G spotttt

Lil M

New member
G spotttt

שמעווו יש מסיבה חזקההה בג'י אני מרפת תפרסומת שרצה בנט אבל שמעווו אנחנו מתארגת כמה אנשים להרים את פ"ת ולפוצץ תמקום!! לפרטים דברו איתי: אחרי הפסקה לא קצרה מהקיץ.... מועדון הג'י ספוט............. חוזר!!!!!!!!! 23.10.2005 , חצות! מועדון הג'י ספוט, סלמה 40, תל אביב. על המיקרופון: ש"ס ושב"ק מיוזיק בהופעה חיה שתעיףףףף אתכם לחלל. שמועה שמוקי ייתארח................................ על הפטיפונים: DJ $upreme DJ Baby G (כלא 6) חם אש. תהיו שם.

LuNa MaJnUnA

New member
למרות ש..

ראפ זה חרא?

bft02

New member
רמת הזילזול ...פשוט קישקוש

ראפ זה סבבה לאלה שאוהבים אותו. :E זה שתגידי שעבורך זה חרא זה לא משנה את העובדה שיש אנשים שמאמינים בהיפ הופ יותר מכל מוזיקה אחרת. עניין של טעם (אותו דבר לגבי ה"פ)

Lil M

New member
אממ

היום כל המיינסטרים של הראפ ממוסחר ומגעיל.. בגלל זה אני לא שומעת כמעט מיינסטרים. אנדרגראונד זאת המוסיקה האמיתית רק של אפשר למצוא ראפ איכותי בלי טיפה של מיסחור... צריך לדעת איפה לחפש

bft02

New member
אפילו אנרגראונד זה לא אנדרגראונד

לפחות לא בארץ...

Lil M

New member
תראה

אנדרגראונד ישראלי לא מדבר על כמה חרא... מדבר על דברים ממש אמיתים שכל בנאדם יכול להתחבר לטקסט כזה. שמעתם את טאבו פלוס אי פעם? אלוהים כל טקסט שלו גורם לך פשוט לשבת ולחשוב...

NYMets Man

New member
בזה את צודקת

ראפ מחתרתי האמיתי, זה שמדבר על ההפליה ושאר השיט הזה של השחורים זה באמת אחלה מה שעשו ממנו היום, שכל שיר זה כמה אני מזיין וכמה כסף ומכוניות יש לי, זה ממש מגעיל

Lil M

New member
אז ככה

שירי אין בעיה חכי מחר=] אם לא תזהרי לא אשכור את שירותיך עוד
דבר שני הפירוט הוא פרסומת שרצה באינטרנט=] דבר שלישי ראפ זה כמו סםםםםםםםםם והכי כיף לרקוד את זה!! פקיצור תבואוווווו

NYMets Man

New member
הכי כיף לרקוד את זה?

בתור אחת ששבוע סיפרה לנו מה זה חרא ומה זה לא תכתבי לדעתי לפחות אחרי משפט דבילי שכזה

Lil M

New member
הא?

לא הבנתי כלום=\ למה משפט דבילי? בתכלס אני כבר 10 שנים לומדת היפ הופ וממש לא נמאס לי=]

NYMets Man

New member
בדיוק... לך

אבל כל בנאדם אחר יכול לא לאהוב את זה כל מה שאני מבקש זה שאחרי משפט כמו "והכי כיף לרקוד את זה!!" לדעתי

NYMets Man

New member
אה אופס זאת לא היית את... סליחה

משום מה הייתי בטוח שאת כתבת את ההודעה: "ראפ זה סבבה לאלה שאוהבים אותו. :E זה שתגידי שעבורך זה חרא זה לא משנה את העובדה שיש אנשים שמאמינים בהיפ הופ יותר מכל מוזיקה אחרת. עניין של טעם (אותו דבר לגבי ה"פ)" מצטער

למעלה