Gaggia evolution

Nagumu

New member
Gaggia evolution

שלום לכולם,
רכשתי מכונה כזו ממישהו ביד-2 (במחיר שהיה לא נעים אפילו להוריד אותו)
שיפצתי אותה (היה צורך בשיוף הראש בין שני החלקים של הבוילר או איך שקוראים לזה כ-2 ממ בגלל בעיית נזילה)
היא עובדת מצויין למעט....
כאשר אני מנסה להכין אספרסו עם הפילטר היחיד (קניתי חדש) יש לי נזילה, גם אם אין קפה בכף, מה שלא קורה עם הפילטר הכפול,
עשיתי ניקוי יסודי לכף, החלפתי את הגומיה שאוטמת את הכף מבפנים, אבל שמתי לב שכאשר אני מוציא את הגומי הפנימי של הכף אין לי נזילה,
השאלה שלי, כמה זה קריטי, שמתי לה שבכפות אחרות אין כזה גומי.
בנוסף ראיתי את התוסף הזה למכונה gaggia cappuccinatore kit
למישהו יש נסיון עם זה?
תודה מראש

האם מצאת אטם...

.. לחיבור שבין הדוד לבסיס הדוד?
לגבי הנזילה, כדאי שתחליף את אטם הראש כנראה הוא יבש ומחורץ.
הגומי שבתוך הכף פשוט לוחץ את הסלסלה מעלה ולכן פחות נוזל,
לגבי הקפוצ'ינטור, הדעות חלוקות, זה מאוד נוח ועובד נחמד, צריך לנקות מייד לאחר שימוש, ההקצפה פחות מרשימה מהקצפה שתצליח ללמוד לעשות לבד בכד הקצפה קטן.

Nagumu

New member
תגובה

את האטם הזה החלפתי
http://www.sakit.co.il/images/700150.jpg

הוצאתי את הגומי מתוך ה-portafilter (יש איזה גומי מיוחד לפני היציאה של הקפה והמזיגה ניראת בסדר, טיפה איטית ולא שווה בשני הצדדים.(אני חדש בעסק כך שאני לא יודע כמה זה איטי זה באמת איטי או מהיר)

איפה ניתן לרכוש קפוצינטור ומה עלות לצעצוע כזה?

וואי, השקית האלו יקרים....

את הקפוצ'ינטור תמצא בכל חנות מתמחה בקפה, כגון אמיגו,קופיטיים,ספורה,קופיאקספרס ועוד...
אני בכוונה שאלתי לגבי האטם שבין הדוד לבסיס הדוד, אם לא החלפת אות, יכול להיות שזה גורם הנזילה.

Nagumu

New member
תגובה

כן, הם יקרים בטרוף!!! לא קניתי אצלם, קניתי ברמה"ש ב-30 ש"ח
האם אתה מתכוון לגומיה שמופיעה בתמונה הזו?
http://www.flickr.com/photos/garella/109838731/lightbox/

אם כן, אז אתה לא החלפתי, היא ניראתה בסדר, המכונה היא לא חדשה, רכשתי אותה יד שניה ועשיתי לה שיפוץ של הדוד, היתה לו נזילה בגלל חורים קטנים שהיו על אחת הדפנות, לאחר שיוף של כ-1 ממ המשטח נהיה שטוח לגמרי והנזילה נעלמה כאשר מים עוברים במערכת.

חוק: אם פתחת את זה, תחליף אטם!

ואפילו את כל הברגים בהיקף של הדוד, הם מחלידים ונתפסים..

למעלה