gary moore - Parisienne Walkways solo

gounygo

New member
gary moore - Parisienne Walkways solo

http://www.youtube.com/watch?v=MovxAT1KVMw אני מנגן את שני הסולואים הראשונים.. אם אהבתם תדרגו 5 =) תודה. תגובות ! הערות והארות יתקבלו בברכה =)

gounygo

New member
הקישור שוב

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/MovxAT1KVMw"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/MovxAT1KVMw" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

yotamn9

New member
יפה מאוד

נגינה מאוד טובה ומדוייקת, סאונד טוב. מעולה

yehuda kotton

New member
השתקץ מיתרים פתוחים ודיוק בבנדים

אני מנגן הרבה על אקוסטית אז אני נוצר לי הרגל לא להשתיק מיתרים פתוחים, ואז כאשר אני מנגן עם דיסטורשן יוצאים כל הרעשים הנלווים האלה. יש מקומות שאתה בכלל לא מנסה להשתיק, לא ביד ימין ולא ביד שמאל, וזה בולט. אני אוהב את זה שמנגנים עם השיר המקורי ולא עם באקינג טראק כי אז אפשר לשמוע את החוסר דיוק בבנדים יחסית למאסטר מור. זה בולט בסול בחלק השני.

gounygo

New member
תודה לכולם

לגבי הרעש,אם היית שומע את השיר היית רואה שהוא עושה את זה,בכוונה,גם אני עשיתי את זה בכוונה.

new blood

New member
צפיתי בווידאו שוב, ואני חייב להגיב

זה הביצוע הכי טוב שראיתי לשיר הזה. איזה פיל. איזה דיוק. איזה סאונד... פשוט אין לי מילים

loomer4

New member
מעולה ../images/Emo45.gif

אגב זה רק אני או שהקטע (לפחות ההתחלה) ממש מזכיר את המנגינה של blue bossa?

DirtySpirit

New member
וואו.. לא שמתי לב עד עכשיו חחח צודק

באמת נשמע ממש דומה.. רק הסגנון כמובן שונה אגב בלו בוסה אחד הקטעים היותר כיפיים לנגינה לדעתי

Shards

New member
כל הארבע תיבות ראשונות

זהות לבלו בוסה רק מחולקות על משקל אחר. ואכן אחד הסטנדרטים היותר כיפיים. עומרי.

neo 2

New member
ממש יפה!

איזו סטרטוקאסטר זו? אמריקאית? ואיזה אפקטים אתה משתמש בשיר הזה?

Master Jewish

New member
אני אגיד לך את האמת,

אתה די מדויק, קצת בעיה לפעמים בויברטו שאתה יוצא מהתו קצת לפעמים אבל חוץ מזה אתה מדויק. אבל (זה היה חייב להגיע מתישהו...) אני לא יודע כל כך איך להסביר את זה, אתה עושה בדיוק מה שצריך מתי שצריך אבל אתה לא מנגן את זה. אתה עושה את זה כי אתה זוכר את זה בעל פה, לא כי אתה מנגן את זה. קיצר חסר פיל לדעתי. זה טיפה הזכיר לי אפילו את הקטעים האלו שהמחשב מנגן קובץ מידי, זה מדויק אבל זה לא זה.

gounygo

New member
תגובה

מה אתה חושב שהיה עושה את זה ליותר טוב, פחות דיוק? לא הבנתי את מה שניסית להסביר..

eran377

New member
הוא מתכוון

שאתה מכני מדי. פשוט מנגן את התווים בצורה מדויקת, ובעצם שלא חידשת כלום... כל הקטע בקאבר זה לקחת אותו לכיוון שלך ולהכניס בו דגימה מהפיל האישי שלך... זה דבר שצריך לעבוד עליו ויכול גם לקחת שנים. שיהיה בהצלחה
אבל אחלה קטע, קיבלת ממני 5 כוכבים

gounygo

New member
הבנתי

אבל כשאני מנגן גארי מור, שהוא מנגן כל כך מושלם,כל מה שאני יעשה אחרת ישמע פחות טוב. אתה מסכים?

eran377

New member
בהחלט../images/Emo13.gif

אבל אם היית לוקח את זה למקום שלך, היינו יודעים להעריך את זה בדרך המוזרה שלנו... (או שלי). אני בעצמי עשיתי לפני כמה זמן קאבר ל"LONER" של מור, ויובל העיר לי לראשונה על מה שהעירו לך פה. ניגנתי את זה כמו מכונה לפי איך שגארי מנגן לא לקחתי את זה למקום שלי ולא חידשתי כלום. מאז, הדבר העיקרי שאני עובד עליו זה להרגיש קטעים שאני מנגן, ולהכניס בהם את ההרגשה שלי כמה שיותר... למען האמת מאז אני אפילו יותר נהנה לנגן. התחלתי לנתח קטעים כמו חננה, אבל נשבע לך שזה כל הכיף במוסיקה.

למעלה