Gaggia Pure שאלות

arnonsn

New member
כל הטרמומטרים למיניהם לשימוש ביתי הם קצת

הגזמה. בסופו של דבר אתה לא בית קפה וגם המכונה שלך לא תחלוט כמו בית קפה והטמפרטורה של האספרסו שלך מלכתחילה לא תהיה אחידה בכל חליטה וגם לא דומה למכונה מיקצועית. אם אתם רוצים לרמוז שבבית קפה או במכונות עם מחליף חום לא מחכים הרבה זמן עד שאפשר להקציף ובגלל זה שם ניתן קודם לחלוט ואח"כ להקציף אז אני לא קונה, יצא לי לעשות הדרכות על 20 סילביות לפחות ויוצא קפה מצויין עם חליטה ואח"כ הקצפה. בואו נשמור על פרופורציות ותעזבו את הטרמומטרים, זה יותר פשוט. לא טרמומטר בטמ"פ החלב שם ניתן לדעת עם הרגשה של היד על הכד מתי להפסיק(מספר שניות אחרי שחם מדי ביד) ובטח לא טרמומטר בטמ"פ הקפה. בנאדם קם בבוקר ורוצה להכין כוס קפה ולא להתחיל לדחוף טרמומטרים בכל מקום
.

knappertsbusch

New member
מסכים עם כל מילה

יש במטבח שימוש במדחומים, אבל זה בסך הכול נדיר מאוד - למשל, ברוסטביף. לשלב את זה במשהו שצריך להיות יומיומי כמו קפה הוא הגזמה מיותרת מהסוג שיוצרים פורומים אמריקניים באינטרנט. ואני בכלל מעדיף את הקפה שלי חמים על גבול הפושר - הוא יותר טעים ככה.

halfdink

New member
לא מסכים לחלוטין

1. טמפרטורת החלב האופטימלית עבורי (65 מעלות) היא כזו שמאוד לא נעימה לי ביד. איזו סיבה יש לי לסבול כל יום בזמן הכנת הקפה? 2. מד-חום מבטיח קבלת תוצאות עקביות על המעלה בקלי קלות וללא שום צורך בריכוז או תרגול. מלבד ה-65 שקלים ששילמתי עבור המדחום אני לא מצליח למצוא חיסרון אחד לשימוש בו. אולי זה פחות "קול" מאשר להקציף עם היד על הקנקן הלוהט, אבל לי באופן אישי לא ממש אכפת.

arnonsn

New member
מחכים 3-4 שניות אחרי שלא ניתן לנגוע בכד וגם

וגם יש שינו ברעש ההקצפה שהחום בחלב עולה. בקיצור עם קצת מיומנות אתה יכול לדעת בדיוק מתי הקפה שלך הוא כמו שאתה רוצה. אף אחד לא אמר שתשרוף את היד, קצת היגיון בריא. טוב לך עם מדחום שיהיה לבריאות.

halfdink

New member
לא צריך לחכות שישרוף ביד, יש מד-חום

מקבלים תוצאה יותר מדוייקת בלי לחשוב האם שורף לי ביד או שבעצם אני יכול לסבול עוד קצת. עם מד-חום לא צריך לשחק את המשחק המזוכיסטי הזה. הרבה יותר פשוט, נעים ועקבי.

אם יש מדחום אז מהבעיה?

זה לא יקר (המד חום) פשוט לתפעול והרבה יותר מדוייק אז למה לא BTW אם מדברים על סטראבקס הדבר הכי טוב שלהם זה המדחום היו לי 2 כאלו

מוזר מאוד

כי מן הסתם 30 מ"ל אספרסו מתקררים ומתחמצנים הרבה יותר מהר מ500 מ"ל חלב, מה גם, שבסילביה שלי (אולי אלה שעשית עליהן הדרכות היו שונות) הזמן שלוקח להתחמם להקצפה, ארוך יותר מהזמן שלוקח לקרר אותו לטמפ' חליטה, אז אז החלב לא עומד הרבה זמן בכלל. ולמה שזה ישנה? אני מערבב אותו בתנועה סיבובית עם הכד והוא מתאחד בצורה נהדרת לקרם עשיר כזה שאני מוזג לתוך האספרסו החם שעכשיו יצא מהראש.

למעלה