fucking hell.

Kryptonite

New member
צ'יק פייט ../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

לא ניראה לי שאודי כל כך מתוסבך עד שהוא ילך מכות עם עצמו... מצד שני, זה עודי.

Thestral

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

ובלי קשר, קצת בדיחות שחורות שיצאו לשוק. מי שלא אוהב סוג זה של הומור , ראו הוזהרתם
[הבדיחות לא באות לפגוע באפאחד|: ] "מים לא הרגו אפפעם אפאחד"
כן בטח
היי! מישהו בא לתאילנד
שמעתי שזו ארץ סוחפת
אז עם גל ענק זה טסונאמי, זה אומר שטסונאמי קפוא הטביע את הטיטאניק
"מיד לאחר האסון בסרי-לנקה נצפתה אישה מתולתלת שקפצה על אנשים וצעקה: סליחה
אתם לא קצת גולשים
"
"גורמים בכירים באיי סרי-לנקה מוסרים: משבר המים הסתיים"
איך חוצים את הכביש בניו-יורק? מסתכלים ימינה שמאלה ולמעלה. איך חוצים את הכביש בדרום הודו? עם מצופים
דיסק מספר 1 נכון למצעד הרשמי של האוקיינוס ההודי: אוסף הלהיטים של ריקי גל

thebaby

New member
אני לא יודע אם אני רוצה לכתוב../images/Emo101.gif

את זה. אבל הנה אורה, אני כותב את דעתי. מאושרת
בעיקרון, תגובתי תהיה, "הממ, בני אדם, יש שישה מיליארד כאלה." כמובן שאם הייתי מכיר אחד מהם זה היה מפריע לי יותר. אבל אני לא. דיי להראות כאילו זה נורא מפריע לנו, כי הרי, זה לא. לאחרונה אני עובר שינויים מוזרים שבהם חיי אדם מתחילים לקבל אצלי ערך(לאחרונה הם לא נראו לי שווים יותר ממקקים.). מוזר. לכן אני לא בטוח שזוהי תגובתי. אני חושב שזה יותר משהו כמו"קורה."
. אולי לא צריך לצחוק... אבל כמו שאמרתי, לא משנה כמה אני מעריך חיי אדם ואם בכלל, זה לא באמת מפריע לאף אחד מאיתנו. ואם הכללתי סתם וטעיתי, באמת שאני מתנצל. באמת
(למה אני תמיד נשמע ציני כשאני רציני
ולהפך... זה מרגיז.) אוהב את כולכם כמובן.
אבל הם לא ממש מעניינים אותי. כתבתי פה סליחה, אבל מחקתי את זה. אין מה להתנצל על דיעותי. לא אומר ששלכם מוטעות, פשוט נראה לי כמו תגובה מותנית ולא כמו רגש אמיתי. סליחה אם טעיתי.

cowgirl Ms

New member
הו.../images/Emo80.gif

אני חוששת שאם אביע את דעתי בעניין בקול, יסרסו אותי. :X

thebaby

New member
כך אני מרגיש הרבה פעמים../images/Emo101.gif

ולכן אינני מגיב, כי גם ככה התגובות גולן וכל מה שאנחנו אומרים הם חסרי משמעות וטעם. לכן אין סיבה לעורר מחלוקת. אך "מישהי" רמזה לי שאני נשמע מתנשא, אז השתדלתי להשתנות
(אורה אני אוהב אותך
)

De-Panther

New member
וגם לי זה לא כזה...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מזיז את אח שלי זה בכלל כבר מתחיל לעצבן כי זה כל הזמן בטלויזיה איזשהו חבר שלי סבא וסבתא שלו היו איפה שהיה את הגל הענקי הזה(אני כל הזמן שוכח את השם שלו) הם היו רחוב אחד לייד הרחוב שאליו הגל הגיע... זה גם לא כזה משנה לי... אני יותר חשבתי לעצמי מעניין מה הם עשו בזמן שהיה הגל... בטח ישבו והסתכלו איך הגל מגיע ואיך אנשים בורחים ממנו ואיך כל הדברים נסחפים... אותי כל הדברים האלה מצחיקים... לא יודע למה... ואם כבר... בית משיר בגלל מה שקרה... זה היה ביתי עם סירה ולול היה ביתי היה שלך היה שלי היה שלנו עם שחר יגורו בו דגים...

