Genesis - הסקר

cut2

New member
Trick of the Tail

פעם ראשונה שאני משתתף במשחק הזה, האמת. ותכל'ס זה האלבום של ג'נסיס שהכי מגניב אותי (לא, לא בגלל האיזוטריות!) ומעיף אותי גם היום (בעיקר Mad Man Moon ו-Entangled).

alissre

New member
יש לי שאלה

מה דעתם של אנשים פה על abacab ? רק בשביל הספוט אני הולך על abacab כי לדעתי זה אחד השיאים של הלהקה

alissre

New member
אתם מוכרים את ג'נסיס בלירה

יש ללהקה הזו כל כך הרבה שיאים

Mr Mustard

New member
תראה

זנ פורום רוק מתקדם, סביר להניח שAbacab לא יקבל פה תמיכה רצינית מידי, ולא מעט סלידה.

alissre

New member
מה זה משנה הגדרות, ומכל מקום

האלבום הנ"ל הוא רוק מתקדם כי יש בו אינסטרומנטליות מורכבת שלא מקובלת בפופ, יש בו קונספציה, מקצבים מעניינים, לחנים מעולים מעל לרף המקובל, ובעיקר יש בו אווירה סוריאלסטית משונה מאוד דווקא בגלל הסאונד הלא-"מתקדם" שלו. הוא נקרא אלבופ פופ כי זה אולי האלבום הראשון של ג'נסיס שהיו בו להיטים ממש, בגלל העטיפה שלו, ובגלל שככה החליטו

epitaph

New member
צודק, זה אלבום טוב...

ובאמת אחד השיאים שלהם בתקופה הפופית שלהם. בסופו של דבר להרבה אנשים קשה עם הגילגול הזה של ג'נסיס אבל מי שיודע להעריך גם פופ טוב ולא נדבק רק לפרוג אז יש סיכוי טוב שיאהב את זה.

pinnacle

New member
Selling England By The Pound

הוא האלבום הטוב ביותר של GENESIS למרות שהאלבום האהוב עלי ביותר הוא דווקא Trespass

pinnacle

New member
../images/Emo207.gifעיתוי מדהים לסקר

יום לפני ערב GENESIS בסינימטק ת"א, מעורר את הסקרנות ואת החשק.

מורנא007

New member
כדי שהסקר יהיה מוכן לערב GENESIS

ההצבעה תסתים שעה לפני תחילת הערב, כלומר בשעה 11 בלילה, אחרי ארוחת הערב

giloni

New member
Callin all Stations

איך שוכחים אלבום מופת שכזה?? ללא ספק הטוב שבאלבומי הלהקה (השלישייה, הצמד...). נו, טוף.. שיהיה Selling England יקי

zamibc

New member
תחרות קשה

סתם, די קל לבחור. ולכן למרות ששלושת האלבומים מצויינים אני בוחר בנרסרי. מפני שלמרות הסאונד הח*א הוא האלבום הכי מעניין מבחינת הליריקה ויש בו קטעים במנגינה שהחברה התפרעו הרבה יותר מאשר הם הרשו לעצמןם אחר כך. חוצמזה בכלל לא אמרתי אף מילה על ההשירים אשר 5 מהם נכנסים בקלות יחסית לעשיירה הפוחת של השירים של ג'נסיס אצלי (יחד עםמונליט (ק)נייט, פירת ואר פיפת סינמה שואו קאן יוטליטי.., וספרס)

למעלה