיה

Crunk Boy

New member
לא השוותי בגלל שזאת מראיה...

השוותי בגלל שהדרך הכי טובה להשוות זה עם סינגל שיותר מצליח משל ג'ן... ואם סינגל שיותר מצליח ממנה עושה פחות ממנה אז זה טוב לג'ן... חוץ מזה, שג'ניפר מוציאה בתאריך שאין אף אומן רציני שמוציא ביחד איתה, וגם כבר אני ייקח את זה פחות קשה אם היא תיכשל, כי תראי, מראיה ליפני כמה שנים הייתה אפס, כלום ועכשיו היא פיתאום חזרה, זה רק מראה כמה התעשייה הזאת לא בטוחה ויכולה להתהפך כל רגע, אז אם ג'ניפר תיכשל עם גט רייט לא ייקרה כלום, תמיד יש אלבום הבא. חוץ מזה שלפחות לא ניצטרך לחזות בהשפלה במקרה שייפטרו אותה אם האלבום ייכשל כי זה גם ככה האלבום האחרון שלה עם סוני.

Lopezit

New member
מה קור עכשיו???

אתה מכניס את מראיה לכל מקום!!! ואתה לא מבין שהיא לא מעניינת אפחד ואולי תחשוב קצת חיובי??? זה לא ממש עוזר שאתה תמיד אומר ייכשל ייכשל ולגבי "תמיד יש אלבום הבא" אממ לא ב5 השנים הקרובות חח (חוץ מהספרדי)

Crunk Boy

New member
הכנסתי אותה כי היא וג'ניפר שיחררו

באותו יום!!!!! ואני תמיד זוכר שבשבתות היא ממש עשתה קצת, ליעמים בקושי 100 אלף, אז כמעט 400 אלף זה יותר מטוב
ואז מה, לדעתי האלבום הולך להכשל אבל זה לא מזיז לי, העיקר שאני יואהב אותו וזהו
אם אני לא יואהב אותו אז אני ייחפש נחמה בהצלחה שלו ובהכל...

Lopezit

New member
דרך אגב... זה לא נחשב ליום שבת

זה על אתמול! כל פעם שזה מתעדכן פה ב13:30 זה לא נחשב על היום!! זה נחשב על יום לפני הפרס של 7 שעות אתה יודע...

Crunk Boy

New member
חפיף...

אפילו בואי ניסתכל על זמר אחר... פיפטי סנט לדוגמא עשה 450 אלף... וזה פיפטי סנט!!!!! אין מה לדאוג
חחחחח חוץ מזה, שתמיד יהיה את hyd לשפר את המצב, להזכיר לך, אז שall i have יצא הוא הקפיץ את טימט ממקום 8 למקום 2.... אז גם אם גט רייט ייכשל והאלבום לא יימכור הרבה שבוע ראשון אז hyd יציל אותו.

Lopezit

New member
יווווווווו שוב פעם אתה מביא מזל רע!

תפסיק לפתוח פההההההה

Crunk Boy

New member
צודקת...

בעעע שירה תימחקי מה שאמרתי.... האלבום הולך ליהיות כשלון היסטרי וגט רייט יירד שבוע הבא מחוץ לטופ 100 חחח תמיד שמצפים לגרוע מכל אז זה עולה.. כמו ליפני שבוע שזה עלה פתאום במיליון חשיפות...

Crunk Boy

New member
../images/Emo51.gif וזה באמת נחמד....

אגב, השיר עשה היום 0.379 חשיפות... זה חביב ביותר...

למעלה