Genesis - הסקר

Selling England by the Pound

הייתי אומר שזה סקר מיותר והתוצאות ברורות, אבל אחרי שראיתי את התוצאות המעט מוזרות בסקר של פינק פלויד אני אשתוק ואצביע לאלבום הטוב ביותר.

RamiSun

New member
הסכמה ....

זה לא דבר כל כך טוב לפורומים....רוצים אקשן. אורי תעשה משהו....

מוות לכל המצביעים!

מוות, מוות, מוות! מוות לכל המצביעים והמצביעות! כולכם הולכים לגיהנום! רמי, איך הייתי?

Nadavcat

New member
אני כבר הולך לגיהנום על זה ש...

לא הבצעתי לכל הדוסים בבחירות האחרונות... אז אין לך מה לאיים ! ! !

RamiSun

New member
.....

רמי, איך הייתי? הצל"ש בדרך, אף שאתה מסוגל להרבה יותר....

B a z a

New member
אני יכול?

אני חושב שסלינג אינגלנד אלבום פחות טוב מפוקסטרוט ונרסרי קריים. למרות שהוא יותר מלוטש, איכות הסאונד טובה יותר ורמת הנגינה גבוהה מאוד, האלבום הזה חסר את האנרגיות המטורפות שאפיינו את 2 האלבומים הקודמים של הלהקה, ויש פה ושם קטעים משעממים. השיר הראשון כמובן קלאסיקה ענקית, אבל רק ה-5 הדקות הראשונות הן באמת טובות, סיום השיר די אנמי ומשעמם. השני - אין טענות, השלישי - אחד הגדולים של כל הזמנים, ללא ספק. השיר של קולינס - איום ונורא, אני מדלג עליו בלי לחשוב פעמיים, אני שונא גם את השיר שלו ב"נרסרי קריים". השיר החמישי - די הרבה אנשים לא אוהבים אותו בגלל "יותר מדי מילים לדקה", ואני ביניהם. הקטע השישי - טוב. השביעי - מעולה, אבל יש רגעים משעממים לפעמים. האחרון - בסדר. לגבי המילים של גבריאל - הוא ללא ספק יודע לכתוב, אבל אני לא אוהב ליריקה שכדי להבין אותה צריכים לקרוא הסברים על החיים באנגליה בשנות ה-70, אני מעדיף משהו שידבר גם אלי.

יניבש16

New member
nursery cryme

למרות שהתחרות בין השלושה הראשונים מאוד קשה. טרספאס ופוקסטרוט אהובים עליי בערך באותה מידה. משום דוקא את סלינג אינגלנד אני פחות אוהב.

מורנא007

New member
אני משער

שאתה מתכוון לשלושת האלבומים שאחרי הראשון (From Genesis To Revelation) - השני עד הרביעי.

epitaph

New member
Nursery Cryme

הראשון שלהם שקניתי..אומנם בהמשך הדרך זנחתי אותו לטובת אחרים אבל בסופו של יום רק אליו חזרתי.

The West Star

New member
את סלינג אנגלנד אני ממש אוהב אבל

בסופו של דבר, האלבום שהיה הכי משמעותיבשבילי היה Foxtrot אבל אני חייב לאמר, שכמעט אמרתי אחרת.. והאמת, שהבחירה שלי הייתה שונה עוד 5 דקות. שני האלבומים מעולים באופן יוצא מן הכלל

למעלה