gagia synchrony

danshan

New member
gagia synchrony

הי כולם! מה נשמע? מה אתם יכולים לאמר לי על המכונה Gagia Synchrony? חיפשתי פרטים לגבי הלחץ בו היא עובדת אבל לא מצאתי... מישהו מכיר, יודע?? תודה מראש, דני.

carmonle

New member
גם אני לא מצאתי מידע באינטרנט

תנסה לפנות ליבואן בארץ - אונליין. בכל מקרה במכונות מקצועיות בד"כ הלחץ הוא 7.5 באר. ערן

danshan

New member
לחץ

באמת??? הוא לא אמור להיות יותר גבוה מהמכונות הביתיות שהן בערך 15 באר...

ludwig cafe

New member
יש לך יותר מדי סימנים כאלה: ...

תן קצת קרדיט לערן, הוא יודע על מה הוא מדבר. כל המכונות הבייתיות מצהירות על לחץ משאבה של 15 באר, השאלה היא מה אתה מקבל בגרופ בסופו של עניין (ו-15 באר רק יתיזו קפה שלא עבר מיצוי כהלכה). גם סמסונג בזמנו הצהירו על גודל נקודה נמוך מאוד במסכים שלהם, השאלה הייתה, כמוב,ן איך (ואיפה) אתה מודד...

danshan

New member
המלצה

ובשורה התחתונה, האם המכונה הזו שווה? או שזה סתם זבל באריזה יפה?

avishaig

New member
השאלה מה אתה מחפש

אם היעד הוא מכונה אוטומטית, קלה לשימוש ואיכות קפה עד סבירה אז בסדר. אם היעד הוא איכות הקפה אז חפש במקום אחר.

avishaig

New member
הלחץ המומלץ הוא 9-10 בר בראש

הלחץ שמפיקה המשאבה פחות חשוב. ממילא רוב המכונות (הלא מקצועיות) משתמשות באותן משאבות של ULKA

amigoltd

New member
Gaggia Synchrony=Saeco Stratos

עפ"י דפי היצרן הנימצאים ברשותי לחץ המשאבה 15 בר.

danshan

New member
חוות דעת

ואיך המכונה? אתה מרוצה? היא קלה ופשוטה להפעלה? היא מוציאה קפה טוב?

amigoltd

New member
מכונה אוטומטית ידידותית בהפעלה,

כל פעולה נירשמת על הצג הדיגיטלי, מתריאה על חוסר מים, פולי קפה, מגשית שלא במקום, ומתי יש לבצע ניקוי אבנית. ניתן לכוון כמות קפה ועובי טחינה. ניתן לתכנת כמות מים לאספרסו קצר וארוך. המכונה אמינה ואין איתה בעיות מיוחדות.כמו כן ניתן ליצר קיטור ברמה טובה . ניתן להשיג אותה במכרזים בסביבות 3000 ש"ח. החיסרון העיקרי דוד אחד, המעבר מהקצפה/קיטור חזרה לאספרסו לוקחת זמן ומים ומעצבנת. אני הייתי הולך על מכונה אוטומטית עם שני דודים. שאול רובין.

efratizv

New member
לחץ משאבה

כדאי להבהיר הנושא אחת ולתמיד, כאשר מדברים על משאבות רטט לחץ המשאבה המצויין ע"י חלק מהיצרנים (ולאו דווקא של המכונות הטובות יותר) הינו לחץ מכסימלי שהמשאבה מייצרת כאשר פתח היציאה שלה חסום וספיקתה 0. לחץ זה הינו גבוה מדי למיצוי אספרסו. כאשר המשאבה מספקת ספיקה, הלחץ יורד, מידת ירידת הלחץ תלויה בתכונות המשאבה וברמת הספיקה. (ניתן לראות בקישור תכונות של משאבות שונות). בפועל, לחץ המיצוי נקבע ע"י ההתנגדות לזרימה של הקפה בידית ותלוי (בעיקר) ברמת הטחינה והדחיסה. במכונות משוכללות יותר, בהן הספק המשאבה גבוה יותר קיים שסתום לחץ-יתר בקו המכוון ללחץ של 10 בר (ראיתי במו עיני כיצד מכוונים שסתום זה כאשר ביקרתי בחברת ISOMAC) שסתום זה מגביל את הלחץ המכסימלי שיגיע לידית ולקפה. לחצי המיצוי הדרושים , כפי שנכתב ע"י הרבה חברים בפורם הם 8 עד 9 בר.

למעלה