get right בבילבורד...

Get Right

New member
get right בבילבורד...../images/Emo10.gif

השבוע גט רייט עלה עלייה ממש עלובה, ממקום 53 למקום 41.... זאת ממש עלייה קטנה..... אני מקווה שהשיר לפחות יגיע לטופ 20...

Get Right

New member
הכשלון ממשיך:

פופ: השמעות:2,155(+51) מקום:29(עלייה של מקום אחד מאתמול) רייטמיק: השמעות:1,320(+6)
מקום:25(ללא שינוי) אורבן: השמעות:619(+19) מקום:37 (ללא שינוי) ------------------------------------- סה"כ השמעות:4,094(+76) סה"כ חשיפות:34.852 (+0.286) כמו שאתם רואים, כשלון היסטרי...

אבל אני עדיין לא הצלחתי להבין

מה קרה שפתאום הפסיקו להשמיע את השיר! וגם באיזה מקום היה גט רייט אתמול בטי אר אל כשג'ניפר התארחה?

Get Right

New member
קרה להם בערך מה שקרה לנו...

בהתחלה הם ניגנו את זה מלא כי זאת ג'ניפר אבל אז הם הבינו שזה זבל(ובצדק)... ברור שאי רוצה שזה יצליח, אבל פשוט לא מגיע לשיר הזה להצליח, זאת תיהיה ממש בושה אם הוא יצליח להכנס לטופ 10(אני מקווה שהוא יצליח)... והיא הייתה אתמול במקום 5...

בושה????? מה בושה??????

זאת ג'ניפר!!!!!! לא משנה מה זאת לא בושה!!!!! אתה כבר מגזים במה שאתה אומר, כנראה שסיירה השרלילונת הזאת כבר טימטמה לך את המוח....

Get Right

New member
ברור שאני רוצה שזה יצליח כי זאת

ג'ניפר... אבל זאת באמת תיהיה בושה, כי השיר הזה פשוט זבל אורגני, זאת פעם ראשונה איי פעם שאני מתעב ככה שיר של ג'ן... hold you down זאת התקווה היחידה שלי.... ותאמין לי שכבר לא אכפת לי מהמצעדים, כבר הגעתי למצב שאני יגיד תודה אם האלבום יהיה סביל וניתן לשמיעה.... מה שבטוח, שאם אני לא יואהב את hyd אני לא קונה את האלבום.... אני לא רוצה להרגיש אותה הרגשה כמו שהרגשתי בגט רייט כפול 11

אתה מטורף

לא לקנות את האלבום??? מה נסגר איתך?????? ואני לא מאמיו שלא אכפת לך ממצעדים, זה לא נראה לי אפשרי אצלך!

Get Right

New member
תאמין לי שכן...

גט רייט ממש הרס לי... אני פוחד עכשיו שאני לא יואהב את האלבום.... כבר הגעתי למצב שאם האלבום יהיה סביל וניתן לשמיעה אני יגיד תודה ויישתוק.... תראה לאיזה מצב הגעתי

Get Right

New member
ומה זה שווה לקנות אלבום שיש בו

שירים שאני שונא? עוד בטימט לא אהבתי את השירים אבל יכולתי לשמוע אותם והם היו סבילים.. את גט רייט אני ממש לא יכול לשמוע, אפילו שיש את הקליפ אני משתיק ורואה רק את הקליפ...

Lopezit

New member
אההה לא ראית תהודעה

שירה מחקה אותה כבר.... עדיף שכך

למעלה