fuck קטן בסידרה

sour girl

New member
זה לא קשור....

זה לא קשור כל עוד היא נושמת וחיה ולא משנה באיזה מצב לא תישלח קוטלת חדשה .... "זה היה רק מסר סמוי לצופים שיודעים מה עתיד לבוא" בדיוק ..דון... **********************************************************************

Idomania

New member
דווקא די מתכוונים ישירות לדון...

בחלום שראו אז פיית´ אומרת לבאפי: "Oh yeah. - Miles to go - Little Ms. Muffet counting down from 7-3-0." שזאת אומרת שמיס מפאט הקטנה(ולפי מה שהבנתי מאנשים זה כינוי שפיית´ נתנה לבאפי) סופרת מ7-3-0 (וואוו זה ממש תרגום גרוע...!!) אבל קיצר נכראה שה7-3-0 יוצרים את המספר 730 זה בעצם ימים שבחישוב מהיר זה שנתיים! ומיס מאפט הקטנה היא בעצם באפי קטנה (דון) ולאחר שנתיים דון הגיעה לבאפי אז לדעתי זה ממש רמז גדול ומכומן ישר לדון ולא לאיזו קוטלת חדשה.. חוץ מזה יש גם ב"RESTLESS" איזכור של שזה שבאפי חולמת אז היא עומדת ליד ממיטה ואומרת שזו המיטה שפיית והיא ציפו וכשהיא יוצאת מהחדר טארה אומרת לה תחזרי עד השחר(dawn - דון באנגלית) וגם חלק מהחלומות של באפי הם חלומות נבואיים

bigbadjoe

New member
אז זהו ש....

אם היא לא מתה, היא חיה ! נושמת זה חיה, לא משנה אם היא לא יכולה להילחם. אני מניח שאולי לצופים יש פיתרון למצב כזה (אין להם הרבה מצפון להרוג קוטלת, ראינו כבר) בכל אופן הם כן ידעו שדון תגיע, הרי כבר בעונה השנייה הם הראו שיורדים על ג´ונתן ומתייחסים אליו בזלזול כדי שבעונה הרביעית יהיה הפרק שהיה (עוד מישהו שם לב חוץ ממני לעיניין ?) רק שתדעו, ג´וס הוא כמו מייקל סטרזינסקי, הוא יודע על הסידרה מההתחלה עד הסוף שלה, הוא כבר הכין את הסוף, ושום ספר, קומיקס וכו´ לא עובר בלי אישור שלו.

cuttooth

New member
נדמה לי שידעו שבאפי תמות

כלומר, היה תאריך מסוים שבו האדון עולה, ובאפי היתה צריכה למות. מכיוון שידעו שבאפי תמות עוד לפני שהיא היתה הקוטלת, אז כבר גידלו מישהי אחרת. לא מובן? לא נורא... זה גם ככה לא חשוב

Angelus

New member
כן, את הקטע עם הקוטלות לא הבנתי

אולי מישהו מוכן להסביר לי את זה טוב?? ובאמת אני זוכר שבעונה השניה הייה את הדבר הזה עם קנדרה וחשבתי על זה.

WhyMeiry

New member
מה שקרה זה

שבפרק האחרון של העונה הראשונה של באפי, באפי מתה <לשתי דקות> וזאנדר הנשים והחייה אותה, רק שמבחינת ה"פאוורז דאט בי" או מי שמזמן את הקוטלות באפי מתה נקודה סוף פסוק. ולכן זומנה הקוטלת הבאה <קנדרה> וכשדרוסילה הרגה את קנדרה <בפרק האחרון של העונה השניה עם אני לא טועה> זומנה הקוטלת הבאה הידועה כפיית´.

taz512

New member
עתיד הקוטלות

עם אתם לא יודעים יש גם קומיקס באפי מאותו בית יוצר. הקומיקס מתרחש בעתיד בעוד 200 או 300 שנה אני לא זוכר בדיוק. ושם יש קוטלת חדשה. שפתאום היא מגלה שהיא הקוטלת. מסתבר שבאפי הייתה הקוטלת האחרונה שהייתה בחיים. ואז משום מה (הסיבה לא מוסברת)נשברה שושלת הקוטלות ומסדר הצופים נעלם גם. לא אומרים למה ואיך. ואז עוקבים אחרי הקוטלת החדשה שמנסה להבין מה קורה כאן בכלל. לפי מה שאני יודע, הסידרה הולכת להיגמר עם סרט, וזה אפילו נאמר מתישהו ע"י ג´וס. ולפי דעתי הסרט יתן סיום שיתאים לקומיקס. כי הכל היה פחות או יותר החזון של ג´וס. וככה אפשר להבין כמה הבן אדם גאון. בקיצור לפי מה שאני יודע אחרי באפי הקוטלות נעלמות לכמה מאות שנים. אבל תזכרו שזה לפי קומיקס אז באמת שאי אפשר לדעת

SaidinsTaint

New member
אתה מתכוון

לקטע ב Unaired Pilot? שבו ערפדים הפכו לערמה של קמח ווילוו נראתה "קצת" שונה מהיום? יש סיבה שלא שידרו את הדבר הזה...

Idomania

New member
שמתי לב לעוד פאק קטנטן..../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אז כפי שקוראי הספויילרים ורואי הפרקים של העונה החמישית באפי תמות עכשיו כבאפי מתה הייתה צריכה להשלח קוטלת חדשה .. לא? זאת אומרת שצריך להיות 3 קוטלות עכשיו..אווו שכמו שמשהו הסביר פה על הקומיקס שבאפי היא באמת הקוטלת האחרונה למאה השנים הבאות.. ובעצם החזרה שלה הייתה פעולה עקיפית של הצופים אבל זו רק תאוריה (די חלשה אבל בכל זאת..) וגם כשבאפי מתה ראו את הקבר שלה אז מין הסתם שקברו אותה היה צריך להגיע לרשיות שבאפי מתה ואז בטח היו לוקחים את דון לאבא שלה, לא? טוב זה קטע שהיה לי מוזר.. דרך אגב ממש אהבתי את ההתחלה של העונה השישית שוילו עומדת על הקריב ונותנת לכולם הוראות וזה גם היה די ברור שבאפי בהתחלה זה הרובוט ועוד משהו בפרק "THE BODY" שאמא של באפי מתה יש קטע בהתחלה שרואים את כולם בארוחה כזאת ממש אחרי השיר פתיחה.. בשביל מה היה הקטע הזה?? דרך אגב הפרק הזה היה ממש מעצבן.. אבל פעם ראשונה שראו את וילו וטארה מתנשקות...

למעלה