fuzzface

byrdparis

New member
fuzzface

הי,
מישהו יודע מי מייבא, או איפה ניתן לשמוע, לנסות ולרכוש פייזים של FUZZFACE עם עדיפות לסגינצ'ור של EJ ?

בהמשך לכך, אם מישהו התנסה ויש לו הצעה לפאז אחר שיתאים מבחינת הסאונד לזה שלעיל, אשמח לשמוע את הארתו גם כן.

אחד היחידים כרגע שהוא לגיטימי כתחליף הוא הפולטון פאס 70.. (שאשמח לדעת גם היכן ניתן לשמוע, אם בכלל ולרכוש)

ברכות,
תודה מראש.

רונסולD

New member
יש פאזפייסים במרום

את הרגיל, ואולי גם את הסיגנצ'ור של הנדריקס.
מה שכן - אני ממליץ בחום לבדוק את הSunface (של analog man) על הדגמים השונים שלו בויילד גיטרס.

byrdparis

New member
תודה..

האם הצעתך לגבי אנלוגמן, עולה במישור אחד עם הסאונד שאני רוצה להשיג?
או שפשוט לטעמך הם פאזים מוצלחים בלי שום קשר ששלחת אותי לבדוק?<

תודה שוב,
א.

רונסולD

New member
הצעתי אותם בגלל שהם מאוד דומים לפאזפייס

ועכשיו ראיתי שכתבת גם על הפולטון שאהבת. לצערי, אין כרגע יבואן בארץ לפולטון.

ו..אם אתה גר באיזור מודיעין, יש לי פאז של גרינהאוס אפקטס שיצא מייצור (Jurassic Fuzz), שגם נשמע מאוד בסגנון של הפאזפייס ואני אשמח לתת לך לנסות אותו.

byrdparis

New member
ראשית, תודה רבה

על הנכונות ועל ההצעה קדם כל ועל ההכוונה.
לגבי הפולטון הבנתי שהם לא נמכרים יותר.

לגבי השאר שנשמעים כמו, אם אחשוב שלא שווה להביא כבר את הפאזפייס המקורי (סיגנצור של גונסון)
אתחיל לבדוק חלופות ראליות לסאונד שאני מחפש.
מה שכן ראיתי באתר של ווילד גיטאר את הפאזים של סאן ואחד מהם הוא עם bc108 שאלו הטרנז המקוריים בפאז הישן של אריק מדאנלופ, כך שיש מצב שאולי יתאים.
בכל אופן אני מניח שאין מנוס לסור אליהם לבדיקה ;)

תודה שוב.

רונסולD

New member
הפולטונים נמכרים, פשוט לא בארץ

אם יש לך גישה לחו"ל, הייתי ממליץ בחום לנסות גם את ה69' פאז שלהם.
ו... לטעמי אף פעם אין מנוס מלנסות אפקטים. וזה גם כיף.

byrdparis

New member
כן לכך התכונתי

מה שגם כמעט ולא רואים אותם ביד שנייה (לא שהלוחות נורמאליים בכלל במדינה שלנו, על כך בשרשור נוסף).
לגבי ה 69 מול ה 70, הבנתי שב 70 פשוט בנו אותו עם סיליקון.. אבל אני לא מכיר עד כדי כך.

לגבי התנסות עם אפקטים, כמובן שאין כמו משמע אוזניים, זה תמיד הכי טוב, מה שגם הדמואים ביוטיוב, גם אם הם טובים, לא ממש משקפים
את מה שבסופו של דבר יישמע אצל כל אחד מאיתנו ממשתנים רבים מלהכיל.

"הבעייה" מבחינתי זה שמתחילים ל"השתעבד" לפדאל בורד, זמן הנגינה נטו מתקצר, כי עסוקים בלסובב נובים כל היום ;)
הייתי שם.. לא רוצה יותר.
רוצה לבנות פלוס מינוס פדל בורד נכון שישרת את מה שאני אוהב היום ולגמור עם זה בצורה כזו או אחרת.. (למרות שאיך שאני מכיר את עצמי.. זה ישתנה כמה פעמים עד שאני אחליט ש"די" ;) )

רונסולD

New member
גם אני הייתי במקום הזה

אבל עם הזמן פשוט יצאתי משם.
מצאתי לעצמי בכל פאדל כמה כיוונים שאני אוהב, ואני נשאר איתם.
ההתעסקות שלי בפדאלבורד הפכה להתעסקות של לכוון את הפדאלים פעם בכמה זמן להגדרות הרצויות וללחוץ עליהם כשבא לי.

byrdparis

New member
כן, קשקשנו קצת בפרטי

בחור נחמד והמחיר דווקא מעולה ביחס לאיביי אפילו (הוא היה אף נמוך מלהזמין מחול לשמחתי בעקבות שרשור יד 2 :))
בכל מקרה, אחרי לא מעט חשיבה, האזנה לדמאוים וכו, אני חושב שאולי הכי כדאי שאזמין לי את מה שאני באמת רוצה ולא
אחפש לי תחליפים (ז"א את הפאזפייס סיגנצ'ור EJ).
במקביל גם חשבתי: שאנסה אולי להגיע לווילדגיטאר כדי לבדוק את הסאן BC108 או דומיו בקרוב. כדי לשמוע על מה מדובר .. ואמשיך משם.

ה69 נשמע מעולה, אבל נראה לי קצת שונה ממה שאני מחפש, אבל זאת לא על פי נסיון אישי, אלא יותר על פי דמואים ביוטיוב (שזה די LAME, אבל ללא ספק מדלל את העדר קצת)

רונסולD

New member
כנראה שמישהו אוהב אותך

כי יש בפורום גם מי שמוכר את ה70' של פולטון.

byrdparis

New member
חחח בדיוק

ראיתי.
נראה לי שהשבוע אחליט מה לקחת, עכשיו שיש מבחר :)
תודה

DC400

New member
זה נראה לי אחד האפקטים שדווקא כדאי ב DIY

יש מלאאא קיטים להרכבה באינטרנט , כולל טרנזיסטורים NOS .

byrdparis

New member
אפשר בבקשה

לינקים לדברים ספציפיים שנראים לך ?

תודה

DC400

New member
בטח

אני אף פעם לא זוכר שמות של אתרים

אז אני אנסה לשחזר איפה נתקלתי בקיטים שלמים
ואשלח לך

למעלה