G spotttt

Ana1 9

New member
תגיד, למה אתה מדבר אל כולם בטון

מתנשא וחצוף שכזה? לא הייתי אומרת את זה אם זאת הייתה פעם ראשונה, אבל משום מה אתה שם ז** על איך שאתה מדבר לאנשים פה. סתם הייתי חייבת פעם אחת להגיד את זה. זה שהמסך ניצב מולך ולא בן אדם זה לא אומר שאתה צריך לשים פס.

NYMets Man

New member
איך את יודעת איך אני מדבר?

יש לך תוכנה שמראה את הנימה שבה אני כותב את ההודעה? עכשיו ברצינות, את לא מכירה אותי, ולא דיברתי אליך, אמרת את זה... עכשיו תרגעי

Ana1 9

New member
אתה לא מבין למה אני מתכוונת?

התכוונתי בפורום הזה, הרי ברור לך שלא התכוונתי בצורת הדיבור שלך בחיים, אלא בצורת הדיבור שלך בכתב, מה שאתה רושם. אתה פונה לכולם די בחוצפה. לא צריך לשמוע "טון דיבור" כדי להבין, מספיק לקרוא מה שאתה כותב. אני בטוחה שכמה הודעות במהלך ההיסטוריה של הפורום מחקו לך.. לכולם אתה אומר ליסתום, או אומר שהם אמרו דברים דבילים, או להרגיע, לא מזיז לך בשיט אתה מגיב לכולם בצורה די מגעילה. תראה, הייתי הרבה זמן קוראת פסיבית בפורום הזה ופשוט שמתי לב שאתה חוצפן לא קטן.. זה הכל., הפעם לא יכולתי להתאפק ולהגיד את זה.

NYMets Man

New member
אחלה... אמרת

לא את זו שתשני אותי וחוץ מזה... זה רק פורום... אני לוקח בערבון מאוד מוגבל את הדברים שאומרים לי או חושבים עלי פה... או במילים שתביני: זה לא אכפת לי ואם כן יש אנשים שמכירים אותי יודעים שאני לא כזה בחיים האמיתיים אני לא מכיר אותך, אני כנראה גם לעולם לא... ככה שזה לא ממש משנה. מצטער לבשר לך אבל כל האנרגיות שאת מוציאה הולכת לשווא... או שלא, תשרפי כמה קלוריות :) יום נעים ושעתיים שביתה נעימה לתמידי עמל מחר

NYMets Man

New member
עוד משהו

את? קוראת פאסיבית? *צחוק מתגלגל עם הרבה מאוד מכות על השולחן*

Ana1 9

New member
אם אתה היית קורא באמת מה שרשמתי

היית מבין שבעבר הייתי קוראת פסיבית. רשמתי שאני נמצאת הרבה זמן בפורום הזה. אבל אף אחד לא יודע שאני נמצאת בו הרבה זמן משום שרוב הזמן הייתי על תקן קוראת פאסיבית. *צחוק מתגלגל עם מכות ואגרופים על השולחן*

NYMets Man

New member
יודעת מה? נכנעתי

את צודקת את המלכה את יודעת הכי טוב מכולנו את היית קוראת פסיבית את הכי וותיקה בפורום את מכירה את כולם רק שאלה אחת בקשר למשהו לא ברור? מי את בכלל שתגידי לי שאני חוצפן?!?! אה?!?!

NYMets Man

New member
אה כן!

תעזבי את הפייסט טרדישונל "17 שלי בשקט!

Bardug0

New member
שניר תזהר עם איך שאתה מדבר

על הבחורות שלי.. כבר דיברנו על זה. רק אני שם ידיים על הטורקיות שלי.

למעלה