GAGGIA SYNCRONY DIGITAL

SRV Host

New member
GAGGIA SYNCRONY DIGITAL

שלום לכולם. שמי משה וברשותי מכונת אספרסו של DELONGHI דגם BAR200. המכונה ברשותי מזה כשנתיים ויחסית למחיר היא טובה, אך לא יותר מזה. בחיפושי אחר מכונת קפה שתיתן לי מקסימום תוצאות במינימום מאמץ נתקלתי במכונה של GAGGIA דגם SYNCRONY DIGITAL שעלותה די יקרה ולכן אשמח לשמוע אם למישהו מכם היה נסיון איתה, על אמינותה, על איכות הקפה שיוצא ממנה וכו' לעזרתכם ועצותיכם אודה. בברכה, משה מזרחי

carmonle

New member
שלום וברוך הבא לפורום ../images/Emo96.gif

אין לי ניסיון עם מכונה זו אולם ברשותי אופל שרר אוטומאטית תמונות ופרטים באתר בקישור החום אולם זוהי מכונה מהיקרות בשוק. מחיר המכונה יקר בקישור שבהודעתך, ניתן להשיג מכונה זו במחיר זול יותר באתרי מכירה פומבית כגון אולסייל ואחרים. למכונה זו דוד אחד שמצריך מעבר מאספרסו לקיטור ובחזרה ורק מסיבה זו לא היתי ממליץ על המכונה. ישנם בשוק מותגים אחרים בעלות יותר נמוכה בהם תקבל מכונה בעלת שני דודים (לעיתים דוד אחד + מחמם מהיר לצורך הקיטור. רצוי שתדע שתמורת האוטומאטיות והנוחות יש ויתור באיכות שכן מכונה ידנית מקצועית נותנת איכות קפה יותר טובה לדעתי אולם כאמור דורשת יותר התעסקות. בלוחות הפורום ובדף הקישורים של אתר קפה וויז יש קישור למספר יבואנים המוכרים מכונות אוטומאטיות כגון יורה, אופל שרר, טרוי ועוד, אני ממליץ לבדוק. והכי חשוב זה לא לבצע שום קניה בלי שתראה את המכונה בהדגמה, ותהיה משוכנע שתוצרי המכונה ודרכי הפעלתה עונים לדרישות שלך. יבואן שלא מוכן לבצע הדגמות אסור לקנות את סחורתו שכן יש מספיק יבואנים שישמחו לבצע הדגמות. בהצלחה ערן

carmonle

New member
לצורך מידע וחוו"ד שך משתמשים מומלץ

להכנס לאתר coffeegeek. אני מצרף קישור לאתר ומקווה שיעזור לך. בסקירת מכונות ביתיות יש סקירה של מגוון מכונות אוטומאטיות. בהצלחה ערן

izafrir

New member
gaggia digital

משה שלום. ברשותי המכונה הנ"ל,הכנתי בה כ 350 כוסות קפה, עדיין ללא בעיות.... בקצרה - יתרונות: פשוטה וקלה להפעלה, ניקיון - לא מתעסקים עם קפה טחון שמלכלך את כל המטבח. חסרונות - הטעם....האיכות סבירה, אך אי אפשר להגיע לאיכות אספרסו וקפוצ'ינו של מכונה ידנית טובה/בית קפה,וניסתי הרבה סוגים של פולי קפה -של אילי ,לוואצה, מאורו, אילנס, ארומה. כמו כן - תדע שבמכרזים באינטרנט ניתן לרכוש את המכונה ב 3500 ש"ח. אשמח לענות לשאלות נוספות, ברק.

SRV Host

New member
תודה על תשומת הלב.

בכל מקרה כבר ירדתי ממנה ואני בודק אפשרויות של מכונות אחרות. התברר לי שמעבר לחסרון שציינת יש לה עוד כמה שאינם עונים לדרישותיי. לגבי המחיר, אתה צודק זה בערך המחיר שהשגתי גם אני, אבל ככל הנראה היא גם לא שווה את המחיר הזה. שוב תודה.

למעלה