Gentle Giant - Gentle Giant

MajorWinters

New member
אני מבין מה אתה אומר...

אבל חייבים להודות שAbacabלFoxtrot הוא הבדל הרבה יותר גדול מאשר Nude לMirage

Metheny

Member
תלוי איזה אלבומים אתה משווה

שמע, . אפשר גם להשוות את The Single Factor ל- Duke.. אני דווקא לוקח להשוות את Nude ל-Duke. גם בערך מאותה שנה, גם שם האלבום נשמע אותו דבר, וגם שניהם מערבים פרוג עם קטעים פופיים יותר. למרות ש-Nude יותר נסיוני.

fire witch

New member
אוקטופוס

גם אני ( בתור מתחילה צנועה עד מאד ) חייבת להסכים ולומר שנהניתי מאד מאוקטופוס ואני עדיין נהנית ממנו

The West Star

New member
עוד שאלה, קטנה

הרגע הבחנתי, של [זהירות! תרגום עילג לפניכם!] "שלושה חברים" ו[שוב זהירות] "ענק עדין" יש את אותה 'כירכה' מדוע ולמה? אגב, הפרצוף הזה עושה לי אסוציאציה לדה קורט.. לא יודע למה.. יום רביעי, אני הולך לשמוע את אוקטפוס, אחלו לי בהצלחה!

עיצוב עטיפות

העטיפה המקורית של "שלושה חברים", שהודפסה באנגליה במהדורת הויניל בלבד, היתה מכוערת, אז חברת התקליטים החליפה אותה בפרצוף הידוע. זה לא קשור למוסיקה, וזה מבלבל המון אנשים

yehuda kotton

New member
זה יותר מסובך

האלבום הראשון לא יצא בארה"ב, רק באנגליה. האלבום השלישי יצא באנגליה עם העטיפה "המכוערת" אבל שלוחת חברת התקליטים בארה"ב לא הסכימה להוציא את התקליט עם העטיפה הזאת. היות ובארה"ב התקליט הראשון לא יצה אז הם החליטו להשתמש בעטיפה ההיא עבור האלבום השלישי. מאוחר יותר כאשר החליטו להוציא גם את האלבום הראשון בארה"ב נוצר הסיבוך.

למעלה