GACH וניתוח

D amaged R oses

New member
GACH וניתוח../images/Emo3.gif

היום בבוקר פשוט נשבר לי מהעיניים המכוערות שלה, זה משגע אותי. אני לא מבינה איך חשבתי שזה יפה. אם הייתי בוחרת בהתחלה את העיניים הצרות יותר הייתי מרוצה עכשיו ולא מבזבזת 5100NX על הפנים. אבל לא נורא
בחרתי משהו שאין בהתחלה, גם מתאים לה מאוד ולפחות להרגיש שהNX נוצל כראוי. קניתי עוד 11 גאצ'ה ועשיתי במאשרום שרין ואני ממש מאוכזבת :/ 2 סקרולים של DEF ששווים לתחת, ועוד סקרולים שבקושי שווים 100K. ממש באסה.. אני חושבת שהדברים שם כבר לא משהו פעם הבאה אני רוצה לעשות במקום אחר, אולי הנסיס? עצות יתקבלו
ואיפה אפשר למצוא רשימה -מעודכנת- של תסרוקות? אני רוצה רנדומלי. או את המקרוזל הגדול ממו לונג [צריך אבל הרבה ניסיונות
] או הגבוה הזה, שאני יודעת שהיה בלודי. או כל המתולתלים היפים האלה, עם קוקו או קשת[לא הגבוה מאמוריה] הרצתי המון חיפושים אבל לא מצאתי רשימות מעודכנות, אולי לכם יש מקורות אבל
ובהיידן סטריס לא מעודכן אז בלי היידן סטריס
ועזרתי היום לאנשים לפתוח גילד (A)

D amaged R oses

New member
ושהייתי בהנסיס

ועשיתי פיקיו ראיתי שמישהו רשם "איך מכניסים [מספר מסוים ששכחתי] יהודים למכונית?" ובדיוק הוא נכנס לפיקיו, לחשתי לו וקיללתי כי באותו רגע ממש התרגזתי. הוא אמר לי שזה סתם בצחוק ואמרתי שזה לא ושיתבגר. והוא אמר לי "בסה"כ ילדה בת 11" אז הסברתי לו שאני יותר מ11 וזה בכלל לא קשור לספרות עצמן. הוא בהתחלה אמר לי חסרת חיים ואז אמרתי לו שאם הוא צעיר יותר לא אומר שהוא לא "חסר חיים" גם. הוא התנצל ואמר שהוא לא רוצה להגרר בכלל למריבות והוא רוצה להיות בסדר, אז ביקשתי שלא יספר כאלה בדיחות והוא אמר בסדר וסליחה אמרתי תודה ולהית'. גם אנשים כאלה יכולים להיות בסדר? אני תוהה למה לספר בדיחות כאלה בכלל. בכ"א חג שמח לכולם

Guid

New member
נו, לפחות הוא התנצל...

ראש השנה, אני הייתי סולח לו. D:

IceFairy

New member
אני הכי הכי אוהבת את העיניים האלו..

גם לי יש אותם על הקלריק שלי ביילונד ועם תסרוקת של לודי כמו של הבת שלי רק בבלונדיני, העיניים פשוט מקסימות.

xFade

New member
../images/Emo95.gif אני אוהבת את העיניים שלך ../images/Emo99.gif

מאז ומתמיד רציתי לשנות את העיניים שלי לעיניים האלה,אבל התרגלתי למראה של לינטו כלכך אז שיניתי את דעתי
והגאצ'ה זה עניין של מזל.הגאצ'ה בזיפנגו הכי טובה.

למעלה