gauntlet - בקשת עזרה

gauntlet - בקשת עזרה

שלום, חברי הפורום. אני מנסה להכין תחפושת של אביר לפורים, שזה אמנם לא קוספליי, אבל ידידה שלי אמרה לי שפה אנשים יבינו הכי טוב במה מדובר. אני רוצה להכין את הכפפה - gauntlet - מבריסטול, היות וריתוך והתעסקות עם מתכות הן נושא מסובך שאני מעדיף לא להיכנס אליו. תכננתי לחבר את חלקי השריון לכפפה רגילה ואפילו למדתי מהבחור הזה - http://www.instructables.com/id/Building-a-Medieval-Gauntlet/ - איך לעשות זאת, רק שהוא משתמש במסמרים וממליץ לא לעשות זאת בכפפה מבריסטול (מסיבות ברורות). דבק לא נראה לי כחלופה טובה לחבר לכפפה כי הוא לא מספיק עמיד. אני שואל: איזו דרך טובה תהיה לחבר את חלקי השריון (מבריסטול) לכפפה (מצמר או עור, תלוי במה שאמצא).

saarshemer

New member
חוט ומחט....

.......וטיפה של דבק חם שתצבע כדי שיראה כמו בורג...

innocence

New member
../images/Emo45.gif נשמע לי כמו רעיון טוב.

אבל צריך לדאוג שהבריסטול מספיק עבה (ולא יקרע מהמחט והחוט..).

furret

New member
זה אני, שואל השאלה

מקודם התחברתי דרך חבר. קודם כל תודה רבה על העצות. חוט ומחט נשמע כמו רעיון טוב, אם כי זה לא יהרוס את הצורה של חתיכות הבריסטול המעוגלות ויגרום להן להיראות כמו... ובכן, משהו שאינו דומה לכפפת שריון? חשבתי אולי להשתמש במקום בבריסטול בפלסטיק (לחתוך בקבוק פלסטיק לחלקים קטנים) אבל אז באמת לא אוכל להשתמש בחוט ומחט ואאלץ להשתמש בדבק חם. אין עוד אפשרות אחרת שאני לא יודע עליה, אם כי זה אומר שאצטרך למצוא איזה מישהו שיש לו אקדח דבק.

akane

New member
גם פלסטיק אפשר לתפור

אם יש לך מחורר קטן (לחגורות/נעליים) או לחלופין מחט מאוד חדה ופלאייר. מספיק 2-3 תפרים עם חוט חזק כדי לאבטח את זה, ואז קצת דבק חם כדי ליישר.

Winged Serpent

New member
יש גם מדריך להכנת אוטומייל שיכול להוות בסיס

אבל זאת עבודה די סיזיפית (מניסיון)

saarshemer

New member
פעם בעשור הוא מגיע, משאיר מידע

וחוזר לצללים...... ברוך שובך בוריס

S.Riddle

New member
גם כאן אתה עושה לי סטוקינג?!

אני לא אפול למזימות המרושעות שלך!!!

coral chan

New member
../images/Emo210.gif היי גם לך XD

תבוא לחיפה, נעבוד על זה ביחד

furret

New member
עדכון!!! דבק חם על צמר. הייתכן?

טוב, חבר'ה, סיימתי להכין את חלקי הפלסטיק ולצבוע וזה נראה סבבה בינתיים. עכשיו, קיבלתי קצת הוראות תפירה מאמא שלי, והבנתי שתפירה תהיה ממש מסובכת ואולי אפילו לא יעילה בדיננו. אז... הלכתי להצעה של דבק חם. העניין הוא שהשיטה שלי היא חתיכות פלסטיק על גבי כפפת צמר. שאלתי היא: האם הדבק החם לא יחדור דרך הצמר והחורים בצמר ויהרוס אותו, או שידביק את הכפפה מבפנים? ושאלה שניה, בשביל לחבר את חלקי הפלסטיק כמו שצריך ולעטוף אותם סביב היד, כמו שהבחור מהלינק שהבאתי קודם עשה, אני צריך... טוב... שהיד שלי תהיה בפנים בשעה שאני מחבר את החלקים. האם אוכל לעשות זאת? קורל! D: משום מה לא ציפיתי לראות אותך פה! אני אבוא לחיפה. הבטחתי. אם כי אולי בלי התחפושת. ךםך

למעלה