Gentle Giant - Gentle Giant

עמית ע

New member
כרונולוגיה

התקליט יצא פחות או יותר באותו זמן בו יצאו אלבומי הבכורה של קרימזון וג'נסיס. הטענה שלך מצחיקה.

אם היית שומע את ג'נטל ג'יאנט

לפני ששמעת את קינג קריזמון וג'נסיס, היית שואל את אותה השאלה על קרימזון וג'נסיס במקום עליהם.

RamiSun

New member
אני הייתי הולך על

Three Friends לטעמי, האלבום הטוב ביותר שלהם.

אני הייתי הולך

על אלבום של ג'נסיס במקום.

MajorWinters

New member
באמת!?

תמיד נראה לי מבאס לאהוד את ג'נסיס יותר מדי. זה קצת מאכזב כמעריץ שללהקה האהובה עלייך יש נניח 3 אלבומים גדולים ועוד 3 אלבומים טובים, ואחרי זה סתם מה שהם המשיכו לעשות..

epitaph

New member
זה תלוי את מי אתה שואל...

למשל אתה אוהד את אי אל פי, ויש הרבה שלא אוהבים שום דבר שלהם, אז זה אומר לך משהו? לא! וככה זה צריך להיות.

MajorWinters

New member
זו לא הייתה הכוונה שלי....

אני אוהב את ג'נסיס. אני רק מציין שזה מבאס לאהוב להקה עם מעט חומר... ואגב, קאמל היא בזמן האחרון "הלהקה שלי"

epitaph

New member
זו לא הכמות, זאת האיכות...

וכמו שנאמר בפרסומת הפלצנית ההיא, איכות היא בעיני המתבונן (ובמקרה שלנו, באוזנו).

Metheny

Member
האמת...

אתה מתאר פה בעצם גם את קאמל. לרוב האנשים שהם לא "שרופים" שלהם, קאמל עשו איזה 3 אלבומים גדולים, ואחר כך עוד 2-3 טובים במקרה הטוב, ואחר-כך ... השאר.אבל אתה אוהב גם מה שהם עשו אחרי זה. אז יש כאלה שאוהבים גם מה שג'נסיס עשו אחרי זה, ולכן זה לא ממש מבאס.

MajorWinters

New member
זה קצת שונה בג'נסיס....

האלבומים הפחותל נחשקים של קאמל הם עדיין קאמל. קאמל לשרופים, אבל קאמל. ג'נסיס בכלל הלכו למקום אחר...

Metheny

Member
וג'נסיס זה ג'נסיס

כמו שאמרתי, יש אנשים שאוהבים מה שהם עשו אחרי זה גם. לכן יש להם יותר מ-6 אלבומים לאהוב.

MajorWinters

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

אני לא לגמרי מסכים... ג'נסיס עשו שינוי של 180 מעלות מהסגנון שלהם, בעוד שקאמל נשארו לחקור זוית קטנה בהרבה (שמינית פאי רדיאנים נניח
)

Metheny

Member
זו לא הנקודה

הנקודה היא שעבור אלה שאוהבים את האלבומים גם מ- Wind & Wuthering והלאה, זה לא באסה בשבילהם (אולי בשבילך זה באסה), כי יש הרבה חומר שהם אוהבים.

למעלה