GET RIGHTב- AOL

GET RIGHTב- AOL

בעעע זה גרוע! כבר קיוויתי שבאיכות הטובה אני באמת אצליח לאהוב את השיר אבל ממש לא....... אז באמת שעכשיו הרקע נשמע כמו סקסופון/חצוצרה ולא כמו הצפצפה ששמעו באיכות הגרועה, אבל עדיין, אני ממש לא אוהב את השיר...

התחלתי לאהוב את החצוצרההההההה

היא מאגניבה כזאת.. הפזמון קצת מרגיז אבל שיר פ33ה

boricua

New member
השיר נחמד...

ואני לא מאמינה, המחשב שלי עשה לי היום מערוף, הוא עשה לךי התקף לב שבוע כשהוא בקושי נכנס לאינטרטנט... המחשבים של היום, זה לא מה שהיה פעם... בקיצור השיר נשמע נחמד... ואהבתי את הקליפפפפפפפפפפפפ, אז לא משנה: WE LOVE JENN!!!!!!!!

Get Right

New member
וואיייייי

עכשיו השיר מקבל אצלי מתוך 7.5 כוכבים מתוך 10
הוא כזה מקפיץץץץ ומגניבבבבבבבב בהתחלה הוא קיבל אצלי רק 3 כוכבים.....

Get Right

New member
הגרסא עם פאבלוס פי 1000000

יותר טובה.... ועכשיו הבנתי מה ייעשו: לתחנות הפופ בארה"ב שולחים את הגרסא בלי הראפ כדי שייתיחסו לזה כזה שיר פופ ולתחנות האורבן והרייטמיק שולחים את הגרסא עם פאבלוס...

אמממ אז ככה

שמעתי עד עכשיו את השיר בערך 17 פעם (אני בבית לבד ומשעמם לי...) אז כבר גיבשתי דעה לגבי כל חלק- הקצב- העניין עם החצוצרה דווקא חביב, כל עוד שומעים את זה בווליום נמוך זה אפילו יפה. השיר קצבי כזה ומקפיץ. הקול- מדהים! בבית השני יש קטע שג'ניפר עולה למעלה ושומעים איך הקול שלה התחזק כמו שאמרו. הבתים- מצויינים! אני ממש אוהב את ההתחלה של השיר והוא אחלה עד שמגיעים לפזמון... הפזמון- בעעעע לדעתי זה מה שהורס את כל השיר! הבתים מקפיצים כאלה והפזמון משעמם כזה וסתמי... אם היה פזמון נורמלי השיר היה יכול להיות מושלם! אה והערה אחרונה- אהבתי את הקטע בסוף ששומעים את הבת של מארק שרה, יש לה קול יפה וזה נותן משהו מיוחד לשיר. לסיכום- 6 כוכבים מתוך 10.

Get Right

New member
צודק...

הפזמון באמת סתמי כזה... והשיר בפני עצמו נחמד... אם לא היו אומרים לי שזה הולך ליהיות קראנק אז לא הייתי מתאכזב ככה... והגרסא עם פאבלו מקבלת אצלי 7.5 כוכבים... כי בלי פאבלוס זה חוזר על עצמו...

MoranD21

New member
אחלה שיר לדעתי

יש לזה קצב מעולה! לגבי הקול שלה... עדיף לשתוק... אבל בכל אופן אחלה שיר, אהבתי

Get Right

New member
דווקא הקול שלה שם חמוד-

הוא נשמע שם קצת צפצפני... והשיר בכלל, נמאס מהר מאוד עוד לפני שמספיקים לאהוב אותו ממש... אני עדיין מאוכזב רצח, זה לא מה שהיה שווה המתנה של שנה כמעט...

Get Right

New member
חחח נכון...

לא מספיק שמארק נדחף לכל מקום אפשרי אז גם עכשיו הבת שלו
בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אני מחכה כדי לשמוע את הגרסא באיכות טובה עם פאבלוס.. ואז אני אשפוט סופית...

Lopezit

New member
אמממ אז ככה

אני אהבתי את השיר!!!!!!!!!! הדבר היחיד שאני לא אוהבת זאת הצפצפה המחורבנת הזאת בגלל זה ירד כוכב אחד חח אני אומרת 10 כוכבים!

למעלה