G/F#

Night9

New member
G/F#

יש דרך כלשהי לעשות את האקורד הזה (גיטרה) בלי לעקם את האמא של האצבעות? S: כאילו זה לא נוח איך אפשר לנגן רצוף עם זה... תודה P:

MatanEL4

New member
אפשר לנסות את זה בבארה

G# אצבע 1 חוסמת את כל המיתרים בסריג מספר 4 מיתר 3, שריג 5, אצבע 2 מיתר 4, שריג 6, אצבע 4 מיתר 5, שריג 6, אצבע 3 F אותו אצבוע משריג 1

Night9

New member
לא הבנת נכון

G/F# זה שם האקורד, עם הסלאש. לא התכוונתי לG# או ל- F . אני אחסוך בהסברים, זה מופיע פה: http://www.ultimate-guitar.com/tabs/j/james_blunt/youre_beautiful_crd.htm תודה

Y036

New member
המשך..

נסה מיתר 4 סריג 4 מיתר 3 סריג 4 מיתר 2 סריג 3 מיתר 1 סריג 3..

stamba

New member
צודק, אבל...

אין דבר כזה דיאז 9 במינור. פשוט F-7. זהו.

../images/Emo121.gifאתה בטוח?

לי זה יותר ניראה כמו פה סול# סי# רה#. זה היפוך של G#b7

loomer4

New member
אווווו גם אני רוצה להיות קטנוני!

זה לא 13 או 6 מכיוון שהצליל הוא פה והטוניקה היא סול דיאז, מה שאומר שהפה הוא 7 במול כפול, אם הצליל היה מי דיאז, אז זה היה 13 או 6.

../images/Emo121.gifאבל אני משער שאם הוא לא יודע אקורדים

הוא קרא את זה באיזה ספר של אבי ברק. ואז הכוונה היא לצליל פה שהוא צליל אנהרמוני של מיX ואז זה לפי זה כוס אמק התבלבלתי לגמרי שניה אני חושב מה להגיד עכשיו. קיצר, לך תדע, היו צריכים להחליט על דרך אחת לכתוב אקורדים כי כשכותבים ככה היפוכים אז אתה כבר לא יודע אם להתייחס לצלילים לפי הסולם או לפי מה שכתוב (והולכים לפי מה שכתוב
)

yehuda kotton

New member
אני הופך את זה הפוך

רשמת פה מינור7 אפשר לראות את זה כך על הגיטרה: פה מדלג על סול# סי# (ז"א דו) רה# סול# דו (או רה#) פה (או סול#) זה פה מינור7 (או 9+) אם דוחפים סול# למעלה

loomer4

New member
נסה ככה

מיתר 4 שריג 3 מיתר 3 שריג 4 מיתר 2 שריג 4 מיתר 1 שריג 4

Y036

New member
לא צריך לעקם את האצבעות

עכשיו אני מסתכל, ויש פוזיציה בלינק שנתת. זה ממש ממש קל, פשוט כמו G, כשאצבע מס' 1 על סריג 2 מיתר 6, ומשתיקה את מיתר 5

Night9

New member
משהו מוזר!

הסתכלתי עכשיו בפוזיציה ומוצג אקורד שונה מהאקורד שמוצג ברגע שאתה מעביר את העכבר על שם האקורד (שם האקורד מופיע מעל מילות השיר וצבוע בכחול). איך אותו אקורד מוצג שונה כל פעם? מה הנכון? לא רק הוא, גם Em7 מוצג שונה, וגם Cadd9 ...

stamba

New member
יש פה טעות יסודית

בכך שאתה אומר #G. זה בעצם Ab . ברגע שאתה מנגן בבס F נאמר כאן בצדק שזה בעצם F-7.

Y036

New member
הוא לא אמר G דיאז, יש בעיה עם היישור בעברית

הוא התכוון לסול עם באס פה דיאז. יש לזה פוזיציה כבר בשיר שהוא נתן והיא בסדר גמור שם. אולי הוא לא עושה אותה נכון

Mr MAG

New member
קצת הגיון

אם התכוונת לסול עם באס פה-דיאז, תעשה רגע אקורד סול פתוח... נכון האצבע שעל המיתר הכי עליון, בשריג 3 ? תזיז אותה שריג אחורה. סיימת.

למעלה