future simple

o a k y

New member
future simple

שלום חברים
, התחרתי ללמוד future simple ורציתי לדעת מתי עלי להשתמש ב- will ומתי להשתמש ב- be going to כלומר האם צריך להשתמש בזה ב- he she it או איך משתמשים בזה? תודה רבה מראש פבלו

will vs. be+going to

במקרים רבים ניתן להתשמש בשניהם באותו אופן. David will finish his homework tomorrow/David is going to finish his homework tomorrow are the same. אבל כשאתה רוצה לדבר דבר עתידי המצריך תוכנית מוקדמת, עליך להשתמש ב- be+ going to לדוגמא: I am going to paint my bedroom tomorrow לעומת זאת כשאתה רוצה לדבר על נכונות לעשות דבר מה, יש להשתמש ב will לדוגמא: The phone is ringing, I will get it. ולגבי השימוש he, she, it קבלים is going to I מקבל am going to והשאר are going to

Human Nature

New member
עוד... |טל| |צלב|

be going to בדר"כ מרמז על עתיד קרוב, לדוגמה:
I'm going to eat dinner.​
והממ.. מזמן לא כתבתי כאן. אני רואה הרבה פנים חדשות

WB Nature

There are quite a few new faces... Myself included, I believe... But still, You're welcomed here... I think... on the other hand, with all the raiders and rogues around... maybe you'd better off out of here.... סתאאאאם.... Rogue is the deadliest insulter in the wild wild middle east... and I know that there's no such word as Insulter... but anyone who defies it would face the wrath of my tongue so.... Welcome back Rogue

o a k y

New member
תודה <____> עוד שאלונת ../images/Emo13.gif

מממ אם זה ככה, אז למשל בספר שלי יש שתי דוטגמאות: I will take him for ongs walks I know who is going to take care of him/ זה לא סותר? הרי בשתי המשפטים יש נכונות? תודה!

o a k y

New member
מישהו? ../images/Emo92.gif

פשוט.. נתקעתי ואני לא יודע איך להמשיך.. help תודה

feldrave

New member
כפי שצוין, ניתן להשתמש בשתי

האפשרויות רוב הזמן. יש ביניהם הבדל, אבל לדעתי זה משהו שצריך להרגיש, לא להבין בעזרת חוקים. תאר לעצמך את המצב הבא: האופניים של רוג התקלקלו והוא מבקש מאביו לתקנם:
Rogue: Dad, I broke my bike. Dad: Alright, alright, I'll fix it tomorrow.​
כמה שעות אח"כ, אמו של רוג מזכירה את העניין לאביו:
Mom: You know, Rogue's bike is broken. Dad: Yeah, I know, I'm going to fix it tomorrow.​
מקווה שזה עזר לפחות קצת. בעיקרון, אתה פשוט צריך להקשיב לדוברי אנגלית כדי לקבל את התחושה מתי עדיף להשתמש בזה או בזהף למרות שמבחינה דקדוקית שניהם נכונים. רוג: אתה יכול להשתמש ברעיון המדהים שלי באחד מסיפוריך העתידיים...

למעלה