ketty the sheep

New member
וואו, כנראה שתפיסות העולם שלנו

שונות לגמרי.
בכל מקרה, זכותך שזה לא יפריע לך. לי דווקא כן אכפת מדברים כאלו. זה גם סוג הדברים שדיי מכניסים אותי לפרופורציה ביחס לחיים שלי, וגורמים לי לראות שהבעיות שלי בכלל לא שוות התייחסות בהשוואה לבעיות אחרות שקורות בעולם. הלוואי והבעיות שלי היו הבעיות של אותם אנשים שנהרגו בגלל רעידות האדמה והטסונאמי. אם היה לי כח לגרום לכך שדברים כאלו לא יקרו, הייתי גם משנה משהו, אבל במקרה הזה זה דיי חסר תועלת, כי פה זו פגיעה של הטבע (יש שיאמרו שהטבע מתנקם בנו על כך שאנחנו הורסים אותו, ואם זה נכון, אז הוא מתנקם באנשים הלא נכונים, כי אני דיי בטוחה שלא מדינות דרום-מזרח אסיה אחראיות לחור באוזון. *אהמ*), אבל עדיין יש מליוני אנשים שכן אפשר לעזור להם, והעולם פשוט אטום לסבל של אותם אנשים כי בימינו כל אחד דואג לתחת שלו ולא אכפת לאף אחד מהילד המכוער הזה באפריקה שאוכל פעם בחודש ובטח יש לו איידס והולך למות כל רגע, או מהאסיר הפוליטי בקוריאה שהומת בתאי הגזים ע"י הממשלה, או אפילו מאותו יהודון שהומת 60 שנים קודם באותה שיטה. אני לא מאשימה את האנשים שלא אכפת להם, באמת שלא. זוהי זכותם המלאה, וסה"כ זו בחירה שלהם, ואני בטוחה שזה לא אומר שהם אנשים פחות טובים או מוסריים וכו', ובכלל בכלל אין להם על מה להתנצל (באמתבאמת! אין פה שום ציניות, נשבעת).

thebaby

New member
אני חושב שזה עניין../images/Emo101.gif

מאוד אנושי להיות אגואיסט. ככה תוכננו, שרידה עצמית, אי אכפתיות. זה הכל משהו שאנחנו מנסים לכפות על עצמנו, אנחנו מנסים להפוך את עצמנו למשהו שאנחנו לא. אנחנו בני אדם וזהו. לא יותר. אני מניח שאם הייתי יכול לשנות את הדברים בעולם הייתי משנה. אבל אני לא יכול. ואת לא יכולה. לפרט אין כח. ושום דבר לא יעזור. לכן, אין טעם להתאבל ולהרגיש רע, זה גם ככה לא תורם בכלום והאמת היא שלא באמת אכפת לי כל עוד זה לא קורה לי. בעיקרון, יש לי פרופורציות. אני בנאדם שמודע כל הזמן לזה שהוא סתם שמוק שהחיים שלו מושלמים בהשוואה לאחרים. העניין הוא, שאלו הם החיים שלי, אני חיי אותם ולא אף אחד אחר. לכן, הבעיות שלי גדולות בדיוק כמו הבעיות שלהם, אם הם היו חיים את החיים שלי הבעיות שלי היו נראות להם גדולות... ולהפך... אבל אנחנו חיים כל אחד את חייו, ואני לא יכול באמת לומר שחיי יותר טובים, אני חושב שזאת התנשאות. לא חייתי את חייהם, יכול להיות שהם הרבה יותר טובים. גם כשאני מתלונן ומתבכיין, תמיד יהיה את הקול הזה מאחורי הראש שאומר לי לסתום את הפה ולהבין שהכל בסדר. אבל זה רק אני. זאת יותר שיחה למציאות מאשר לפורום... אני כל הזמן שוכח את מה שאני רוצה לומר בגלל שאני כותב וזה לא מספיק לצאת. נו טוב. נדב

thebaby

New member
שכחתי...../images/Emo101.gif

אני לא מאמין בשוויון. זאת גם אחת הסיבות. לא אנושי.

רוניבץ

New member
ממ.

אני לא אגיב על הכל, כי זאת באמת נראית לי 'שיחה של מציאות', אבל אני חושבת שאכפתיות זה לא משהו שנכפה עלינו, להפך, זה מה שגורם לנו להיות אנושיים. הישרדות זה משהו שטבוע באדם, אבל זה לא סותר את העובדה שיכול להיות לנו אכפת מאחרים וזה בדיוק מה שמבדיל אותנו מחיות- המוסר, האכפתיות. כמובן שאם לא אכפת לנו אז לא צריך לכפות על עצמנו שכן. אבל התפיסה שלכל אחד אכפת רק מעצמו ואם הוא דואג לאחרים אז זה מתוך כפייה היא מוטעית לדעתי. וזהו.

thebaby

New member
בני אדם מוסריים זה נדיר../images/Emo101.gif

לדעתי לפחות. גם בני אדם אכפתיים. כאלה אמיתיים... כי תמיד יש יוצאים מן הכלל
. אמרתי גם שאם יש כאן מישהו שבאמת מרגיש ככה אני מתנצל. אבל ככה אני רואה את העולם כרגע, בטח ישתנה עוד כמה דקות. אל דאגה. הפכפכיות.

Gizmo16

New member
כמו שנדב אמר, ויותר..../images/Emo28.gif

באמת, קטי, שאני מסכימה עם המון המון דברים שאמרת וההודעה שלך, כמו רוב ההודעות שלך בנושאים האלה, ממש חכמה ובוגרת בעיניי- בלי אפילו שמצון של ציניות. רק שבאמת, עם כל כמה שלפעמים (למשל כל פעם שאני עומדת דקה דומיה בכל טקס לזכר נופלים ונרצחים) אני מזדעדעת ובאמת נכנסת לתוך הטרגדיה כי זה המעט שאנחנו, הרבים, יכולים לעשות עבור אלו שלא בין החיים- זה לא גורם לי להכניס את החיים שלי לפרופורציה. כי אני כאן באמת ואני חווה את הדברים האלה. עוד לא חוויתי מוות של עצמי או של קרוב משפחה (טפו טפו) וכרגע הבעיה הכי גדולה שלי היא נניח איזה דיכאון שאני שרויה בו. והיא גדולה וחזקה וכואבת בשבילי בדיוק כמו מישהו שאבא שלו נהרג ברעידת אדמה או כתוצאה מגל ענק- לא כי האסון הוא גדול באותה מידה. אלא כי האסון הכי גדול שלי הוא המצב הכי גרוע שאני אהיה בו ותמיד יהיה קשה לי לדמיין איך מרגיש אסון גדול יותר (מקווה מאוד שתמיד יהיה קשה לי)... מקווה שהבהרתי... אם אותך זה באמת ובתמים מכניס לפרופורציה- טוב מאוד בשבילך. אני פשוט לא מצליחה להיעזר ב"יש ילד רעב באפריקה" כדי לעודד את עצמי..

Thestral

New member
נמממ...../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

זה כתוב בצורה מתוסבכת אבל איכשהו הבנתי את זה
כנראה שקמתי חכם היום
בכולופן אני מאמין שיש אסונות כלליים ואסונות אישיים, וכל אחד תופס אותם כשונים באותו רגע נתון. כלומר, כן, דבר כזה גורם לנו לחשוב כמה הבעיות שלנו קטנות יחסית, אבל הבעיות שלנו קשורות לדברים שונים לחלוטין מאסונות טבע. אבל יכולים להיות להם השפעה הרסנית על עצמנו, שגם יכולה להוביל למוות, לכן זה חשוב לעשות את ההפרדה הזו. [וואו זה היה חכם, אני הולך לנוח או משהו
]

למעלה